Jdi na obsah Jdi na menu

Starší a mladší žáci

Příspěvky

 OP žáci sk. B  SK Jasenná vs. TJ Štítná

9. 4. 2017

  OP žáci sk. B  SK Jasenná vs. TJ Štítná  4:1

branky: Hnilo Dominik

zaci_sk_jasenna_vs._tj_stitna_-_009.jpg

Pro další fotografie klikněte na úvodní fotku.

 
Celý příspěvek

St. žáci tabulka podzim 2016

23. 11. 2016

 tabulka-st.-zaci-podzim-2016.jpg

 
Celý příspěvek

Ml. žáci tabulka podzim 2016

22. 11. 2016

 tabulka-ml.-zaci-podzim-2016.jpg

 
Celý příspěvek

Ml. žáci TJ Štítná vs. FC Elseremo Brumov

1. 10. 2016

 Ml. žáci TJ Štítná vs. FC Elseremo Brumov  1:6

branky: Vaculík Adam

st._a_ml._zaci_tj_stitna_vs._fc_elseremo_brumov_-_092.jpg

Pro další fotografie klikněte na úvodní fotku

 
Celý příspěvek

St. žáci TJ Štítná vs. FC Elseremo Brumov

1. 10. 2016

  St. žáci TJ Štítná vs. FC Elseremo Brumov  6:0

branky: Důlka Daniel 3, Hnilo Dominik 2, Hrnčiřík Šimon

Druhé podzimní derby jsme sehráli doma s Brumovem. Utkání se odehrálo v krásném podzimním počasí a podobný byl pro domácí i průběh zápasu. Už od úvodního hvizdu Štítná ukazovala, kdo bude držet otěže zápasu a přes už skoro pravidelný útlum v první dvacetiminutovce jsme kontrolovali hru a hrálo se většinou na polovině Brumova. Obrana soupeře byla pod neustálým tlakem a bylo jen otázkou času, kdy se nám podaří vstřelit první branku. To se povedlo ve 20. minutě Danovi Důlkovi 1:0. O deset minut později pronikl po levé straně Martin Černý, nahrál do ideální pozice Danovi Důlkovi a ten se nemýlil 2:0. Tak skončil i první poločas. Hned od začátku druhého poločasu jsme na soupeře nastoupili a zavřeli jej na jeho polovině. Velmi dobrý výkon podávala celá záloha, která mohla díky rovněž dobře hrající defenzívě plnit víc útočnou roli a dostávat soupeře pod tlak. V 46. minutě se z pravé strany probojoval k šestnáctce Dominik Hnilo a pěknou střelou zvýšil na 3:0. Potom přišly chvíle Šimona Hrnčiříka, který v 51. minutě zvyšoval už na 4:0, a dvě minuty později Dominik Hnilo na 5:0. Hostující gólman pochytal dost dalších šancí Štítné, trochu při něm stálo štěstí při dálkové střele Martina Černého, která se odrazila od břevna před brankovou čáru. Nakonec ale ještě jednou kapituloval, když Dan Důlka po pěkné kličce završil v 66. minutě hattrickem skóre zápasu na 6:0. Přes trochu vlažnou hru soupeře můžeme hráče Štítné pochválit za velmi dobrý výkon a zisk dalších tří bodů.

