Jdi na obsah Jdi na menu

Jaro 2011 - Starší žáci

6. 1. 2011

 

 

micvsiti1268854576_thumb_medium220_240.jpg

 

 

Zahájení zimní přípravy na jarní část jsme začali v tělocvočně 10.1.2011 v 17:30h.

Trénovali jsme 2x krát týdně v tělocvičně a pak jsme se později zapojili do satelitního turnaje, kde jsme absolovali 6 turnajů. I když jsme skončili na posledním místě, tak účel přípravy to zplnilo. V generálce na jarní sezónu jsme hráli v Bojkovicích a prohráli jsme 0:5. I přes špatné výsledky v přípravě věříme, že výsledky a hlavně výkony příjdou v mistrovských utkáních a hráčům se tak úkáže, že poctivá práce na trénincích se jim vrátí.

Soupiska

Brankáři: Martin Kuja (1999), Chromáček Karel (2000)

 

Obránci: Štěpančík Petr (1996), Krupík Patrik (1996), Mozgva Stanislav (1996), Fojtík Radim (1997), Frýželková Kristýna (1997)

 

Záložníci: Hrnčiřík Vojtěch (1996), Pinďák Lukáš (1997), Krůžela Radek (1997), Hnaníček Stanislav (1997), Škubník Pavel (1998), Fojtík Ondřej (1998), Zvoníček Ondřej (1999), Maniš Martin (1999)

 

Útočníci: Miklas Ondřej (1997), Hrnčiřík Jan (1997), Králík Martin (1999), Spáčil Jan (2001)

 

Trenér: Hnilo Lubomír

Vedoucí Mužstva: Šebák Zdeněk

 

Mistrovské utkání - Jaro 2011

17. kolo - 3.4. 2011  Ratiboř : Štítná  3:0 (2:0)

 Do utkání jsme vstoupili vlažným tempem a než jsme se stihli rozkoukat, tak už jsme prohrávali 2:0 a to byla teprve za námi 10 minuta! Po rychlých brankách se už nic v prvním poločase nestalo a tak jsme prohrávali 2:0. Do druhého poločasu už jsme vstoupili o hodně v lepším světle a už jsme se dostávali na dostřel domácí branky. Pak ale přišla chyba ve středu hřiště a museli jsme zastavit domácího hráče za cenu faulu a ti nás dokázali opět potrestat brankou s trestného kopu. Do konce utkání zbývalo necelých 20 minut a tak jsme se snažili, aspoň vstřelit čestnou branku. I když jsme měli pár slibných šancí, tak se nám nepodařilo skórovat a tak jsme u druhého mužstva v tabulce nakonec prohráli 3:0.

Sestava: Kuja M.(3), Mozgva S. (3), Štěpančík P. (3). Krupík P. (3), Fojtík R. (3), Krůžela R. (3-), Pinďák L. (3), Hrnčiřík V. (3), Hrnčiřík J. (3), Škubník P. (3), Miklas O. (3-)

Střídali: Chromáček K., Zvoníček O. (3-4), Hnaníček S. (3-4), Fojtík O. (3-), Spáčil J. (3)

 

18. kolo - 10.4. 2011  Štítná : Slavičín  0:0

V prvním jarním domácím utkání, jsme hráli proti Slavičínu. Úvod utkání nám, ale vůbec nevyšel, protože Slavičín nás přehrával od úvodního hvizdu a velmi těžce jsme se dostávali do tempa. V prvním poločase jsme hostující branku ohrozili jen jedinou střelou, ale zato hosté měli několik brankových příležitostí, ale nedokázali ani jednu proměnit. Buď netrefili branku, nebo byl na svém místě domácí brankář Martin Kuja, který měl dobře postavenou branku. První poločas, tak skončil bezbrankovou remízou.Do druhého poločasu se očekávalo, že domácí nastoupí o hodně v lepším světle, ale opak byl pravdou. Až na pár vyjímek a to Pavla Škubníka, kterého, ale nedokázal nikdo podpořit ze zálohy se nic ze strany domácích nestalo. A byli to opět hosté, kteří mohli vstřelit branku, ale jako v první půli se branky nedočkali a tak utkání skončilo remízou 0:0.Pro domácí hráče je to štastný výsledek a pro hosty ztráta, ale fotbal se hraje na branky a ty nepadly.V minulém kole hráli starší žáci v Ratiboři, kde prohráli sice 3:0, ale předvedli o hodně lepší výkon, než v tomto domácím utkání, které jsme remizovali. 

