Jdi na obsah Jdi na menu

Dorost FC Slušovice vs. TJ Štítná  0:2

2. 4. 2017

Dorost FC Slušovice vs. TJ Štítná  0:2

branky: Malaník Patrik 2

Helou

Opět s velkou marodkou Manis ,Zwoníček,Hrnčiřík Šimon,Orsàk,Ujčík.....
 Zàpas začal ve velkém tempu ze strany domacích Slušovic ,ale pouze nakopàvanými balony za obranu ,kde byla ovšem po celý zàpas doslova zeď v rozestavení Kuja Hnilo:Kamenčàk -Kràlík:Struhař
zàloha nezůstala po zadu z prava Milo tři středàci Černý,Malaník,Spàčil, Hnaníček
A ve předu osamocený Dan Dulka
Po jednom z brejků se dostal od půlky hriště k balonu Paťa Malaník ,který vykoupal oba stopery i s obràncem a střelou k pravé tyči rozvnil síť domàcí branky0-1.Branka nàs uklidnila a Slušovice do poločasu neměly nic .
Po změně stran Slušovice zabraly ,ovšem Martin Kuja všechny balony s přehledem likvidoval.
Snažily jsme se hru kouskovat co to šlo a to se taky dařilo ,když už se chystal u postraní čàry na plac Zvoníček Honza Spàčil na puli hriště vyslal do brejku opět Malaníka a ten lechtačkou umistil kolem brankàře.0:2. 70minuta.
Kdo si myslel že nás to uspokojí ,byl na omylu dàl jsme makaly a to i střídající hràči Hrnčiřík Ondřej,Hnilo Ondřej(Dominik),Zvoníček a v poslední řadě i Kapitàn Maniš ,který oživil útok svými sprinty . Do konce zàpasu jsme hru uklidnily a po vynikajícím výkonu celého týmu zaslouženě braly body za vyhru 0:2.chtěl  bych poděkovat obraně  kterà je více než ligová nepustit za celý zápas prvni tým tabulky ke střele a za 2 zapasy nedostal branku ! Pome.
S pozdravem druhý kouč Deividbeckham