st._a_ml._zaci_tj_stitna_vs._fc_elseremo_brumov_-_016.jpg

Pro další fotografie klikněte na úvodní fotku

 
Celý příspěvek

Ml. žáci TJ Štítná vs. FC Rožnov pod Radhoštěm

28. 9. 2016

Ml. žáci TJ Štítná vs. FC Rožnov pod Radhoštěm 0:15

st._a_ml._zaci_tj_stitna_vs._fc_roznov_pod_radhostem_-_078.jpg

Pro další fotografie klikněte na úvodní fotku

 
Celý příspěvek

St. žáci TJ Štítná vs. FC Rožnov pod Radhoštěm

28. 9. 2016

 St. žáci TJ Štítná vs. FC Rožnov pod Radhoštěm  2:1

branky: Důlka Daniel, Kalík Martin

Dohrávka 7. kola začala velmi vlažně z obou stran. Hráči Štítné se ještě asi neprobrali z poobědní siesty a ačkoliv jim soupeř nechával luxusní prostor, nebyli schopni si díky nepřesné hře získat soustavný tlak. Přesto jsme si vytvořili tři brejkové situace, kdy jsme mohli dát gól, ale jak Tomáši Rakovi, tak Danu Důlkovi chyběl klid v zakončení. Navíc opět velmi laxní hrou obrany v začátku utkání jsme nechali soupeře vstřelit první branku. V 14. minutě se prosadil hostující Alexandr Válek 0:1. V následující pasáži měli hřáci Štítné mírně víc ze hry ale byl to spíš festival nepřesností než fotbal na úrovni krajského přeboru. V závěru poločasu, po přesunutí Dominika Hnila na pravou zálohu, došlo k oživení hry Štítné. Vypracovali jsme si několik slibných šancí a v 31. minutě Dan Důlka krásnou hlavičkou po rohovém kopu vyrovnal 1:1. Do druhého poločasu nastoupili hráči Štítné s daleko větší chutí a zavřeli soupeře na jeho polovině, vytvořili jsme si několik velkých šancí, zejména tři šance Martina Kalíka volaly po gólu. Soupeř se do první akce dostal až v 50. minutě, kdy tlak Štítné polevil. Zlepšená hra Štítné ve druhé půli byla odměněná gólem, v 60. minutě vstřelil po zemi branku Martin Kalik 2:1. V 64. minutě se dvakrát blýsknul Dan Důlka, jehož dvě hlavičky šly těsně mimo. Do konce druhého poločasu domácí ještě několikrát zahrozili, nejblíže gólu byl asi Martin Černý, který z levého křídla unikl bránícím hráčům, ale jeho střela se od protilehlé tyče odrazila zpět do pole, kde ji obrana soupeře uklidila. Zápas tak skončil vítězstvím domácích 2:1. Za zlepšený výkon si Štítná vítězství zasloužila, ale proti odevzdanému soupeři se prosazovala jen ztěžka a její výkon mohl být i lepší.