Sestava: Kuja M.(2-3), Mozgva S. (3-), Štěpančík P. (3). Krupík P. (3), Fojtík R. (2-3), Krůžela R. (3-), Pinďák L. (3-), Hrnčiřík V. (3-), Hrnčiřík J. (3-), Škubník P. (2-3), Miklas O. (3-4)

Střídali: Chromáček K., Zvoníček O. (3-4), Hnaníček S. (3-4), Fojtík O. (3-4), Maniš M. (3), Králík M. (3-)

 

19.kolo - 16.4 2011  Fryšták  : Štítná nad Vláří   1:2 (1:0)

K utkání do Fryštáku jsme odjížděli bez 3 hráčů a tak dostali šanci se ukázat ostatní hráči, jak s lavičky, tak i z mladších žáků. Začátek utkání nám nevyšel, protože nás domácí zaskočili aktivní hrou dopředu, ti byli taky oslabeni a měli taky omlazenou jedenáctku jako my. Jak už bylo uvedeno domácí nás zaskočili aktivní hrou svých mladých hráčů a našim hráčům poměrně dost dlouho trvalo se probudit. Téměř celý první poločas byli domácí lepší a byli to oni kdo si vytvářel šance. Díky jejich pohybu a našemu špatnému obsazování, měli tak domácí více střel za první poločas,kde nás párkrát podržel Martin Kuja. Ale byla jen otázka času, kdy budeme potrestáni, za naši pasivní hru a tak první branka padla po chybě naši stopérské dvojici. Kdy byli málo důrazní v šestnáctce a jeden ze stopéru, špatně trefil míč a domácí toho tak využili a vedli zaslouženě 1:0! My jsme si v prvním poločase vypracovali velmi těžce 2 rohy a dvě střely na bránu a z toho jedenkrát nastřelené břevno.V kabině o poločase proběhlo menší zemětřesení a to hráčům, jak je vidět pomohlo. Najednou byl vidět pohyb, důraz a hlavně nasazení a chuť udělat něco s nepříznivým výsledkem.Začali jsme najednou hrát po stranách a více se tlačit do zakončení. Za což byli hráči odměněni vyrovnávací brankou ve 40 minutě, kterou vsítil Jenda Hrnčiřík 1:1! Hráče vyrovnávací branka ještě více nakopla a vytvářeli jsme si další brankové příležitosti. Jednu z nich měl na kopačce Ondra Miklas, kdy po důrazu Ondry Fojtíka ve velkém vápně získal míč a jen těsně s pomocí domácího brankáře minul levou tyč. Z následného rohu, byl před domácí brankou závar, ale ten jsme neproměnili. Po několika minutách přišla na řadu akce ze středu hřište, kdy Vojta Hrnčiřík vyslal do předu Ondru Zvoníčka a ten vstřelil vedoucí branku na 1:2! Poté nás domácí trochu zatlačili, ale výsledek jsme už dokázali ubránit a tak jsme odjížděli se 3 body. Hráči v tomto zápase předvedli rozdílné poločase a tak doufejme, že se z prvního poločasu poučí a budou makat od první minuty, jako celý druhý poločas.

Sestava: Kuja M.(2-3), Mozgva S. (3), Štěpančík P. (3). Maniš M. (2-3), Fojtík R. (2-3), Krůžela R. (3), Zvoníček O. (2-3), Hrnčiřík V. (2-3), Hnaníček S. (3-), Hrnčiřík J. (2-3), Miklas O. (3)

Střídali: Chromáček K., Kamenčák L., Fojtík O. (3), Tomeček K. (3), Králík M.

