Jdi na obsah Jdi na menu

Komentáře k zápasům 7.kola B-mužstvo-III.B

21. 9. 2011
SKUPINA B

SLOPNÉ – SMOLINA 5:2 (1:1)

Domácí favorit odehrál průměrný zápas. Navíc se již v 5. minutě ujali vedení hosté hlavičkou Bosáka. Slopné vyrovnalo ve 20. minutě Petrem Šůstkem, který dorazil do sítě brankářem nezpracovaný míč. Po gólu došlo ke zranění brankáře Smoliny Davida Ďulíka, který byl odvezen do nemocnice s podezřením na otřes mozku. Hra byla opět zahájena po desetiminutovém přerušení. Do konce poločasu si domácí vytvořili několik šancí, ale výsledkem byla pouze nastřelená tyč Mikulkou.

Až v 55. minutě Evžen Trunkát hlavičkou po rohu dostal domácí do vedení. Ale po několika minutách bylo vyrovnáno, když po chybách obránců domácích prošel obranou Ročák a vyrovnal – 2:2. V dalších minutách však již domácí potvrdili převahu a získali potřebné tři body. Nejprve v 65. minutě proměnil trestný kop Žáček. Následně po pěkné kombinaci zvýšil na 4:2 Outrata. Skóre pečetil v 75. minutě Petr Šůstek svým druhým gólem. Další šance domácích již zůstaly nevyužity.

Branky: Šustek P. 2, Žáček L., Outrata, Trunkát E. – Bosák, Ročák. Rozhodčí: Macháč. Slopné: Petráš – Chlud J., Trunkát J., Kozubík T., Trunkát E. – Chlud Jan, Outrata, Žáček, Bartoš – Mikulka, Šůstek. Střídali: Chlud R., Pochylý, Brunik.

ROKYTNICE – POTEČ 2:4 (0:2)

Od první minuty byla Rokytnice fotbalovější, ale z úvodního náporu nic nevytěžila a postupem času se hra vyrovnala. První gól vstřelili hosté, kdy ve 28. minutě Mana prodloužil hlavou míč za záda domácí obrany a Sukup tváří tvář domácímu gólmanovi otevřel skóre – 0:1. Ve 35. minutě se Sukup snažil prostřelit skrumáž hráčů na brankové čáře, což se mu nepodařilo, svou zablokovanou střelu však doběhl a důrazem na brankové čáře stanovil skóre pro první půli – 0:2.

Rokytnice měla více ze hry, ale v bojovnosti a produktivitě kralovala Poteč. Po změně stran domácí opět předváděli aktivní fotbal dopředu, což se jim v 63. minutě nevyplatilo. Smolek vystihl na půlicí čáře rozehrávku domácích a v postupu třech útočících hráčů na domácího stopera přihrál Manovi, který tvrdou ranou k bližší tyči zvýšil – 3:0.

V 89. minutě dostal Mana krásný míč do běhu a z hranice pokutového území obstřelil domácího obránce a navýšil vedení již na 4:0. Ihned po rozehrání se domácí Goňa prokličkoval celým hřištěm a střelou po zemi snížil na 1:4. Poteč po rozehrávce ihned ztratila míč a Mikoš po individuální šanci prošel celou obranou a stanovil konečný výsledek.

Branky: Goňa A., Mikoš – Sukup 2, Mana 2. Rozhodčí: Ruman. Rokytnice: Baklík – Orgoník, Vaňek, Bureš, Eliáš J., Saloky, Eliáš M., Šuráň, Goňa M., Goňa A., Řihák. Střídali: Mikloš, Goňa T. Poteč: Kolařík – Juřica V., Svoboda, Rosner, Tvarůžek – Trčka (45. Holba), Bartoš, Smolek, Sukup (60. Gargulák) – Mňačko, Mana.

BISKUPICE – POZLOVICE 1:1 (0:1)

Pozlovice se ujaly vedení již v 5. minutě náhodným gólem Bernátka ze skrumáže před brankou. I nadále si hosté udržovali převahu, ale skórovat se jim již nepodařilo. Po přestávce Biskupice vynutily tlak a krásnou střelou Tomáše Gajdůška vyrovnaly. Biskupice měly i další šance Kašpárka, Gajdůška i Vaculíka, ale všechny zůstaly nevyužity. Jelikož se Pozlovice ve druhé půli dostaly za půlku jen sporadicky, pro domácí je bod ztrátou.

Branky: 52. Gajdůšek T. – 5. Bernátek. Rozhodčí: Ptáček. Biskupice: Tomala – Maršovský, Michálek M., Důbrava, Michálek R. – Krajča Petr, Gajdůšek T., Vaculík Jiří, