Jdi na obsah Jdi na menu

Komentáře k zápasůmII.třída sk.b-B mužstvo 2.kolo

19. 8. 2011

 

SKUPINA B

SMOLINA - NÁVOJNÁ 1:4 (0:2)

Návojná přijela na půdu Smoliny evidentně lépe připravena. Domácí se dlouho trápili v rozehrávce a po několika chybných přihrávkách také lovili míč ze své sítě častěji, než by se fanouškům líbilo. Zvyšování skóre se nakonec zastavilo na čtyřech brankách, po kterých Smolina na konci utkání pouze snížila na konečných 1:4.

Branky: nehlášeno. Rozhodčí: Liška.

ŠTÍTNÁ N. VL. B - LUHAČOVICE B 0:3 (0:2)

Skóre otevřela rezerva Luhačovic po čtvrthodině hry, když si centrovaný míč Smištíka zpracoval na prsa Kovařík a střelou z voleje překonal brankáře domácích. Ve 25. minutě přidal druhý gól hostů po chybě stopera domácích a samostatném úniku Polách. Poté si i Štítná vytvořila několik šancí, ale proti byl brankář Novosad. Po přestávce měly Luhačovice mnoho šancí na zvýšení, ale prosadil se až po hodině hry po krásné akci Šenovský střelou k tyči. Ve zbytku zápasu se dostal luhačovický Kunc do čtyř vyložených šancí, jenže v koncovce selhal.

Branky: Kolařík, Šenovský, Polách. Rozhodčí: Veselý. Luhačovice B: Novosad - Červenka, Kovařík, Rejda, Galuška - Šenovský, Polách, Smištík, Ciesar - Slezák, Hubáček. Střídali: Kunc, Surý.

VLACHOVICE B - BISKUPICE 1:2 (0:2)

Vlachovickému béčku se kvůli zraněním a obdrženým karetním trestům rozpadla sestava, na což doplatily i proti Biskupicím. Již v 17. minutě se po hrubé chybě obrany dostaly Biskupice do vedení a svůj náskok poté zvýšily dvě minuty před přestávkou. Po pauze vletělo na trávník zcela jiné domácí mužstvo a v 55. minutě snížil Kořének. Vlachovice se snažily o vyrovnání, ale postupně jim docházely síly a Biskupice již vítězství nepustily.

Branky: Kořének - Kašpárek, Krejčík. Rozhodčí: Ševčík. Vlachovice B: Hověžák T. - Šimoník, Jandík, Klušťák, Mikeska - Doruška M., Kořének, Obadal P., Pavlůsek - Floreš, Olejník D. Střídali: Kašša, Hověžák J.

NEDAŠOVA LHOTA - ROKYTNICE 4:2 (2:1)

Rokytnice se ujala vedení, ale domácí ještě do konce prvního poločasu výsledek otočili. Chvíli po přestávce Rokytnice vyrovnala, Nedašova Lhota se však dvěma slepenými góly dostala do vedení, které již do konce zápasu nepustila. Rokytnice byla domácím minimálně vyrovnaným soupeřem, své šance neproměnila. Domácí vstřelili tři branky po nacvičeném signálu ze standardních situací.

Branky: Struhař, Vaněk V., Vaněk D., Bartošák - Goňa M., Goňa A. Rozhodčí: Macháč. Rokytnice: Baklík - Vaněk, Řihák, Orgoník, Saloky P., Goňa M., Goňa T., Hamalčík, Kovařík, Goňa A., Šuráň. Střídali: Mikloš, Saloky O.

NEVŠOVÁ - SLOPNÉ 5:0 (1:0)

Utkání začalo ve svižném tempu a hned po rozehrávce se dostal do vyložené šance Šoman, gólmana hostů však nepřehodil. Nadále se obě mužstva snažila neudělat žádné chyby a neinkasovat. Více ze hry měla Nevšová, která se po rohu Munstera a teči Jurigy ujala vedení. Následně Čačko trefil spojnici branky, míč se odrazil k Topičovi, který ale orazítkoval jen břevno. Otevřená hra se mohla Nevšové vymstít dvě minuty před koncem první půle, kdy se hráč Slopného dostal do úniku, ale míč mu od nohy ukopl brankář Podušel. Druhá půle začala stejně jako první, ihned po rozehrávce poslal Juriga míč na Tomšů, který krásnou střelou z větší vzdálenosti překvapil gólmana hostů. Hosté se nedokázali oklepat ze vstřelené branky a hned o dvě minuty později opět úřadoval Tomšů - 3:0. Aby toho nebylo málo, ve 49. minutě ten samý hráč završil čistý hattrick během čtyř minut. Poté Topič trefil břevno. Čtvrt hodiny před koncem se na hřiště dostal i Botík, který hned při svém prvním kontaktu s míčem upravil na konečných 5:0.

Branky: Tomšů 3, Botík, Juriga. Rozhodčí: Ptáček. Nevšová: Podušel - Topič, Srcháček, Zimolka, Šindler, Čačko, Balon, Juriga, Munster, Šoman, Tomšů. Střídali: Botík, Adly.

MIROŠOV - POTEČ 2:2 (1:0)

Mirošov se dostal do vedení ve 35. minutě po signalizovaném postavení v ofsajdu. Po následné teči Poteč přestala hrát, sudí však hru nepřerušil a P. Řepka zakončil přesně. Po hodině hry však z přímého kopu vyrovnal Bartoš. Poteč se dokonce ujala i vedení, když se Procházka nejlépe zorientoval po rohovém kopu. Jenže Mirošov stihl ještě vyrovnat Obadalem, který ze 20 metrů z přímého kopu rozvlnil síť. Poteč byla poté lepší, jelikož Mirošovu scházelo několik hráčů a do branky musel nastoupit hráč z pole, skóre se už ale nezměnilo.

Branky: Řepka P., Obadal - Bartoš, Procházka. Rozhodčí: Divácký. Poteč: Slovák - Tvarůžek, Číž, Juřica P., Juřica V. - Bartoš, Františák, Fojtík, Smolek - Procházka, Svoboda.

DRNOVICE - POZLOVICE 1:1 (0:0)

Utkání se hrálo za mírné převahy hostů. Domácí se příliš neprosazovali a dávali příležitost vyniknout hostujícím útočníkům. Ti ale byli jakoby zakletí a ani před téměř prázdnou branou nedokázali z malého vápna vstřelit gól. Po přestávce hosté ještě více přidali a závary před branou domácích byly velice nebezpečné. Po jednom z nich se se štěstím přes nohu obránce prosadil Bernátek - 0:1. Netrvalo ale dlouho a domácí odpověděli. Martin Šerý vybojoval na polovině míč, přihrál Pastorkovi, který už na rohu šestnáctky věděl, co s míčem, a střelou ke vzdálenější tyči vyrovnal. Pozlovice poté měly opět trošku více ze hry, ale nebylo jim to nic platné, protože mladý a ambiciózní rozhodčí Houšť, který svou roli zvládl na výbornou, ukončil zápas.

Branky: Pastorek - Bernátek. Rozhodčí: Houšť. Drnovice: Struška M. - Lukáš L., Kostka, Šerý, Struška J. (Dorničák) - Vrána, Vlček T., Lukáš M., Vlček J. - Žák (Machů), Pastorek. Pozlovice: Hájek - Michálek, Adolt, Semele, Divila, Bartončík, Adámek, Coufalík, Kubaček, Vratník, Bernatek.