Jdi na obsah Jdi na menu

Komentáře k zápasům III.třídy -B-mužstvo 8.kolo30.9.

3. 10. 2012

SKUPINA B

VLACHOVICE B – ROKYTNICE 0:4 (0:2)

Rokytnice neponechala ve Vlachovicích nic náhodě a proti tamní rezervě začala zostra. Ve 20. minutě skončila v síti střela z 25 metrů. O čtvrt hodiny později Rokytnice skórovala podruhé. Vlachovice se téměř k ničemu nedostaly. Naopak hosté prostřídali a hráči z lavičky přidali další dva góly. Nejprve Plášek byl na konci vyvedené akce na jeden dotek. Čtvrtou trefu zajistil M. Goňa.

Branky: Goňa A., Goňa M., Hamalčík P., Plášek. Rozhodčí: Frajt. Rokytnice: Baklík – Orgoník, Vaněk, Eliáš, Kovařík – Goňa T., Hamalčík, Both, Mikloš – Goňa A., Šuráň. Střídali: Goňa M., Plášek.

LUHAČOVICE B – POZLOVICE 4:2 (1:0)

Domácí po překvapivé výhře v Poteči chtěli naplno bodovat i v derby s Pozlovicemi. Hosté nastoupili v hodně omlazené sestavě, a již z počátku se dostali pod tlak. V 17. minutě se po rohovém kopu dostal k míči stoper Surý a prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 1:0. Domácí se snažili výšit, ale obrana hostů odolala celý poločas. Druhá půle byla divácky daleko atraktivnější. Do druhé půli nastoupil místo zraněného Zichy na křídlo Ševčík a tento tah domácí lavičky vyšel stoprocentně.

V 66. minutě se na pravé straně krásně uvolnil Ševčík, naservíroval míč do pokutového území na nohu Bartoše, který se nemýlil – 2:0. Za dalších pět minut se opět prosadil na pravé straně Ševčík a přihrál před prázdnou bránu Smištíkovi – 3:0. Nic nenasvědčovalo tomu, že by z utkání bylo ještě drama, ale opak byl pravdou.

Nejprve deset minut před koncem krásně prošel Adámek přes čtyři protihráče a prostřelil Kuchaře – 3:1. Pět minut před koncem prošel do pokutového území Vrba a lobem na zadní tyč snížil na 3:2. Hosté zahrávali v poslední minutě rohový kop, k míči se dostal Ševčík a odkopem na polovinu hřiště nalezl Smištíka, který postupoval sám na branku a uzavřel účet pohledného utkání na 4:2 pro domácí.

Branky: Surý, Smištík 2, Bartoš – Adámek, Vrba. Rozhodčí: Uhlár, 180 diváků.

Luhačovice B: Kuchař – Šenovský, Surý, Bartoš, Knot – Zicha (45. Ševčík), Červenka (75. Fojtů), Slezák (80. Hubáček), Pařízek – Smištík.

MIROŠOV – POTEČ 4:1 (1:0)

Fotbalisté Mirošova vyzvali v tabulce lépe postavenou Poteč ve velmi slepené sestavě. Hosté začali lépe, ale jistý brankář Procházka Mirošov podržel. A tak po krásné souhře tří hráčů otevřel skóre na druhé straně Svoboda. Po přestávce přidal navíc druhý gól J. Obadal.

Domácí se uklidnili a začali předvádět pěkný fotbal, který se divákům musel líbit. Když Andrýs krásnou střelou z 25 metrů do šibenice přidal třetí trefu, bylo o výsledku rozhodnuto. O chvíli později navíc přidal čtvrtý gól Rajznauer. Hosté našli recept na pozornou obranu i brankáře Procházku až šest minut před koncem.

Branky: Svoboda, Obadal J., Andrýs, Rajznauer – Smolek. Rozhodčí: Měrka.

Mirošov: D. Procházka – Prášil, Němeček, Řepka P., Strouhal, Pecl, Andrýs, Frys, Obadal J., Svoboda, Rajznauer. Střídal: Řepka J.

ŠTÍTNÁ NAD VLÁŘÍ B – BISKUPICE 0.3 (0:0)

Fotbalisté rezervy Štítné nad Vláří ještě v první půli drželi naděje na dobrý výsledek. Ovšem po přestávce hosté rozhodli dvěma góly T. Gajdůška a Krajči o svém vítězství.

Branky: Gajdůšek T. 2, Krajča. Rozhodčí: Ševčík.

PASEKY – NEDAŠOVA LHOTA 3:2 (1:1)

Paseky bez distancovaného Langra a zraněných Švacha s Reimitzem začaly utkání v solidním tempu a do 15. minuty si vytvořily dvě tutovky. Nájezd promarnil Jermakov a hlavou vedle ve vyložené šanci mířil Pagáč. Hosté spoléhali na důrazný styl hry, dobře postavený obranný blok a při každé příležitosti vyráželi k brejkům. Po jednom z nich kopala Lhota ve 23. minutě roh a ve skrumáži se prosadil Bartošák – 0:1. Poté se hra převážně odehrávala ve středu pole a šance se rodily velmi ztěžka.

