Jdi na obsah Jdi na menu

Brumov vyhrál v sestavě s Danem Kořenkem ve Valmezu

10. 8. 2014

 

Val. Meziíčí - FC Elseremo "A" 1 : 3 (1 : 1)

10.08.2014 

B: 15. Roupec - 19. a 68 z pen. Polách Tomáš, 62. Strnad Ladislav

Sestava Brumov : Urbánek - Smolík, Kiačik, Kolář, Martinka - Bartozel J., Strnad, Polách, Juřica - Kořenek, Bartozel O.

Začátek utkání byl opatrný z obou stran. První se do zápasu dostali domácí, když po rohovém kopu v 7´ hlavičkoval Michálek, ale jeho hlavičku na brankové čáře odkopával Strnad. V 15´ se po stejné standartní situaci ujali domácí vedení, branku střelil Roupec 1 : 0. Vyrovnání ale přišlo velmi brzy. V 19´ si naběhl za obranu domácích Polách, zpracoval si centr od Juřici a prostřelil domácího golmana 1 : 1. Do konce prvního poločasu jsme si ještě vypracovali 3 brankové příležitosti, ale šance Kořenka a Josefa Bartozela nebyly využity.
Druhý poločas jsme začali aktivně a začali domácí přehrávat. V 53´ unikl po pravé straně Bartozel Olin, na jeho zpětnou přihrávku si naběhl Polách, ale jeho střelu vyrazil domácí golman. V 56´ hlavičkoval ve velkém vápně Kořenek, přehlavičkoval golmana, ale i branku. 62´ přinesla
konečně vedení. Po pravé straně se dostal do vápna Naňák, jeho zpětnou přihrávku přeběhl Olin Bartozel a tak se dostal ke střele Strnad a ten se nemýlil 1 : 2. V 68´ byl ve velkém vápně faulován Juřica a následný pokutový kop s přehledem proměnil Polách 1 : 3. Domácí se ale nevzdávali.
Hrozili zejména z trestných kopů, ale ani Výmola a následně Jíša své příložitosti nevyužili. Naopak na druhé straně mohl definitivně rozhodnout Gago. Po minutě na hřišti se dostal do vyložené brankové příležitosti, ale jeho střelu opět zlikvidoval domácí golman.
Poslední minuty zápasu ovládli domácí, ale nepodařilo se jim skóre snížit. Zejména za druhý počas jsme si vítězství zasloužili a vezeme tak velice cenné 3 body.