Jdi na obsah Jdi na menu

Komentáře k zápasům III.třída - 4.kolo

1. 9. 2011
SKUPINA B

SMOLINA – ŠTÍTNÁ N. VL. B 0:5 (0:2)

Mírně oslabení domácí nastoupili k utkání s očekáváním prvního bodového zisku v této sezoně. V souboji se Štítnou, která byla také bez bodu, se jim to však nepodařilo. Hosté zvrátili výsledek na svou stranu již v prvním poločase, kdy dokázali dvěma slepenými góly překonat brankáře Smoliny. Po změně stran se domácí pokoušeli s výsledkem pohnout, ovšem marně. Naopak hosté potvrdili neúspěšnost Smoliny dalšími třemi brankami. Smolina tak zůstává na chvostu tabulky bez jediného bodu.

Branky: Frýželka, Struhař, Hnaníček, Kořének, Babulík. Rozhodčí: Zikmund.

VLACHOVICE B – NÁVOJNÁ 1:0 (0:0)

V úvodu si Návojná po několika minelách Vlachovic vytvořila několik slibných brejkových příležitostí, které ale nedokázala využít. Ačkoli převahu v poli měli hosté, domácí ji jasně přestříleli a hrozili kombinacemi i standardními situacemi. Střelci obou týmů však selhali. Na úvod druhé půle byl vyloučen domácí Marek Kořenek za oplácení po přerušení hry. Ti navzdory tlaku a díky bojovnému výkonu udrželi nerozhodný stav až do závěrečných minut. Přes vysílení se Vlachovičtí pouštěli do smělých protiútoků. Vzhledem k střelecké neschopnosti a nefotbalovosti Návojné docílili vytoužené branky. Po centru Dalibora Olejníka přelstil zmatený obránce hostů hlavičkou útočníky i vlastního brankáře a zasadil Návojné osudovou ráno přímo pod břevno.

Branka: vlastní. Rozhodčí: Milan Ruman, ČK: Kořenek (Vlachovice B) Vlachovice B: Bodlák – Jandík (Tlušták), Šimoník, Častulík, Kaša – Kořenek, Pavlůsek, Obadal (Horáček), Doruška M. – Doruška J. (Mikeska), Olejník.

NEDAŠOVA LHOTA – LUHAČOVICE B 7:4 (2:3)

Velkou kanonádu v podobě jedenácti branek viděli diváci v Nedašově. Domácí začali špatně a po čtvrt hodině hry prohrávali 0:3. Jenže ještě do přestávky stačila Lhota dvěma góly snížit a po změně stran hosty přehráli. Luhačovice ještě během druhé půle držely nadějnou remízu 4:4, ale domácí vstřelili během 25 další dva góly. V poslední minutě završili kanonádu sedmým zásahem.

Branky: Struhař 3, Vaněk J. 2, Pacík, Vaněk V. – Červenka, Šenovský, Kunc, Hubáček. Rozhodčí: Ptáček. Nedašova Lhota: Fojtík Richard – Fojtík Radek, Vaněk D., Šuráň, Novák Josef – Vaněk Josef, Vaněk Vlastimil, Vaněk Martin, Jurča – Pacík, Struhař.

NEVŠOVÁ – BISKUPICE 4:1 (4:1)

Zápas o prvenství v tabulce začal za úmorného vedra, ale excelentním nástupem Nevšové. Už ve 3. minutě po výkopu gólmana na Tomšů poslal do šance Balona, který pohotově umístil střelu za záda gólmana Biskupic. Hned za dvě minuty nato se do podobné šance dostal i Srcháček a nechytatelně levačkou zvýšil vedení domácích na 2:0. Gólman hostů byl evidentně z úvodu zaskočen, a místo aby hlídal svou svatyni, nesmyslně z ní stále častěji vystupoval dopředu. Toho si všiml Balon a v 7. minutě poslal na něj míč více než z poloviny hřiště a opět překvapil nejistého brankáře Biskupic. Jenže hned v 10. minutě Biskupice snížily a vrátily se zpět do zápasu. Nevšová si přesto udržovala převahu a po půlhodině hry se uvolnil Šindler, který se přes Čačka dostal k Tomšů, jenž míč tečoval do branky – 4:1. Po přestávce se již hrálo ve vlažnějším tempu i kvůli velkému vedru, přesto stále měli domácí převahu. Biskupice se snažily o zdramatizování, ale kýženého gólu se nedočkaly. Naopak Nevšové ještě nebyl uznána trefa pro ofsajd. Ve vyložených šancích se ocitli Tomšů i Šoman, ale brankáře Biskupic nepřekonali.

Branky: Balon 2, Srcháček, Tomšů – Kašpárek. Rozhodčí: Toman. Nevšová: Podušel – Topič, Srcháček, Zimolka, Šindler, Čačko, Balon, Haviar, Juriga, Munster, Tomšů. Střídali: Šoman, Botík, Adly.

