Jdi na obsah Jdi na menu

Starší žáci TJ Štítná vs. SK Baťov

20. 8. 2016

 

Starší žáci TJ Štítná vs. SK Baťov  3:2

Branky :  Hrnčiřík Šimon, Černý Martin, Struhař David 

K prvnímu utkání podzimní části soutěže nastoupili hráči Štítné doma proti týmu Sk Baťov.
Vývoj prvního poločasu byl ovlivněný rychlým gólem, kdy po zaváhání domácí obrany přišel přesný centr z levého křídla, na který si nejvýš naskočil Marek Kampf a razantní hlavičkou poslal hosty už v první minutě do vedení 0:1. Domácí tým byl rychlým gólem evidentně zaskočený, naopak povzbuzený soupeř dobře kombinoval a vypracoval si převahu, kterou v 17. minutě korunoval gólem Jakuba Janíka po standardní situaci, kterému opět pomohlo nedorozumění a nedůraz v obraně 0:2. Potom se domácí hráči začali víc prosazovat ve středu hřiště a začali se dostávat do šancí. Ve 25. minutě vystřelil přesně k levé tyči Šimon Hrnčiřík a snížil na 1:2. Tento gól domácí uklidnil, obrana nepouštěla soupeře do velkých šancí, naopak v poslední minutě prvního poločasu mohl vyrovnat Daniel Dulka, který v úniku obešel dva obránce soupeře, vyhnul se brankáři, ale už nedokázal dostat míč do brány, ten se odrazil od pravé tyče zpět do hřiště. První poločas tak skončil za stavu 1:2.
Ve druhém poločase se hráči Štítné pokoušeli zvýšit tlak a dostat se k vyrovnání, ale dobře hrající Baťov moc šancí nepřipouštěl. Domácí hráči ale nerezignovali s blížícím se koncem zápasu stupňovali útočnou aktivitu, která vedla v 66. minutě k vyrovnáni, kdy s trochou štěstí překonal brankáře obloučkem David Struhař 2:2. Teď to byli naopak domácí, kteří oživení vyrovnáním i přes ubývající síly útočili, aby vybojovali vítězství. A to se jim podařilo v 67. minutě. Z přímého kopu z hranice 25 metrů trefil Martin Černý přesně pravý horní růžek branky Baťova a nedal gólmanovi soupeře šanci - 3:2. V závěrečných minutách se soupeř ještě snažil o vyrovnání, ale v pohodě hrající domácí už změnu skóre nepřipustili a doslova vybojovali důležité vítězství.
Ve více bojovném prvním utkání, které bylo provázeno nepřesností v kombinacích si tak domácí hráči zajistili první tři body.

zaci_tj_stitna_vs._sk_batov_-_020.jpg

Pro další fotografie klikněte na úvodní fotku