Branky: 7.min.1:0 Fryšták. - 40.min.1:1 Hrnčiřík Jan. - 59.min.1:2 Zvoníček Ondra.

 

 

20.kolo - 16.4 2011  Štítná nad Vláří : Holešov 0:2 (0:1)

Druhé jarní domácí utkání hráčům vůbec nevyšlo oproti minulému venkovnímu utkání ve Fryštáku. Do utkání jsme vstoupili vlažně a soupeř byl od začátku ve všech směrech lepší a to i přesto, že neměl nikoho na střídání. Hosté byli bojovnější a více se tlačili před naši branku a naše obrana jim svými chybami umožnila střelbu. My jsme se k brance hostí dostávali velmi těžce a když jsme se dostali do blízkosti, tak jsme nedokázali vystřelit, protože jsme si v poslední pasáži špatně nahráli nebo ztratili laxně míč a hosté, tak hrozili rychlímy brejky. V závěru utkání jsme hráli na tři hráče ve předu, ale ani tahle změna nevedla k lepšímu. A tak jsme po odevzdaném výkonu, darovali soupeři všechny 3 body !!!

Sestava: Kuja M. (3-), Krupík P. (3-), Mozgva S. (3-4), Fojtík R. (3), Štěpančík P. (3-4), Hrnčiřík V. (3-4), Hnaníček S. (3-), Krůžela R. (3-4), Maniš M. (3-), Zvoníček O. (3-4), Hrnčiřík J. (3-4)

Střídali: Pinďák L. (3-), Fojtík O. (3-4), Miklas O. (3-4), Tomeček K. , Králík M.


21.kolo - 1.5. 2011  Štítná nad Vláří : Val. Klobouky 1:2 (0:0)

Do utkání jsme vstoupili s velkým respektem k soupeři a ten nás na začátku lechce zatlačil, ale  po pár šancích jsme se ozvali a vytvořili jsme si i nějaké šance. Obě dvě mužstva si v první půli vytvořili slibné šance, ale ani na jedné straně se nerozvnila síť a tak se šlo do kabin bez branek. Na začátku druhého poločasu, byl úplně stejný scénář hry, jako v prvním. Hosté útočili, vytvářeli si šance a my jsme to zatím dokázali ustát. Po jednom z brejků v druhé půli jsme dokázali vstřelit úvodní branku zápasu. Podařilo se to Pavlu Škubníkovi, který využil pas a nekompromisně zakončil k levé tyči. Poté jsme se snažili ubránit náskok, ale za pár minut hosté po hrubce v naší obraně vyrovnali a pak nás ještě před koncem potrestali po druhé a tak jsme nezískali ani bod. V tomto utkání nás stáli chyby v obraně body !!!

Sestava: Kuja M. (3-), Krupík P. (3-4), Mozgva S. (4-5), Fojtík O. (3-), Maniš M. (3-4), Štěpančík P. (3), Hnaníček S. (3-4), Fojtík R. (2-3), Zvoníček O. (3-4), Hrnčiřík J. (3-), Škubník P. (-3)

Střídali: Chromáčel K. , Štěpančík V. , Krůžela R. (3-4), Králík M.

Branky: Škubník P.

 

22.kolo - 7.5.2011  Juřinka : Štítná nad Vláří 5:0 (2:0)

V tomhle utkání nám vůbec nic nevyšlo a tak jsme prohráli s posledním týmem tabulky. S takovou hrou  nemáme šanci na lepší výsledky a hlavně s takovou neuhrajem žádné body, jestli míňí hráči, tak dál pokračovat !!!

Sestava: Kuja M. (3-), Krupík P. (4), Hrnčiřík V. (4-5), Maniš M. (3-), Fojtík O. (3-), Štěpančík P. (4-5), Zvoníček O. (4-), Hnaníček S. (3-), Fojtík R. (3-), Mozgva S. (4), Králík M. (3-4)

Střídali: Štěpančík V. , Krůžela R. (3-), Tomeček K.

