Jdi na obsah Jdi na menu

Přípravné utkání v zimní přípravě 2011 na jarní část

11. 1. 2011

 

Přípravné utkání v zimní přípravě 2011

 

         so 5.2. Štítná - Bílovec 

(utkání zrušeno z důvodu chřipkové epidemie u hostujícího mužstva)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

 

logo.jpg


so 12.2. Luhačovice - Štítná 1:1 (1:1)

UT Luhačovice

Branka: Kořenek D.

Než se ogaři v prvním zápase zimní přípravy rozkoukali, tak už prohrávali 1:0. Pak si však zvykli na tempo zápasu a hráli vyrovnanou partii. Výsledkem byla vyrovnávací branka Dana Kořenka ve 30. minutě. Druhý poločas jsme měli více ze hry my, ale šance se střídali na obou stranách. Nakonec zápas skončil zaslouženou remízou.

Sestava: Vaculík P. - Sloboda P. - Šuráň P., Kořenek D., Prešnajder P.- Šuráň J., Hnaníček T., Zvoníček J., Chovančík V.- Holba R., Vaculík T. - Střídali: Zvoníček T. a Machuča P.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

 

tj-stitna.jpg

 


so 5.3. Štítná - Polanka nad Odrou 6:1 (2:1)

Branky: Šenkeřík D. 3x, Holba R., Kořenek D., Hnaníček M.

Hosté nastoupili většinou s dorostenci a podle toho vypadal i zápas. Po celou dobu jsme měli tlak. Hosté se sice ujali vedení, ale to nemělo dlouhého trvání. Nakonec mohlo být i větší skóre, ale ogaři zahazovali vyložené šance.


Sestava: Vaculík Pavel - Sloboda - Šuráň Přemek, Kořenek, Machuča - Vaculík Tomáš, Zvoníček, Hnaníček Tomáš, Chovančík - Holba, Šenkeřík
Střídali: Prešnajder, Váňa, Struhař, Liška a Hnaníček Michal

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

  

tj-stitna.jpg


so 12.3. Štítná - Provodov - UT Luhačovice 1:2 (1:0)

 Branka: Holba R.

Proti kvalitnímu soupeři z krajského přeboru, který oplýval mnoha bývalými prvoligovými fotbalistiy, jsme se hned na začátku utkání ujali vedení díky Holbovi. Poté nás Provodov zatlačil, ale nevytvořil si žádnou gólovou příležitost. Zato my jsme hrozili z brejků. Jedinou vážnou střelu zlikvidoval parádním zákrokem Pavel Vaculík. Zato v druhém poločase si zachytal až moc. Soupeř měl mnoho střel, ale všechno pochytal náš gólman. Provodov tlačil a my jsme měli nebezpečné brejky. Chvíli před koncem šel sám na gólmana Kořenek, ale nedal. Natož hosté v poslední desetiminutovce skóre otočili.

 

Sestava: Vaculík Pavel - Sloboda - Šuráň Přema, Kořenek, Prešnajder - Šuráň Jiří, Hnaníček Tomáš, Zvoníček, Chovančík - Struhař, Holba
Střídal: Hnaníček Michal

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------


ne 13.3. Vysoké Pole - Štítná - UT Brumov 3:5 (2:0)

Branky: Šenkeřík 2x, Holba R., Struhař M., Hnaníček T.

V první půli měl soupeř příliš respektu a moc si nedovolil. Ve druhém poločase našim již pomalu docházeli síly, a soupeř to dokázal využít. Nakonec jsme i přesto dokázali vítězství uhájit.

 

Sestava: Vaculík Pavel - Sloboda - Liška František, Kořenek, Machuča - Šuráň Jiří, Hnaníček Tomáš, Zvoníček, Chovančík - Holba, Šenkeřík
Střídali: Struhař, Hnaníček Michal, Prešnajder, Liška Tomáš, Polách

 

------------------------------------------------------------------------------------------------


ne 20.3. Štítná - Horní Lideč  5:1 (2:0)

Branky: Holba R. 3x, Šenkeřík D. 2x

Hosté nebyli kompletní a podle toho vypadal i celý zápas. Po celou dobu jsme měli tlak, ale nepřicházeli branky. V bráně hostů se činil Radim Malaník, který tam bude hostovat na jaře. Hlavně díky němu nebylo skóre větši.

 

Sestava: Vaculík Pavel - Sloboda - Šuráň Přema, Kořenek, Liška František - Holba, Vaculík Tomáš, Hnaníček Tomáš, Chovančík - Šenkeřík, Struhař
Střídal: Hnaníček Michal

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------


ne 27.3.  1 FC. Slovácko C - Štítná  2:4 (0:2)

Branky: Šenkeřík D. 2x, Šuráň J., Vaculík T.


Od začátku zápasu jsme byli aktivnější a měli více příležitostí ke skórování nežli domácí. V prvním poločase proměnil své šance David Šenkeřík. Na začátku druhého poločasu naši trochu polevili a domácí během několika minut vyrovnali. Poté však opět převzali iniciativu naši ogaři a výsledkem byli dva nádherné góly. Mohli jsme přidat ještě více branek, ale buď zasáhl domácí gólman, nebo chyběla kapka štěstí.