MIROŠOV – ROKYTNICE 0:3 (0:1)

Rokytnice se ujala vedení ve 20. minutě Goňou, jenž využil díru na kraji obrany Mirošova. Rokytnice měla převahu, ale Mirošov hrozil z brejků. Přesto se ani jeden z nich neujal, naopak v 55. minutě zvýšil rokytnický Bureš zblízka po narážečce. V 70. minutě definitivně pečetil vítězství střelou z 20 metrů Hamalčík.

Branky: 20. Goňa, 55. Bureš, 70. Hamalčík. Rozhodčí: Ruman Josef. Rokytnice: Baklík – Kovařík, Vaněk, Eliáš, Bureš – Saloky P. (Saloky O.), Hamalčík, Goňa M., Šuráň – Goňa A., Mikloš.

DRNOVICE – SLOPNÉ 2:2 (1:0)

Utkání začalo vlažně a ani jeden z týmů se do větších šancí nedostával. Hosté se ale po polovině prvního dějství vzpamatovali a měli více ze hry. Nic jim to však nebylo platné, jelikož do vedení šli domácí z dorážky Jana Žáka. Po přestávce Drnovice dokonce zvýšily svůj náskok, když se tentokrát hlavou prosadil opět Žák. Druhá trefa však domácí spíše rozhodila. Hosté se vyburcovali a netrvalo dlouho, když snížil Pochylý střelou zpoza vápna. Začala stíhací jízda Slopného za vyrovnáním a dočkali se zanedlouho zásluhou Bartoše. Domácí měli ještě dvě gólové příležitosti, které ale nevyužili. Nejzajímavější okamžik se udál až po ukončení zápasu, kdy dostal hostující Robin Chlud červenou kartu za pozápasové urážky rozhodčího.

Branky: Žák 2 – Bartoš, Pochylý. Rozhodčí: Divácký. Drnovice: Struška M – Šerý Martin, Lukáš L., Kostka, Ludík – Šerý Milan, Vlček J., Vlček T., Lukáš M. – Pastorek, Žák. Slopné: Petráš – Pochylý, Outrata, Malý, Chlud J., Chlud R., Bartoš, Mikulka, Trunkát, Kozubík.

POZLOVICE – POTEČ 1:4 (0:1)

Do utkání lépe vstoupily Pozlovice, které svou aktivní ofenzivou dělaly Poteči velké problémy. Narazily však na výborně chytajícího gólmana Kolaříka a pozornou obranu hostů. Po sérii pěti domácích rohových kopů však skóre zůstalo nezměněno. Po úvodním nátlaku se hra vyrovnala a fotbalovější Poteč se zaslouženě dostala do vedení. Ve 32. minutě zužitkoval svůj průnik Františák a střelou na přední tyč skóroval. I po přestávce byla Poteč lepší a v 55. minutě zvýšil po individuální akci na hranici vápna Svoboda, který křižnou střelou do šibenice nedal brankáři šanci na úspěšný zákrok. Chvíle Pozlovic přišla v 74. minutě, když po rohu obrana míč odvrátila jen na hranici vápna, kde Coufalík vrátil míč do skrumáže a míč prošel až do sítě. Ještě v téže minutě Svoboda našel na hranici pokutového území osamoceného Manu, jenž vrátil Poteči dvougólový náskok. Dvě minuty před koncem přišla nejpohlednější akce zápasu. Bartoš se Svobodou prošli celou domácí obranou až před pozlovického gólmana a Svoboda svým druhým gólem zápasu stanovil na konečných 1:4.

Branky: Coufalík – Svoboda 2, Františák, Mana. Rozhodčí: Poteč: Kolařík – Juřica V., Juřica P., Rosner, Fojtík – Sukup (60. Trčka), Františák, Smolek (55. Bartoš), Holba – Mňačko (45. Svoboda), Ma­na.

sk. B:
1. Nevšová 4 4 0 0 24:4 12
2. Biskupice 4 3 0 1 9:7 9
3. Luhačovice B 4 2 1 1 12:11 7
4. Slopné 4 2 1 1 9:10 7
5. Nedašova Lhota 4 2 0 2 15:13 6
6. Návojná 4 2 0 2 8:6 6
7. Drnovice 4 1 3 0 7:6 6
8. Rokytnice 4 2 0 2 10:13 6
9. Pozlovice 4 1 2 1 6:8 5
10. Poteč 4 1 2 1 9:12 5
11. Vlachovice B 4 1 1 2 4:6 4
12. Štítná n. Vl. B 4 1 0 3 5:7 3
13. Mirošov 4 0 2 2 5:10 2
14. Smolina 4 0 0 4 3:13 0