 

23.kolo - 15.5.2011  Štítná nad Vláří : Poličná  0:5 (0:2)

Do utkání jsme vstoupili bez několika starších hráčů a na hřišti to bylo znát hlavně výškovou převahou hostujícího týmu. Hráči, ale kteří nastoupili se srdnatě rvali se soupeřem. Dokázali jsme ze začátku držet se soupeřem krok, ale ten v prvním poločase dokázal vstřelit dvě branky. Během první půle se nám zranili dva hráči a v druhé půli to již na naší hře bylo znát. Hosté v druhé půli vstřelili ještě 3 branky. Domácí hráči se ale celé utkání snažili hostujícímu soupeři znepříjemnit hru, ale výšková převaha rozhodla a hlavně kilogrami v osobních soubojích. I když jsme v tomto utkání dostali rukavici, tak mužstvo předvedlo hodně lepší výkon, než v předešlém utkání v Juřince.

Sestava: Kuja M. (3), Krupík P. (3), Maniš M. (2-3), Fojtík O. (3), Škubník P. (2), Hrnčiřík V. (2-3), Krůžela R. (2-3), Fojtík R. (2-3), Zvoníček O. (3), Hrnčiřík J. (3), Králík M. (3)

Střídali: Kamenčák L. (3), Tomeček K. (3), Chromáček K.

 

24.kolo - 22.5.2011  Horní Bečva : Štítná nad Vláří  5:0 (3:0)

K utkání jsme odjížděli bez dvou starších hráčů a tak v zápase dostali příležitost mladší žáci. Ti se svých šanci zhostili dobře, ale proti domácím hráčům jim chyběla výška a hlavně váha v osobních soubojích. V utkání jsme začali dobře. Dokázali jsme si vytvořit šance a dokonce jsme i nastřelili břevno. Poté nás, ale domácí ihned potrestali z brejku a tak se ujali vedení. Za 10 minut jsme inkasovali druhou branku, kdy po chybě naší obrany domácí skórovali po druhé. Naše obrana kapitulovala ještě jednu minutu před koncem prvního poločasu a tak se šlo do kabiny za stavu 3:0 pro domácí. Druhý poločas se nám vůbec nepodařil a jak z hlediska herního, kde jsme ještě inkasovali 2 branky, tak i z toho pohledu, že se nám zranilo 5 hráčů. V tomto utkání se ukázalo, že naši mladí hráči to mají velmi těžké se prosazovat proti vyspělejšímu soupeři. Ale nedá se nic dělat a jen můžeme doufat, že to naše mladé hráče povzbudí a ukáže jim to, jak se to má hrát.  Po skončení tohoto utkání se 8 hráčů šlo přesléct do dresů za mladší, kde se jim podařilo po heroickém výkonu zvítězit 1:2 a tak si zpravili chuť z nevydařeného utkání za starší žáky. Tímto jim patří velká pochvala, že šli vůbec ještě odehrát utkání za mladší žáky !!!

Sestava: Kuja M. (3), Krupík P. (3-4), Maniš M. (3), Fojtík R. (3), Zvoníček O. (3-), Mozgva S. (4), Štěpančík P. (3), Krůžela R. (3-), Fojtík O. (3-), Hrnčiřík J. (3), Králík M. (3-4)

Střídali: Chromáček K., Kamenčák L. (3-4), Štěpančík V. (3-4), Hnaníček S. (3-)

 

25.kolo - 29.5.2011  Štítná nad Vláří : Val. Meziříčí  1:1 (1:0)

Do tohoto utkání obě dvě mužstva vstoupila opatrně a taky tak vypadal začátek utkání. Šance si obě dvě mužstva začali vytvářet, až po 10 minutách hry. V první půli jsme si vytvořili slibné šance a i hosté nechtěli zůstat pozadu a vytvářeli si šance z nebezpečných brejků. První branku se nám podařilo vstřelit, kdy Ondra Zvoníček dostal na půlce hostů nahrávku a zhruba z 20 metrů dokázal prostřelit hostujícího brankáře s pomocí břevna. Do kabin jsme tak šli po prvním poločase s jednobrankovým vedením. Do druhého poločasu jsme nevstoupili vůbec dobře. Hosté byli od začátku lepší mužstvo a diktovali tempo hry. V druhém poločase jsme si dokázali vytvořit jednu slibnou šanci, kdy jsme mohli vstřelit branku a to ze standartní situace, když ve vápně hostů jsme byli málo důrazní a nedokázali jsme trefit branku a poté byla jen otázka času, kdy padne vyrovnávací branka. Ta se hostům podařila vstřelit 10 minut před koncem zápasu. Poté ještě měli hosté pár šancí, ale už je nedokázali proměnit a tak jsme vybojovali remízu i když druhý poločas nám vůbec nevyšel podle našich představ.

