Jdi na obsah Jdi na menu

Jaro 2011 - A.Mužstvo

26. 3. 2011


 17. kolo - 3.4. 2011  Štítná : Podkopná Lhota  3:0 (1:0)

Hned v první minutě proti nám soupeř kopal penaltu, tu však Pavel Vaculík chytil. Poté to spíš byla překopávaná. My hned z první vážné situace, ale gól dali. To se prosadil Dan Kořenek. První poločas byl vyrovnaný, a již žádné gólové přiležitosti nepřinesl. Druhý jsme začali tlakem, ale po chybě obrany šel sám na Pavla Vaculíka hostující útočník. Pavel však opět skvělým zákrokem náš tým podržel. Poté měli hosté několik příležitostí, ale gól nedali. A tak opět udeřil Dan Kořenek. Poté po přesné nahrávce od Tomáše Vaculíka, přidal pojišťovací branku David Šenkeřík a už jsme zápas v klidu dohráli.

Branky: 10. 65. Kořenek, 75 Šenkeřík

Sestava: Vaculík P. - Sloboda - Šuráň P. Kořenek, Machuča (75. Prešnajder) - Šuráň J. (85.Hnaníček M.), Zvoníček J., Hnaníček T., Chovančík - Šenkeřík ( 80. Struhař), Vaculík T. 

 

18.kolo - 9.4. 2011 Hrachovec : Štítná nad Vláří  1:4 (1:3)

Ogaři měli skvělý vstup do utkání a než se domácí rozkoukali, tak prohrávali 2:0. To své brejky využili Dan Kořenek a Jirka Šuráň. Postupně se však domácí začali dostávat do tempa, ale opět je uzemnil brankou ze standartky Kořenek. Poté jsme se zbytečně stáhli a domácí měli pár vyložených šancí. Dokázali však do poločasu jen snížit z penalty. Druhý poločas už jako by domácí rezignovali, měli jen pár náznaků šancí. Naši je přehrávali a měli spoustu šancí. Jenom Jirka Šuráň šel dvakrát sám na gólmana. Vítězství nakonec pojistil ještě jednou brankou David Šenkeřík.

Branky: 1. a 19. Kořenek, 4. Šuráň Jíří, 71. Šenkeřík


Sestava: Vaculík Pavel - Sloboda - Šuráň Přemysl (85. Prešnajdr), Kořenek, Machuča - Šuráň Jiří, Hnaníček T., Zvoníček J., Chovančík - Vaculík Tomáš, Šenkeřík (80. Struhař)


 19.kolo - 17.4. 2011 Štítná nad Vláří : Dolní Bečva 4:1 (2:1)


Od úvodních minut se hrál rychlý a důrazný fotbal. V první půlhodině se soupeři spíše oťukávali a nikdo neměl vyloženou šanci. My jsme poprvé udeřili 30. minutě, to se po standartce prosadil Přema Šuráň. Ale za dvě minuty bylo vyrovnáno. To Pavlovi Vaculíkovi vymetla šibenici střela ze 30 metrů. Naštěstí jsme ještě do poločasu opět navýšili skóre, to dal gól do šatny opět Přema Šuráň. Druhý poločas už byl v naší režii a dorazili jsme soupeře dalšími dvěma góly. Hatrick dovršil Přema Šuráň a čtvrtý gól přidal David Šenkeřík, který si posadil obránce i gólmana a skóroval skoro do prázdné branky.

Branky: 30., 43., a 62. Šuráň P., 65. Šenkeřík


Sestava: Vaculík P. - Sloboda - Šuráň P. (81. Hnaníček M.), Kořenek (70. Liška), Machuča - Šuráň J., Hnaníček T., Zvoníček, Chovančík - Šenkeřík (83. Králík), Vaculík T.