Paseky vyrovnaly ve 44. minutě, kdy na dlouhý nákop Šafaříka naskočil Jermakov a hlavou prodloužil míč do svatyně hostí – 1:1. Druhá půle pomalu ještě ani nezačala a hosté se dostali opět do vedení. Z 22 metrů napřáhl levou nohou Vaněk J. a skóroval – 1:2. Paseky tento moment nesložil a poctivým výkonem se snažily výsledek zvrátit, když v 67. minutě Jermakov unikl po křídle, jeho prudkou ránu hostující brankář vyrazil jen před sebe a dobíhající novic v dresu Pasek Petr Mol vyrovnal – 2:2.

Ani jedno mužstvo se nechtělo spokojit s remízou a šance se střídaly na každé straně. U domácích neproměnil Gracl s Tunou, u hostí nedal Bartošák. Rozuzlení přišlo v 90. minutě. Do vápna se vřítil stoper Pagáč, který byl sražen ve vápně hostujícím hráčem a penaltu proměnil zkušený kapitán Tuna – 3:2.

Branky: 44. Jermakov, 67. Mol, 90. Tuna z pen. – 23. Bartošák, 47. Vaněk J. Rozhodří: Dvořák, 155 diváků.

Paseky: Mikulík – Šoula, Šafařík, Pagáč, Krčmář (70. Prokop) – Vicherek, Gracl, Novotný, Mol – Tuna, Jermakov (86. Sklenář). Trenér: Michal Hlavňovský.

NÁVOJNÁ – SLOPNÉ 7:2 (4:0)

Návojná chtěla navázat na svoji pěknou domácí sérii, kdy od začátku sezony doma neztratila ještě ani bod. Úvod se jí vůbec nevydařil a Slopné mělo možnost penalty, kterou ale neproměnilo. Návojnou to povzbudilo a od té doby se do hostů zakousli a předvedli snad nejlepší poločas této sezony. Po gólech Aleše Šenkeříka, Pavla Šánka, Josefa Řeháka a Václava Janáče vedli při odchodu v poločase do kabin 4:0. Hosté zažili strašidelný poločas, když se jim nedařilo vesměs nic.

Druhý poločas se ale nesl v úplně jiném duchu. Domácí ukolébáni vysokým vedením si zbytečně komplikovali život a kupili chybu za chybou, čehož hosté využili a vstřelili gól. Poté se konečně domácí aspoň trochu probudili a snažili se zas převzít kontrolu nad zápasem, v čemž Slopné pomohlo, když faulovali v pokutovém území a Pavlík z penalty zvýšil – 5:1. Hostům je nutno smeknout poklonu, když i za značně nepříznivého skóre nic nevzdávali a snažili se hrát až do konce. Za to byli odměněni ještě jednou vstřelenou brankou. Domácí taky hráli až do konce a podařilo se jim ještě rozvlnit síť, když se trefili podruhé v zápase Šenkeřík Aleš a Janáč Vašek.

Branky: Šenkeřík A. 2, Janáč 2, Pavlík, Řehák J., Šánek – Pařízek, Šustek. Rozhodčí: Liška, 150 diváků.

Návojná: Šenkeřík J. – Lorenc, Pavlík, Janáč, Vaněk Miroslav – Šánek, Řehák P., Macháč, Vaněk Martin – Řehák Josef, Šenkeřík Aleš. Střídali: Šenkeřík Marek, Řehák R., Řehák B.

ŠANOV – DRNOVICE 1:0 (1:0)

Šanov měl celý zápas převahu a více vyložených příležitostí. Drnovice hrozily z rychlých protiútoků. Už v první půli rozhodla krásná střela Bohumila Kročila asi z 20 metrů do horního růžku.

Branka: Kročil. Rozhodčí: Zikmund. Šanov: Gromský – Peléšek, Ščuglík J., Humpola, Ščuglík P., Kročil B., Kročil M., Chlebana,Tureček J. (Krajíček), Macík M.

1. Návojná 8 7 0 1 41:9 21
2. Rokytnice 8 5 2 1 21:10 17
3. Paseky 8 5 1 2 30:16 16
4. Slopné 8 5 1 2 25:18 16
5. Poteč 8 5 0 3 21:15 15
6. Nedašova Lhota 8 4 1 3 29:18 13
7. Mirošov 8 3 1 4 14:30 10
8. Luhačovice B 8 3 0 5 12:21 9
9. Štítná n. Vl. B 8 2 2 4 16:18 8
10. Pozlovice 8 2 2 4 20:23 8
11. Vlachovice B 8 2 2 4 18:31 8
12. Šanov 8 2 1 5 14:26 7
13. Biskupice 8 1 3 4 13:21 6
14. Drnovice 8 2 0 6 10:28 6