Sestava: Kuja M. (3), Krupík P. (3-), Škubník P. (2-3), Mozgva S. (4), Maniš M. (2-3), Fojtík R. (3), Krůžela R. (2-3), Zvoníček O. (2-3), Fojtík O. (3-), Štěpančík P. (3), Králík M. (4)

Střídali: Chromáček K. , Kamenčák L. (3-4), Hnaníček S. , Tomeček K. (3-4)

Branky: Zvoníček O.

 

26.kolo - 5.6.2011  Hulín : Štítná nad Vláří  3:0 (0:0)

V první půli jsme se dostali jen po šestnáctku domácích, ale ohrozit branku z bezprostřední blízkosti se nám nepodařilo a domácí si naopak vytvořili pár šancí, ale ani jednu nedokázali proměnit a tak v první půli nepadla branka. Do druhého poločasu jsme nastoupili laxně a než jsme se stačili rozkoukat, tak už jsme prohrávali 1:0. Domácí měli více míč na kopačkách a vytvářeli si šance, ale zatím jsme se dokázali ubránit. Po pár šancích domácíh, jsme se osmělili také my a na branku domácích, jsme taky vystřelili, ale trefili jsme jen střed branky. V polovině druhé půle jsme udělali ve středu hřiště chybu a domácí nás za to potrestali a už to bylo 2:0. Poté jsme úplně přestali hrát a domácí přidali 3 branku a tak jsme opět ukázali odevzdaný výkon a někteří hráči se nato úplně vykašlali a dělali si na hřišti co se jim zalíbilo a výsledek je toho důkazem !!!

Sestava: Kuja M. (3), Krupík P. (3-4), Maniš M. (3-), Mozgva S. (3), Barbořík R. (3-4), Fojtík O. (3-4), Štěpančík P. (5), Krůžela R. (3-4), Zvoníček O. (3-4), Škubník P. (2-3), Hrnčiřík J. (5)

Střídali: Chromáček K. , Štěpančík V. , Králík M. (4), Tomeček K. (3-4)

 

15.kolo - 12.6.2011  Hutisko : Štítná nad Vláří  5:0 (4:0)

K utkání jsme odjížděli s cílem uhrát dobrý výsledek, i když jsme k soupeři přijeli bez 4 hráčů a v zápase tak dostali šanci mladší žáci. Do utkání, jsme ale nenastoupili plně koncetrovaní a domácí nás v prvním poločase zato potrestali 4 brankami, které padly v rozmezí 20 minut. Při inkasovaných brankách nás soupeř předčil v nasazení a důrazu v šestnáctce. Druhý poločas už byl trochu lepší, když jsme si dokázali vytvořit šance, ale opět jsme je nedokázali proměnit a tak nás domácí ještě potrestali po páté a bylo hotovo.

Sestava: Kuja M. (2), Krupík P. (3-), Barbořík R. (3-), Štěpančík P. (3-), Maniš M. (3-), Škubník P. , Krůžela R. (3-), Hnaníček S. (3-), Zvoníček O. (3-), Štěpančík P. (3-), Hrnčiřík J. (3-)

Střídali: Chromáček K. , Tomeček K. , Králík M.