20.kolo - 24.4. 2011 Zubří : Štítná nad Vláří  -  1:1 (0:0)


Vyrovnané utkání jsme začali náporem my, ale žádnou velkou příležitost jsme si nevypracovali. Naopak domácí po první standartní situaci ani na třikrát nepřekonali Pavla Vaculíka. Ten svůj tým podržel a chytil tři dorážky. Poté se hra odehrávala převážně mezi šestnáctkami. Na konci první půle jsme měli i my velkou příležitost. To po našem rychlém brejku a centru Tomáše Vaculíka dorážel David Šenkeřík. Měl to však na dlouhou nohu a nestačil již umístit míč do odkryté branky. Druhou půli jsme hráli spíše ze zajištěné obrany a vyráželi do rychlých protiútoků. Po jedné skrumáži před domácí brankou byl faulován Dan Kořenek a kopali jsme penaltu. Tu bez problémů proměnil Tomáš Hnaníček, to byla 75. minuta. Domácí začali tlačit, ale výhru bohužel nepojistil David Šenkeřík. Při velké příležitosti přestřelil branku. Rozhodčí nastavoval 3 minuty a bohužel v 91. pískl proti nám penaltu.
 To teatrálně spadl v naší šestnáctce domácí kapitán a rozhodčí mu na to skočil. Domácí penaltru proměnili a hned poté rozhodčí ukončil zápas.

Branka: 75. Hnaníček Tomáš

Sestava: Vaculík Pavel - Sloboda P. - Šuráň Přemysl, Kořenek D. , Machuča P. - Šuráň Jiří (85. Liška F.), Zvoníček J. , Hnaníček Tomáš (80. Hnaníček Michal), Chovančík V. - Vaculík Tomáš, Šenkeřík D.(90. Králík T.)

 

21.kolo - 30.4. 2011 Hutisko : Štítná nad Vláří  -  2:2 (1:1)

Úvod zápasu se nám povedl a byli jsme aktivnější nežli domácí. Drželi jsme více na kopačkách míč a kombinovali na půlce domácích. Odměna přišla už v 10. minutě, to po standartní situaci se nejlépe zorientoval v šestnáctce Tomáš Vaculík a poslal nás do vedení. Poté začali hrozit i domácí a to se skvělými zákroky blýskl náš gólman Pavel Vaculík. My jsme měli ještě náznaky brejků, ale ty jsme již úspěšně nedotáhli. Hned na začátku druhé půle po chybě v naší obraně domácí vyrovnali. Po vyrovnání jsme se opět pustili do útočení a v 60. minutě nám vrátil vedení Rosťa Holba. Po brance jsme se opět soustředili na bránění náskoku. Domácí měli dvě tutové šance, ty ale zazdili. Vyrovnání bohužel nakonec přišlo v 84. minutě. Navíc jsme po gólu dohrávali v deseti. Červenou kartu dostal Petr Machuča. V závěru se již nic dramatického nedělo a tak jsme si odvezli bod od vedoucího týmu tabulky.

Branky: 10. Vaculík Tomáš, 60. Holba Rostislav

Sestava: Vaculík Pavel - Sloboda - Machuča, Kořenek, Šuráň Přemysl - Šuráň Jiří, Hnaníček Tomáš, Zvoníček, Chovančík (90. Hnaníček Michal) - Holba (65. Šenkeřík), Vaculík Tomáš (85. Prešnajdr)


 

22.kolo - 7.5. 2011 Štítná nad Vláří : Vlachovice 0:0

V derby proti Vlachovicím předvedli ogaři nejhorší výkon za poslední rok. Soupeř byl první poločas ve všech směrech lepší a jenom díky Pavlovi Vaculíkovi v bráně jsme neinkasovali.                Hosté si vypracovali tři velmi dobré příležitosti. Jedinou naši vážnou příležitost proměnil David Šenkeřík, jenže bohužel stál v ofsajdu. Druhý poločas se ogaři zlepšili a zatlačili hosty na jejich půlku. Bohužel se nám nedařilo dostávat do šancí. Zato hosté stále hrozili z brejků. Nakonec jsme mohli zvítězit my. To čtyři minuty před koncem měl na kopačce gól Tomáš Vaculík, ale z malého vápna přestřelil.

Sestava: Vaculík Pavel - Sloboda - Šuráň Přemysl, Zvoníček, Liška - Šuráň Jiří (47. Hnaníček Michal), Vaculík Tomáš, Hnaníček Tomáš, Chovančík - Holba (60. Polách), Šenkeřík (80. Struhař)

 


Pohár Hejtmana Zlínského kraje - Semifinále

Štítná - Spytihněv 1:3 (1:2)

