Jdi na obsah Jdi na menu

Komentáře k zápasům III.třídy B- mužstvo 10.6.2012

14. 6. 2012

SKUPINA B

SMOLINA – LUHAČOVICE B 5:1

Smolina potěšila své příznivce alespoň v posledním domácím utkání. Po velmi dobrém výkonu v první půli po brankách Ročáka s Pykalem vedla 3:1. Po přestávce si vedení pojistila a podařilo se jí docílit prvních jarních bodů. Adam Ročák se na vítězství podílel hattrickem. Paradoxem je, že na podzim v Luhačovicích inkasovala 14 branek a nyní proti lázeňskému týmu vybojovala své vůbec první body.

Branky: Ročák 3, Pykal, Valentík – Fojtů. Rozhodčí: Hrnčiřík.

Smolina: Ďulík – sába, Sucháček, Barcuch Jakub, Pozlovský – Barcuch Jan, Valenčík, Malina, Pykal – Ročák, Bosák.

BISKUPICE – NÁVOJNÁ 2:8 (0:2)

V 10. minutě se Návojná ujala vedení a o dalších pět minut později přidala druhou trefu. Poté však tempo opadlo a do konce poločasu se hrálo spíše mezi šestnáctkami. Po přestávce však Návojná svého soupeře dalšími šesti trefami dokonale sestřelila. Biskupice se jen stěží dostávaly na polovinu soupeře a dva korigující góly na 1:3 a 2:5 daly spíše po chybách hostů.

Branky: Gajdůšek T. 2 – Machač 2, Vaněk A. , Řehák J. , Řehák P. , Pavlík, Šánek, Janáč.

Návojná: Surý – Vaněk M., Pavlík, Janáč, Řehák M. – Vaněk M., Řehák P., Macháč, Šánek – Vaněk A., Řehák J. Střídali: Šenkeřík M., Řehák J. ml.

ROKYTNICE – ŠTÍTNÁ N. VL. B 3:3 (1:1)

Utkání začala lépe Štítná, která v 6. minutě využila nedorozumění domácího stopera a brankáře a Králíkem se ujala vedení. Domácí vyrovnali 10 minut před koncem poločasu, když Řihákova „střela – nestřela" doskákala za záda štítenského brankaře. Ve druhém poločase se hosté opět dostali do vedení povedenou střelou Zvoníčka. Rokytnici dokonale vyšlo střídání. Na hřiště se dostal 
v 70. minutě Zbyněk Šuráň 
a dvěma slepenými góly otočil výsledek. Když už se zdálo, že body zůstanou v Rokytnici, napřáhl v 92. minutě za vápnem Pukýš, vyrovnal na 3:3 
a tím rozesmutněl domácí fanoušky.

Branky: Šuráň 2, Řihák – Králík, Zvoníček, Pukýš. Rozhodčí: Stanislav Měrka.

Rokytnice: Baklík – Orgoník, Vaněk, Řihák, Eliáš J., Eliáš M., Goňa M., Saloky, Hamalčík, Pešek, Goňa T. Střídali: Šuráň, Plášek, Malaník.

Štítná n. Vl. B: Bartoška – Hnilo, Liška, Juřík, Holba, Kořenek, Zvoníček, Hnaníček, Struhař, Králík, Svárovský. Střídali: Janáč, Pukýš, Smolek.

SLOPNÉ – VLACHOVICE B 3:1 (2:1)

Utkání začalo oboustranně ve svižném tempu. První výraznější šanci měli vlachovičtí ve 13. minutě, kterou ale neproměnili. Domácí se dostali do vedení po půlhodině hry, když Šenovský z přímého kopu přesnou střelou přes zeď překonal brankáře hostů. Ve 37. minutě Pařízkovu střelu z dálky tečoval jeden z obránců a domácí vedli 2:0. Ve 41. minutě Olejník snížil poločasový výsledek na 2:1, když hlavičkou po rohovém kopu vstřelil kontaktní gól. O přestávce nastoupili na hrací plochu dorostenci Slopného, aby z rukou zástupce OFS Vladimíra Vitáska převzali pohár a diplom za 1. místo v okresním přeboru. Ve druhém poločase se hosté snažili vyrovnat, ale jejich snahu zmařil svým vyloučením v 65. minutě Doruška. Domácí již s přehledem uhájili vítězství a v 77. minutě Šůstek zvýšil na konečných 3:1.

Branky: Pařízek, Šenovský, Šůstek – Olejník. Rozhodčí: Liška.

Slopné: Petráš A. – Chlud Jan, Trunkát J., Kozubík T., Chlud Jaroslav – Pařízek, Šenovský, Žáček, Váňa – Brunik, Šůstek. Střídali: Pochylý, Petráš R.

Vlachovice B: Bodlák – Šimoník, Jandík, Doruška J., Mikeska, Floreš, Gbelec, Doruška M., Olejník, Kořenek, Drábik. Střídali: Pavlůsek, Častulík.

POTEČ – NEDAŠOVA LHOTA 1:2 (1:1)

Poteč do vyhlášeného derby vstoupila ve velkém stylu 
a během úvodních deseti minut si vytvořila tři gólové šance, skóre se však neměnilo 
a hosté se stále více dostávali do hry. Na úvodní gól se čekalo až do 30. minuty, kdy po 
individuální akci Sukup prokličkoval celou hostující obranou a ranou po zemi k tyči dostal Poteč do vedení. Hostům se podařilo vyrovnat ve 40. minutě, kdy odražený míč ze skrumáže hráčů končil 
u hostujícího Vaňka, který se nemýlil. Do druhého poločasu lépe vstoupili hosté, když v 50. minutě na rohový kop nejvýše vyskočil Struhař a poslal hosty do vedení. Poteči se již nepodařilo vyrovnat a po bojovném výkonu si Nedašova Lhota odvezla z Poteče všechny tři body.