 

16.kolo - 19.6.2011  Štítná nad Vláří : Vlachovice  0:2 (0:1)

Do tohoto utkání jsme vstupovali s tím, že chceme vyhrát poslední utkání v sezóně a odpoutat se z posledního místa. Začátek utkání, byl ale úplný opak než jsme si to představovali. Hosté byli od začátku rychlejší, agresivnější a hlavně drželi míč ve své moci. V první půli jsme inkasovali branku po chybě obrany a šance jsme si vytvářeli velmi těžce. V druhé půli byl scénář hry totožný s tím prvním a inkasovali jsme i po druhé, když jsme nechali hostujícího hráče vystřelit a ten dokázal využít naší nepozornosti a zvýšil na konečných 0:2 pro hosty. V tomto utkání nám chyběl pohyb, komunikace, přesné nahrávky a hlavně střelba !!! Tímto utkáním (prohrou) jsme se rozloučili se sezónou.

Pohled trenéra na celou sezónu: Začátek sezóny byl velmi těžký, když jsme hráli se silnými soupeři, kteří byli urostlejší a techničtější. Celý podzim jsme trénovali ve velmi dobré docházce na tréninky, ale chyběli nám hráči ročníku 1996, které museli nahrazovat hráči mladší (1998,1999). Na posledních 5 zápasů začali tito hráči chodit, ale tréninková praxe byla na nich znát a hlavně tam chyběla chuť do fotbalu, ale i tímto bych jim chtěl poděkovat, že vůbec došli pomoct. V zimní přípravě jsme odehráli satelitní turnaje, kde jsme se setkávali s týmy - Bojkovic, Slušovic, Louk, Slavičína a Valašských Klobouk. Na začátku nás tito soupeři hodně přehrávali a pro hráče to byla velká škola, ale postupem času se to zlepšovalo. V dobrém světle jsme se ukázali na posledních dvou turnajích, kde si myslím, že jsme už byli docela rovnoceným soupeřem. Co se týče jarních odvet, tak ty byly pro mě velké zklamání v podobě uhraných 5 bodů. Po zimní přípravě, kde jsem viděl, jak jsou hráči nažhavení na jarní část, tak jsme odehráli jen dvě dobré utkání a zbytek si dovolím říct, že hráči odflákli. To se ale netýče utkání s Poličnou, která nás přehrála po všech stránkách. V jarní části jsme nastupovali už bez dvou hráčů ročníku 1996 a po několika týdnech skončili dva hráči ročníku 1997, ale touto cestou dostali příležitost mladší hráči. Hlavně ročník 1998 a 1999. I když tyto ročníky nezklamali, tak v utkáních byla znát absence hráčů 1996. Chyběla nám totiž výška a hlavně kilogrami v osobních soubojích !!! I přes podle mě špatnou jarní část bych chtěl všem hráčům poděkovat a ať se jim daří.

Sestava: Kuja M. (3), Krupík P. (3-4), Barbořík R. (3-), Maniš M. (3-), Mozgva S. (3-), Škubník P. , Hnaníček S. (3-4), Hrnčiřík V. (3), Štěpančík P. (3-), Hrnčiřík J. (3-), Krůžela R. (3-)

Střídali: Chromáček K. , Pinďák L. , Štěpančík V. , Zvoníček O. (3-), Králík M. , Fojtík O. (3-)

Tabulka po 16.kole 

Pořadí  Družstvo  Záp.        Body  Body pravdy     
 
1.  Poličná   24  21  123  65  ( 29 )    
2.  Ratiboř   24  18  98  24  56  ( 20 )    
3.  Val. Klobouky   24  13  10  51  50  40  ( 4 )    
4.  Fryšták   24  12  73  55  39  ( 3 )    
5.  Holešov   24  12  10  58  48  38  ( 2 )    
6.  Hulín   24  12  11  50  36  37  ( 1 )    
7.  Val.Meziříčí B   24  11  10  56  49  36  ( 0 )    
8.  Hutisko   24  11  11  44  39  35  ( -1 )    
9.  Slavičín   24  11  34  57  31  ( -5 )    
10.  Hor.Bečva   24  14  33  78  22  ( -14 )    
11.  Vlachovice   24  14  18  69  20  ( -16 )    
12.  Juřinka   24  18  52  120  18  ( -18 )    
13.  Štítná n/Vl.   24  4  17  10  66  15  ( -21 )    


TOPlist