Hned z prvního útoku po chybě obrany jsme inkasovali branku. Poté jsme byli trošku otřeseni a hosté toho využívali. Jenže poté, jako by se uspokojili a to byla voda na náš mlýn. Mezi 10. a 30. minutou jsme soupeře přehrávali a vytvořili si pět gólových šancí. Bohužel jen jednu proměnil Jirka Šuráň. Co zahazovali naši hráci bylo nemožné. Sám na brankáře šel Radek Polách a z malého vápna přestřelil Jožka Zvoníček. Jirka Šuráň 2x přestřelil branku a Tomáš Vaculík po kličce brankářovi netrefil branku. A tak samozřejmě přišel trest na konci poločasu. To po závaru před brankou útočník nastřelil Petra Slobodu a od něj se míč odrazil do branky. Druhý poločas byla hra vyrovnaná, sice hosté drželi míč na kopačkách častěji, ale žádné vyložené šance neměli. Zápas rozhodli gólem v 65. minutě po rychlé akci. Poté se ogaři snažili alespoň skóre zkorigovat, ale to se jim již nepodařilo. I tak odehráli v kombinované sestavě velmi dobrý zápas proti vedoucímu týmu krajského přeboru.

Branka: Jiří Šuráň


Sestava: Vaculík Pavel - Sloboda - Šuráň Přemysl, Kořenek, Liška (75. Štěpaník Michal) - Pinďák (85. Hýbl), Šuráň Jiří, Zvoníček, Chovančík - Polách (55. Hnaníček Michal), Vaculík Tomáš

 

 

23.kolo - 14.5. 2011 Vidče : Štítná nad Vláří  -  0:0

Do zápasu vstoupili aktivně domácí a vytvořili si pár standartních situací. Ale ani z jedné vážně neohrozili našeho gólmana. Poté měli ještě několik závarů před naší brankou, ale gól nedali. Poté jsme se už ale rozehráli i my. Vyrovnali jsme hru a hrozili po rychlých útocích. Po jednom z nich nejprve střílel Jirka Šuráň, k odraženému míči se dostal Radek Polách, ale z hranice penalty nedokázal prostřelit domácího brankáře. Poté ať už my nebo domácí spíše ostřelovali branky, ale nikdo si vážnou příležitost už nevytvořil. Druhý poločas jsme začali lépe my. Drželi jsme na kopačkách míč a ohrožovali domácí branku. Ale vytvořili jsme si bohužel jen dvě příležitosti. To když nestačil dorazit míč do odkryté branky Tomáš Vaculík a poté deset minut před koncem se dvakrát dostal k hlavičce Roman Juřík, ale ani ten se neprosadil. Domácí stříleli spíše ze střední vzdálenosti, ale se všemi pokusy si bez problémů poradil Pavel Vaculík. A tak zápas skončil zaslouženou remízou.

Sestava: Vaculík Pavel - Sloboda Petr - Šuráň Přemysl, Kořenek Dan, Liška František - Vaculík Tomáš, Šuráň Jiří (85. Hýbl Tomáš), Zvoníček Josef, Hnaníček Michal - Šenkeřík David, Polách Radek (80. Juřík Roman)

 

24.kolo - 22.5. 2011 Štítná nad Vláří : Brumov B 0:1 (0:0)

Rezerva Brumova byla od začátku lepším mužstvem. Více se tlačila do útoku a ohrožovala naši branku střelami ze střední vzdálenosti. Se všemi si poradil Pavel Vaculík a jedna skončila na břevně. My jsme hrozili pouze ze standartních situací, ale i ty jsme nakonec špatně zahrávali. Druhý poločas nabídl stejný obrázek jako první. Hosté paradoxně vstřelili velmi laciný gól. To si střelu naši obránci sami ztečovali do branky. V závěru přece jen jsme trochu hosty zatlačili. Ale dobré příležitosti nevyužili Struhař a Kořenek.

Sestava: Vaculík Pavel - Sloboda - Šuráň Přemysl, Kořenek, Liška - Šuráň Jiří (82. Struhař), Hnaníček, Zvoníček (66. Juřík), Chovančík - Šenkeřík, Vaculík Tomáš

 

25.kolo - 29.5. 2011 Vizovice : Štítná nad Vláří  -  0:2 (0:1)

Až na úvodních deset minut měli ogaři zápas pod kontrolou. Domácí byli neškodní a za celý zápas si nevytvořili vážnou příležitost ke skórování. Naši se prvně prosadili ve 25. minutě. To David Šenkeřík vybojoval míč u postranní čáry a přesným centrum našel Tomáše Vaculíka, který bez problému z malého vápna skóroval hlavou. Poté jsme měli ještě několik příležitostí, mezi největší patřilo nastřelené břevno Danem Kořenkem. Na začátku druhého poločasu jsme zápas definitivně rozhodli. To z hranice velkého vápna prostřelil domácího brankáře Tomáš Hnaníček. Následovně jsme ještě několikrát ohrozili domácí branku. Domácí se do tlaku dostali až v závěrečných deseti minutách, ale vážně branku neohrozili. My jsme naopak hrozili z brejků.

