Jdi na obsah Jdi na menu

Komentáře k zápasům III.třída 22.4.2012

29. 4. 2012

SKUPINA B

VLACHOVICE B – SMOLINA 2:1 (2:1)

Vlachovickému béčku vyšel vstup do zápasu. Domácí získali brzy územní převahu a po zásluze byli odměněni ještě do poločasu dvěma přesnými trefami. Ovšem Smolina nepřijela v roli otloukánka a před odchodem do kabin stihla snížit. Domácí proto po přestávce opět přidali, jenže pojišťující trefu dát nedokázali. A tak v závěru Smolina zatlačila a pět minut před koncem málem vyrovnala. Hlavička z malého vápna však skončila nad bránou.

Branky: Obadal P. ml., Obadal P. st. – Ročák. Rozhodčí: Frajt. Vlachovice B: Hověžák T. – Doruška, Jandík, Šimoník, Mikeska, Kořenek, Obadal st., Gbelec, Pavlůsek, Obadal ml., Maroš. Střídali: Vráblík, Hověžák D.

ŠTÍTNÁ NAD VLÁŘÍ B – NEDAŠOVA LHOTA 1:1 (0:1)

Hosté měli raketový vstup do zápasu. Již ve třetí minutě využili nedorozumění v domácí obraně a otevřeli skóre zápasu. Nedašovu Lhotu gól nabudil a Štítná se dostávala do zápasu jen velmi pozvolna. S přibývajícím časem však domácí přece jen naskočili a po hodině hry se z velkého množství šancí dočkali i zaslouženého vyrovnání. Domácí dál hráli na vítězství, ale protože ani jednu ze tří tutovek neproměnili, body se dělily.

Branky: Kulíšek – Pagáč. Rozhodčí: Zikmund. Štítná n. Vl. B: Malaník – Fagulec, Šuráň, Fojtík, Struhař, Baran, Pinďák, Zvoníček, Kulíšek, Králík, Kořenek. Střídali: Hnaníček, Svárovský.

NÁVOJNÁ – NEVŠOVÁ 4:1 (4:1)

Utkání bylo zahájeno minutou ticha na počest zemřelého Josefa Naňáka, dlouholetého návojského činovníka. Poté už začalo utkání, které bývá vždy vyhrocené. Tentokrát se ale Návojná pustila do soupeře bez respektu a útok za útokem se valil na hostující obranu. Do poločasu Návojná čtyřmi góly v podání Surého, Šánka a Holby, který se trefil dvakrát, rozhodla. Až těsně před poločasem měli hosté šanci snížit, a to z pokutového kopu. Ten využil Tomšů. Za stavu 4:1 se šlo do kabin. Druhý poločas se nesl ve snaze Nevšové o korekci, ale domácí své vedení nechtěli pustit. Na obou stranách se urodilo ještě několik šancí, ovšem gólmani podrželi své týmy. Utkání pak okořenila dvě vyloučení, na každé straně jedno, což jen potvrdilo, jak vyhrocená tato utkání bývají.

Branky: Holba P. 2, Šánek, Surý Š. – Tomšů. Rozhodčí: Valenta. Návojná: Surý O., Pavlík, Vaněk Miroslav, Janáč, Lorenc, Šánek P., Šánek J., Surý Š., Macháč, Šenkeřík, Holba. Střídali: Řehák J., Vaněk Martin, Řehák J. ml.

LUHAČOVICE B – MIROŠOV 0:1 (0:1)

Mirošov začal lépe a v první půli se hnal za vedoucí trefou. Nakonec se dočkal po půlhodině hry, kdy se po šťastném odrazu míče octl sám před domácí bránou Raisnauer. Ve druhé půli toužily Luhačovice po vyrovnání a vypracovaly si tři opravdu tutové šance. V té první ale pálil Konečný po hezkém průniku do šestnáctky těsně vedle vzdálenější tyče, také střele z hranice šestnáctky v podání Slezáka chybělo pár decimetrů a úplně v největší příležitosti domácích hlavičkoval Červenka po rohovém kopu jen kousek nad břevno.

Branka: Raisnauer. Rozhodčí: Divácký. Luhačovice B: Coufalík – Hubáček, Červenka, Michalec, Plášek, Konečný, Slezák, Kunc, Smrštík, Surý, Ďurďa. Střídali: Šenovský, Šerý.