st._a_ml._zaci_tj_stitna_vs._fc_roznov_pod_radhostem_-_010.jpg

Pro další fotografie klikněte na úvodní fotku

 
Celý příspěvek

 St. žáci FC Victoria Otrokovice vs. TJ Štítná

24. 9. 2016

 St. žáci FC Victoria Otrokovice vs. TJ Štítná  2:3 na penalty

branky: Hrnčiřík Šimon, Hnilo Dominik

K dnešnímu utkání nastoupila Štítná v oslabené sestavě a soupeř vytěžil hned z první šance po zaváhání stoperské dvojice Štítné gól kdy domácí hráč Ondřej Daniel po úniku prostřelil z těsně blízkosti Kubu Pippala. 2. minuta 1:0. Potom ale hrála hlavně Štítná, která si vytvořila výrazný územní tlak a většinou kontrolovala hru ale vytvořené šance zejména nájezd Ondry Hnila na brankáře jsme nedokázali proměnit a tak trestal znovu soupeř, když po hrubé chybě Tomáše Raka proměnil brejk opět agilní Ondřej Daniel a v 26 minutě už to bylo 2:0 pro domácí. Štítná mohla vzápětí snížit, ale v čisté gólové pozici selhali jak Ondra Hnilo tak Pavel Frýželka. Potom ale přišel zasloužený gól Štítné, v 34 minutě po levém křídle zatáhnul míč Ondra Hnilo přihrávkou našel Šimona Hrnčiříka, který i když přebíral míč v obtížné pozici vystřelil z otočky tvrdě pod břevno 2:1. Po přestávce pokračoval tlak Štítné a po několika slibných akcích jsme se dočkali vyrovnání, po rohovém kopu gólman soupeře pouze vyrazil a Dominik Hnilo z velkého vápna vyrovnal na 2:2 ve 44 minutě. Po vyrovnání jako by se oba týmy uspokojily s remízou v základní hrací době a do konce se kromě skoro zbytečné šance domácích v poslední minutě, kdy nakopnutý míč soupeře měl být jednoduchou kořistí pro obranu, ale opět nedůsledností a nedohodou mezi stopery a brankářem došlo k ohrožení naší branky a to nadvakrát i z následujícího rohového kopu. Skóre se ale neměnilo a tak zápas skončil v základní hrací době 2:2 a kopaly se penalty. Tato technická disciplína hráčům Štítné docela jde, což dokázal i tento rozstřel, který jsme vyhráli 4:3 a získali tak doplňkový druhý bod. Vzhledem k vývoji zápasu určitě nemůžeme být spokojení, naši hráči měli nad soupeřem velkou převahu, ale nepromněňování šancí a doslova darované góly zabránily tomu abychom mohli naplno bodovat.

 
Celý příspěvek

OP žáci sk. B TJ Štítná vs. TJ Nevšová

18. 9. 2016

  OP žáci sk. B TJ Štítná vs. TJ Nevšová  22:1
branky: Rak Tomáš 4, Hnilo Dominik 4, Černý Martin 4, Holík Radovan 3

Krupík Jan 2, Vaculík Adam 2, Zatloukal Tomáš, Hnilo Ondřej, Frýželka Pavel

op_zaci_sk._b_tj_stitna_vs._tj_nevsova_-_001.jpg

Pro další fotografie klikněte na úvodní fotku

 
Celý příspěvek

St. žáci FC Vsetín vs. TJ Štítná

11. 9. 2016

 St. žáci FC Vsetín vs. TJ Štítná  0:1 na penalty

K dnešnímu utkání nastoupili starší žáci proti týmu domácího Vsetína. První poločas odehráli hráči Štítné velmi špatně. Soupeř kontroloval hru a díky permanentně chybujícím hráčům Štítné měl neustále míč. Jenom díky opět solidně hrající ose obrany Katka Hnilová a David Struhař jsme nedostali gól. První poločas tak skončil přes výraznou převahu domácího Vsetína 0:0. Do druhého poločasu nastoupili hráči Štítné se snahou o zlepšení hry, což se dařilo v první fázi poločasu jen zčásti, začali jsme se dostávat do šancí, ale hra byla stále neurovnaná a plná nepřesností. Přesto jsme eliminovali oproti první půli tlak Vsetína, který měl jedinou velkou šanci krásnou střelou do horního růžku, kterou Kuba Pippal výborným zákrokem vytlačil nárok, potom si s postupujícím časem hráči Štítné vypracovali řadu příležitostí, Tomáš Rak nastřelil ve vyložené šanci tyč, Šimon Hrnčiřík neproměnil dva samostatné úniky, Dan Dulka rovněž z vyložené šance nezamířil mezi tyče a když jsme čtyři minuty do konce nastřelili z největší šance zápasu pouze břevno skončil zápasu v základní hrací době remízou 0:0. O druhý bod se tedy konaly penalty:
První kopala Štítná. Dominik Hnilo proměnil 0:1 Vsetín srovnal 1:1, Natálka Kujová minula těsně levou tyč 1:1, Vsetín rovněž nedal 1:1, David Struhař vysoko přestřelil 1:1, vsetín neproměnil díky vynikajícími zákroku Kuby Pippala 1:1, Šimon Hrnčiřík nedal brankáři šanci 1:2, vsetin nedal 1:2, Martin Černý pojistil přesnou střelou vítězství 1:3 a doplňkový druhý bod vybojovala Štítná.

 
Celý příspěvek