Branky: 25. Vaculík T., 55. Hnaníček T.

Sestava: Vaculík P. - Sloboda - Šurán P. (85.Liška), Kořenek, Machuča - Šuráň J. (75. Hnaníček M.), Zvoníček, Hnaníček T., Chovančík - Vaculík T., Šenkeřík (80. Štěpaník)

 

 

26.kolo - 5.6. 2011 Štítná nad Vláří : Nedašov 3:0 (1:0)


Hned z první vážné situace se hlavou prosadil Tomáš Hnaníček. Poté jsme měli ještě pár závarů před hostující brankou. Pak se hra vyrovnala a velkou příležitost měli i hosté. Jejich útočník však z penalty vysoko přestřelil. Od tohoto okamžiku jsme měli míč na svých kopačkách především my. Měli jsme ještě pár náznaků šance, ale v prvním poločase jsme již branku nevstřelili. Druhý jsme začali tlakem, měli i příležitosti, ale pojišťovací branku ne a ne vstřelit. Rozhodnutí přišlo v 80. minutě. To nejprve využili zaváhání hostující obrany Tomáš Vaculík, a hned v zápětí se prosadil i David Šenkeřík. Poté už jsme zápas v klidu dovedli do vítězného konce.

Branky: 10. Hnaníček, 80. Vaculík T., 81 Šenkeřík

Sestava: Vaculík P. - Sloboda - Šuráň P. (71. Liška F.), Kořenek, Machuča - Šuráň J., Hnaníček, Zvoníček, Chovančík - Vaculík T. (83. Liška J.), Holba (32. Šenkeřík)

 

 

15.kolo - 12.6. 2011 Štítná nad Vláří : Juřinka 2:2 (2:1)

Hosté hned z prvního útoku skórovali. To přes půlku hřiště prošel jejich útočník až před našeho gólmana, kterého potom prostřelil. Naši však stačili brzy srovnat. To se nemýlil z penalty Tomáš Hnaníček. A tentýž hráč poté hlavičkou otočil skóre v náš prospěch. Poté jsme měli ještě tři příležitosti ke skórovaní. Bohužel jsme je neproměnili. Druhý poločas jsme začali tlakem, byli jsme lepším mužstvem. Před hostující brankou bylo několikrát blízko ke skórovaní. Ale zhruba od 70. minuty jsme se zbytečně zatáhli a začali bránit. To se nám však nevyplatilo a v nastavení jsme dostali gól ze standartní situace.

Branky: 9.a 27. Hnaníček T.

Sestava: Vaculík P. - Sloboda - Liška, Kořenek, Machuča - Šuráň J. (90+1. Štěpaník), Hnaníček T., Zvoníček, Chovančík - Vaculík T. (85. Hnaníček M.), Šenkeřík (80. Holba)

 

 

16.kolo - 18.6. 2011 Lukov : Štítná nad Vláří  -  2:3 (0:0)

Branky - Holba R. , Sloboda P. , Šenkeřík D.


Tabulka po 16.kole

Pořadí  Družstvo  Záp.        Body  Body pravdy     
 
1.  Val.Meziříčí B   26  16  72  48  52  ( 13 )    
2.  Štítná n/Vl.   26  14  5  52  29  49  ( 10 )    
3.  Hutisko   26  15  57  47  49  ( 10 )    
4.  Zubří   26  10  54  41  38  ( -1 )    
5.  Juřinka   26  10  10  43  42  36  ( -3 )    
6.  Vidče   26  46  54  35  ( -4 )    
7.  Brumov B   26  11  13  29  50  35  ( -4 )    
8.  Lukov   26  10  46  47  34  ( -5 )    
9.  Podkop. Lhota   26  10  13  33  44  33  ( -6 )    
10.  Dol. Bečva   26  13  58  58  31  ( -8 )    
11.  SK Vizovice   26  11  47  44  31  ( -8 )    
12.  Vlachovice   26  10  42  52  30  ( -9 )    
13.  Hrachovec   26  14  50  54  30  ( -9 )    
14.  Nedašov   26  15  38  57  23  ( -16 )