Jdi na obsah Jdi na menu

Rozhovor s předsedou oddílu Petrem Šuráňem.

29. 1. 2011

 

 

p2200244.jpg

 

 

  • Zeptám se, co říkáte na naše stránky ?

Jsem rád, že byly stránky založeny a to z důvodu informovanosti a dění ve štítenské kopané, jak po stránce společenské, tak sportovní.

 

  • Jak jste se dostal k fotbalu ? Kde všude jste působil ?

 

Ke kopané jsem se dostal jako kluk na ZDŠ Štítná a pak v mládežnických mužstvech TJ a mužstvech mužů. Působil jsem jen v TJ Štítná.

 

  • Na koho ze svých spoluhráčů ,trenérů nejvíce vzpomínáte? Měl jste nějaký fotbalový vzor ?

Nejvíce vzpomínám na trenéra pana Zezulku. Na hráče asi všechny, s kterýma jsem hrál. Můj vzor hráče a zároveň trenér byl pan Zezulka a ještě jako člověk a hráč pan Alois Sláma.

 

  • Pojďme tedy na štítenskou kopanou.Jak k ní jste se dostal ?

 

Ke štítneské kopané, jako funkcionář jsem se dostal, když začal hrát můj syn. Strávil jsem 5 let jako vedoucí dorostu. Pracoval jsem ve výboru kopané a hlavním výboru TJ. Jako předseda TJ pracuji pátým rokem.

 

  • Jak jste spokojen s chodem klubu co se týče po ekonomické stránce?

 

S chodem klubu jsem celkem spokojen a to z důvodů finančních možností, které si z velké části zajišťujeme sami. Dá se takto pracovat na úrovni krajské kopané za předpokladu, že máte kolem sebe pracovité a spolehlivé lidi a dobrou partu, jak hráčskou tak i trenérskou. Ekonomickou stránku klubu bych chtěl vylepšit, abychom mohli všem hráčům nastavit lepší podmínky.

 

  • Dále podobná otázka, ale co se týče po fotbalové stránce všech mužstev?

 

Štítneská kopaná se oproti minulým letem zlepšila a to díky trenérům a vedoucím, kteří vychovali mladé a perspektivní hráče. Základem naší kopané je práce s mládeží a výchova vlastních kvalitních hráčů.

 

  • Co byste chtěl v areálu a ve vedení TJ změnit? Máte nějaké plány do budoucna?

 

V areálu TJ je prakricky pořád co dělat a vylepšovat. Naším snem je vybudování umělé plochy a nových nebo opravených kabin.

 

  • Jaká budoucnost si myslíte čeká štítenský fotbal ?

 

Myslím si, že kvalitní prací vedení a hráčů bychom mohli docílit postupu do kraju.

 

 

S pozdravem

Předseda oddílu
Petr Šuráň