Branky: Sukup – Vaněk V. , Struhař. Poteč: Tichý – Juřica, Tvarůžek, Rosner (46. Trčka), Novák – Františák, Sukup, Bartoš, Fojtík – Procházka (80. Miško), Smolek.

POZLOVICE – NEVŠOVÁ 4:5 (3:3)

Pozlovice zdecimované zraněními a neúčastí mnoha hráčů se semkly a byly favoritovi více než rovnocenným soupeřem. Úvod dramatu nenapovídal, když se již ve 3. minutě prosadil poprvé po rychlém útoku hostující Tomšů. O dvě minuty později si domácí obránce nešťastně srazil centr do vlastní brány a s nadějemi na slušný výsledek to nevypadalo dobře.

Za další tři minuty však bylo vše jinak. To když se nejprve v 7. minutě z brejku z pravé strany prosadil ve vápně zcela volný Máčala a hned 
z dalšího útoku se po krásné individuální akci trefil také Adámek. Hra měla dále výborný spád a šance si vytvářela obě mužstva. V 25. minutě měl hostující brankář velké štěstí, když se pouze ohlédnul za přímým kopem Davida Voráčka ze 30 metrů, který jen těsně minul růžek branky. Ve 32. minutě pak po prudkém přímém kopu brankář Koběrský pouze vyrazil míč před sebe na důrazného Máčalu, který se opět nemýlil a dokonal obrat.

Další minuta pak přinesla velký vzruch, rozhodčí Basel nechal rozehrát Nevšovou přímý kop z vlastní poloviny hřiště, pak však svým písknutím podle domácích pozlovické zmátnul, jelikož očekávali opětovné rozehrání akce, přestali hrát a hosté pohodlně vyrovnali. Po pauze lépe začala Nevšová, když pronikla dalším rychlým útokem do vápna a Tomšů se již střelou pod brankářem Vaškůjem nemýlil. Ten však dále i přes zraněné rameno svými výbornými zákroky držel naděje Pozlovic na body.

V 77. minutě však došlo k zaváhání domácí obrany, míč se dostal ke zcela volnému Haviarovi, který měl už snadnou práci. Pozlovičtí se však nevzdali, tlačili se dále do útoku a v 79. minutě po střele Adámka opět Koběrský neudržel balón pod kontrolou a Vrba dorážkou z malého vápna vykřesal naději. Výborně hrající domácí kapitán Zoubek rozdával přesné přihrávky a dál tvořil hru celé zálohy. V posledních minutách se Kučera ještě dral za vyrovnáním, ale jeho zakončení chybělo štěstí a utkání skončilo vítězstvím Nevšové.

Branky: Máčala 2, Adámek, Vrba – Tomšů 3, Haviar, vlstní. Rozhodčí: Basel – Lekeš, Bednařík R.

Pozlovice: Vaškůj J. – Voráček D., Michálek J., Adolt R., Semela R. – Hasoň S., Adámek K., Zoubek R., Jurák V.– Kučera J., Máčala T. Na střídání: Bartončík O., Vrba M., Jánošík R., Jančařík M., Polach M. Nevšová: Koběrský F. – Münster T., Hradil J., Šindler S., Sucháček J. – Haviar A., Šoman P., Juriga T., Čačko M. – Tomšů V., Vašička R. Na střídání: E. Adly.

DRNOVICE – MIROŠOV 1:2 (1:0)

Drnovice si v první půli vytvořily mírnou převahu, přesto se šance objevily na obou stranách. Využil ji však ve 35. minutě pouze drnovický Zicha. Po přestávce si však Drnovice vytvořily spostu vyložených šancí, ani jednu 
z nich však nedokázaly proměnit. Mirošov v 52. minutě vyrovnal a navíc se o chvíli později Mirošovu zranil hráč. 
A jelikož přijel jen se základní jedenáctkou, zbytek utkání dohrával pouze v deseti. Přesto v 85. minutě dokázal vstřelit vítězný gól. V závěru měli domácí platonický nápor, 
ale do vyložených šancí se již nedostali.

Branky: Zicha P. – Fojtík, Raisnauer. Rozhodčí: Frait.

Drnovice: Stružka M. – Nosál J., Kostka O., Ludík Jiří., Ludík Josef, Vlček, Machů S., Pastorek M., Vrána M. – Zicha, Gabko M. Střídal: Tománek D.

1. Nevšová 25 23 0 2 106:31 69
2. Slopné 25 15 6 4 70:36 51
3. Poteč 25 14 4 7 73:49 46
4. Nedašova Lhota 25 13 4 8 76:56 43
5. Rokytnice 25 11 7 7 55:56 40
6. Návojná 25 12 3 10 58:46 39
7. Luhačovice B 25 11 2 12 67:55 35
8. Biskupice 25 9 7 9 46:52 34
9. Pozlovice 25 9 6 10 57:71 33
10. Vlachovice B 25 9 4 12 46:53 31
11. Drnovice 25 7 6 12 39:52 27
12. Mirošov 25 6 5 14 46:73 23
13. Štítná n. Vl. B 25 5 6 14 43:64 21
14. Smolina 25 1 0 24 29:117 3