BISKUPICE – DRNOVICE 0:0

Typicky remízové utkání, které mnoho krásy nepobralo, střelcům příliš nevyšlo. Domácí měli i smůlu, neboť jejich šance byly přece jen o něco vyloženější, když hned třikrát se rozezněla konstrukce drnovické brány. Protože však i hosté pálili slepými, skončil duel bezbrankovou dělbou bodů.

Rozhodčí: Sadil. Biskupice: Michálek R., Michálek M., Vojáček, Maršovský, Gajdůšek J., Vaculík, Skovajsa, Krajča, Gajdůšek T., Kašpárek. Střídali: Porubský, Talaš.

ROKYTNICE – POZLOVICE 3:0 (2:0)

První poločas se hrál ve svižném tempu ve stylu nahoru dolů. Rokytnice měla více štěstí při zakončení. O góly se postarali bratři Goňovi. Nejdříve Antonín uklidil do sítě střelu, kterou vyrazil pozlovický brankář. Na 2:0 zvýšil Martin dalekonosnou střelou z 25 metrů. Domácí poté dvakrát podržel brankář Baklík, když jen s námahou vyboxoval dělovky hostujících hráčů. Druhý poločas se odehrál v režii Rokytnice, ale branka již padla jen jedna, když se podruhé v zápase trefil Antonín Goňa. Pozlovice se zmohly jen na několik neplodných protiútoků, a tak tři body zůstaly zaslouženě v Rokytnici.

Branky: Goňa A. 2, Goňa M. Rozhodčí: Hrnčiřík. Rokytnice: Baklík – Goňa T., Vaňek, Řihák, Orgoník, Saloky, Goňa M., Hamalčík, Suchý, Goňa A., Eliáš. Střídali: Šuráň, Plášek, Malaník. Pozlovice: Kovář – Semela, Vrátník, Plášek K., Bernátek, Plášek P., Adámek, Vrátník, Michálek, Vrba, Jančařík. Střídali: Kučera, Vaškůj.

SLOPNÉ – POTEČ 5:0 (1:0)

Domácí měli velmi dobrý vstup do zápasu, hned po zahájení utkání se dostali do vedení brankou Šůstka. Zřejmě pod dojmem rychlého vedení ale přenechali iniciativu hostům, kteří si v průběhu poločasu vytvořili tři jasné gólové šance, které ale neproměnili. Vstup do druhého poločasu se opět vyvedl domácím, kteří dvě minuty po změně stran zvýšili své vedení brankou Kozubíka. Rozhodující pro celý zápas byl třetí gól po hodině hry, kdy akci Slopného zakončil hlavou opět Kozubík. Poteč se sice snažila zkorigovat výsledek, ale rozehraní domácí jim nedovolili vstřelit branku. Naopak sami své vedení ještě zvýšili v 78. minutě nejprve Šůstkem a v 89. minutě pečetil výsledek zápasu Outrata. Dle průběhu zápasu je celkový výsledek 5:0 pro hosty hodně krutý.

Branky: Šůstek Petr 2, Kozubík Pavel 2, Outrata Zdeněk. Rozhodčí: Toman. Slopné: Petráš – Chlud Jan, Trunkát Josef, Kozubík Tomáš, Chlud Jaroslav – Kozubík Pavel, Šenovský, Bartoš, Outrata – Žáček, Šůstek. Střídali: Trunkát Evžen, Pařízek, Váňa. Poteč: Kolařík – Novák, Sukup, Tvarůžek, Fojtík, Bartoš, Juřica, Svoboda, Mana, Smolek, Rosner. Střídali: Žáček, Procházka, Františák.

1. Nevšová 18 16 0 2 72:19 48
2. Slopné 18 11 5 2 52:25 38
3. Poteč 18 11 2 5 55:39 35
4. Návojná 18 9 2 7 40:30 29
5. Luhačovice B 18 9 1 8 53:40 28
6. Nedašova Lhota 18 8 4 6 53:40 28
7. Rokytnice 18 8 4 6 39:42 28
8. Biskupice 18 6 6 6 31:36 24
9. Pozlovice 18 6 6 6 40:48 24
10. Vlachovice B 18 6 4 8 35:39 22
11. Drnovice 18 4 6 8 27:40 18
12. Štítná n. Vl. B 18 4 5 9 30:42 17
13. Mirošov 18 3 5 10 30:49 14
14. Smolina 18 0 0 18 16:84 0