Jdi na obsah Jdi na menu

Komentáře k zápasům III.třídy sk.B 16.9.2012

21. 9. 2012

SKUPINA B

ROKYTNICE – POTEČ 2:4 (1:1)

Utkání dvou mužstev z čela tabulky nabídlo líbivý fotbal s množstvím šancí a gólů. Do vedení šla ve 20. minutě Rokytnice, když Pavel Hamalčík proměnil penaltu za hraní rukou Tvarůžka. Za Poteč vyrovnal gólem do šatny Fojtík. Do druhé půle nastoupili lépe hosté, jejich šance ovšem zůstaly nevyužity. Do vedení tak šla Rokytnice, když zblízka zakončil Martin Goňa. Domácí se ovšem neradovali dlouho, vyrovnal zcela nekrytý Františák. Poté se obě mužstva snažila strhnout vítězství na svou stranu. Domácí neproměnili několik příležitostí, a tak je potrestal opět Františák – 2:3. Rokytňané se snažili ještě o vyrovnání, ale po ztrátě míče na půli uzavřel skóre po sólu v 90. minutě střídající R. Mana. Branky: Hamalčík P., Goňa M. – Františák 2, Mana, Fojtík. Rozhodčí: Horáček. Rokytnice: Baklík – Both, Vaňek, Kovařík, Eliáš J., Goňa T., Eliáš M., Hamalčík P., Goňa M., Goňa A., Hamalčík K. Střídali: Suchý, Saloky. Poteč: Kolařík – Tvarůžek, Fojtík, Bartoš, Sukup, Juřica, Procházka, Mana J., Smolek, Františák, Rösner. Střídali: Mana R., Juřica.

LUHAČOVICE B – BISKUPICE 2:1 (2:0)

Domácí toužili po první podzimní výhře v derby se sousedními Biskupicemi. Již po dvou minutách hry postupoval sám na brankáře Kunc, ale jeho sólo vychytal Tomala. Po čtvrthodině hry se po chybě stoperů domácích dostal do slibné šance Krajča, ovšem vysoko přestřelil. Zhruba po půl hodině hry dostal krásný míč za obranu Kunc a svým sólem otevřel skóre. Zhruba za minutu se dostal do úniku Zicha, ovšem svou šancí pohrdl. Vše si vynahradil ve 40. minutě, kdy se opět dostal za obranu, udělal kličku brankáři a zvýšil vedení Luhačovic – 2:0. Do druhé půle nastoupili hosté aktivněji a v 63. minutě se pustil do souboje s brankářem Gajdůšek a odražený míč si našel Krajča a snížil – 2:1. Domácí si spolehlivě hlídali náskok a hosty prakticky k ničemu nepouštěli. Až v poslední minutě zahrozili hosté z přímého kopu, ale gólman Kuchař své mužstvo podržel, a tak se domácí dočkali první výhry v ročníku. Branky: Kunc, Zicha – Krajča. Rozhodčí: Manďák – Coufalík, Vaškůj (laikové), 150 diváků. Luhačovice B: Kuchař – Hrnčiřík, Surý, Pařízek, Kunc, Šenovský, Novosad, Zicha, Slezák, Hubáček, Červenka. Střídali: Smištík, Hrabal, Ševčík. Biskupice: Tomala – Matulík, Michálek, Maršovský, Skovajsa, Gajdůšek, Krajča, Vaculík, Kašpárek, Gajdůšek, Dobiáš, Porubský, Talaš R., Talaš P., Mikel, Důbrava, Vašina, Novosád.

MIROŠOV – NEDAŠOVA LH. 3:8 (2:3)

Do utkání vstoupila mužstva ve svižném tempu a šance se rodily na obou stranách, ale Mirošov vyložené šance nevyužil a přišel trest. Během pěti minut Nedašova Lhota dvakrát skórovala. Domácí ale vzápětí snížili na 1:2, avšak hosté hned zvýšili třetím gólem. Mirošovu se podařilo opět snížit na 2:3. Do druhého poločasu nastoupili domácí s tím, že musí něco s výsledkem udělat a vytvořili si mnoho šancí, ale využili pouze jednu – 3:3. To je asi uspokojilo a po mnoha chybách zápas neukočírovali. Nedašova Lhota nasázela ještě pět branek. Navíc Struhař se blýskl hattrickem. Branky: Rajznauer, Obadal J., Prášil – Struhař 3, Vaněk V. 2, Vaněk J., Bartošák, Palík. Rozhodčí: Frajt, 100 diváků. Mirošov: Krahula – Prášil, Matějíček, Frys, Němeček, Pecl, Andrýs, Pechanec, Obadal J., Svoboda, Rajznauer. Střídal Fojtík.

ŠTÍTNÁ N. VL. B – SLOPNÉ 2:3 (0:0)

Po vyrovnané první půli se vše podstatné odehrálo ve druhém poločase. Do vedení se sice dostalo Slopné, ale domácím se podařilo rychle vyrovnat. Podle hostí ale gól padl po předchozím neodmávaném jasném autu a následné ofsajdové pozici. Další vlnu emocí přinesla vedoucí trefa Slopného z přísně nařízeného pokutového kopu. Stejnou výhodu však sudí Měřička nabídl domácím a bylo srovnáno. Klíčovým momentem zápasu bylo vyloučení kapitána domácích Zimáčka, který zastavil do brejku unikajícího Šustka. Početní výhodu využilo Slopné pět minut před koncem, a přestože se soupeř mohutným finišem snažil o vyrovnání, body si odvezli hosté. Branky: Hnaníček M., Struhař – Chlud R., Kozubík, Žáček. Rozhodčí: Měřička, ČK: Zimáček (Štítná), 100 diváků. Slopné: Petráš Adam – Chlud J., J. Trunkát, T. Kozubík, Pařízek – P. Kozubík, Žáček, Bartoš, Bruník – R. Chlud, P. Šustek. Střídali: E. Trunkát, Petráš R. Pochylý. Trenér: L. Pařízek.

PASEKY ZLÍN – DRNOVICE 2:3 (0:3)

Vstup do utkání měli domácí katastrofální. Pasekám se nevyplatilo podcenění soupeře, který si během dvaceti minut otevřel na hřišti střelnici. V 11. minutě potrestal chybu obrany Gabko, o pět minut později po dalším nedorozumění skóroval S. Machů a o chvíli později po další hrubici domácí defenzivy podruhé pálil přesně Gabko – 0:3. Opařené Paseky nebyly schopny se vůbec prosadit a do poločasu zahrozily jen střelou Novotného, která skončila na tyči. Po poločasové bouřce v kabině a se změnami v sestavě vlétli domácí do druhé části jako vyměnění. Svého soupeře přikovali před pokutové území a brzy skórovali – Reimitz snížil na 1:3. Když po necelé hodině hry z podobné pozice snížil na rozdíl gólu Gracl, hosté znervózněli a už se nezmohli na žádnou akci. I přes obrovský tlak se ale domácím minimálně vyrovnat nepodařilo, když velké šance postupně spálili Langr, Tuna, Gracl a hlavičku Pagáče Drnovičtí odvrátili až z brankové čáry. Branky: 51. Reimitz, 57. Garcl – 11. a 22. Gabko, 16. S. Machů. Rozhodčí: Koseček, 180 diváků. Paseky: Mikulík – Šoula, Šafařík, Pagáč, Gracl – Langr, Novotný (46. Vicherek ) – Reimitz (75. Krčmář), Švach, Jermakov (46. Machů) – Tuna. Trenér: Hlavňovský.

NÁVOJNÁ – ŠANOV 6:1 (4:1)

Domácí od prvních minut naplňovali roli favorita a neustále drželi soupeře pod tlakem. Postupem času se začali prosazovat i gólově, když se do přestávky trefili hlavou Pavlík, individuální akcí Josef Řehák, dorážkou Pavel Řehák a dokonce z pokutového kopu i domácí brankář Jan Šenkeřík. Po této smršti si Návojná vybrala slabou chvilku a ihned po rozehrání inkasovala, když se po skrumáži trefil Stejskal – 4:1. Po obrátce již domácí kontrolovali hru a dalšími dvěma góly Josef Řehák dosáhl hattricku, a zvýraznil tak vítězství svých barev. Podle domácích svou roli nezvládl sudí Divácký, který svými nepřesnostmi zkazil utkání jak divákům, tak hráčům. Návojná se bude snažit o jeho příští vetování. Branky: Josef Řehák 3, Šenkeřík J., Řehák P., Pavlík – Stejskal. Rozhodčí: Divácký, 100 diváků. Návojná: J. Šenkeřík – Mir. Vaněk, Pavlík, Jiří Řehák st., Lorenc -Šánek, Vaněk M., A. Šenkeřík, P. Řehák, Jos. Řehák, Janáč. Střídali: Macháč, Řehák Jiří ml.

VLACHOVICE B – POZLOVICE 6:3 (3:1)

Vlachovice od začátku byly herně lepší a branky dávaly především ze standardních situací. Domácí rychle získali tříbrankový náskok, přičemž soupeř korigoval z brejku těsně před odchodem do kabin. Po změně stran se obraz hry vyrovnal, přesto měli Vlachovičtí navrch a vedení ještě zvýšili. Snaživý soupeř za stavu 3:5 se ještě snažil o zvrat, ale po šesté trefě domácích bylo rozhodnuto. Branky: Drábík 2, Kořének 2, P. Obadal ml., Šimoník – Čech 2, Adámek. Rozhodčí: Ambroz, 100 diváků. Vlachovice B: J. Horáček – Zoubek, A. Šimoník, Maček, Mikeska – Doruška, P. Obadal st., vavrys, Kořének- Drábík, P. Obadal ml. Střídali: Floreš, D. Hověžák. M. Horáček. Trenér: Vl. Plšek

1. Návojná 6 5 0 1 28:6 15
2. Poteč 6 5 0 1 19:9 15
3. Paseky 6 4 1 1 25:9 13
4. Slopné 6 4 1 1 18:9 13
5. Rokytnice 6 3 2 1 15:9 11
6. Nedašova Lhota 6 3 1 2 23:13 10
7. Štítná n. Vl. B 6 2 2 2 14:11 8
8. Pozlovice 6 2 2 2 17:17 8
9. Vlachovice B 6 2 1 3 14:23 7
10. Drnovice 6 2 0 4 9:21 6
11. Mirošov 6 2 0 4 8:27 6
1 2. Luhačovice B 6 1 0 5 6:18 3
13. Šanov 6 1 0 5 9:22 3
14. Biskupice 6 0 2 4 8:19 2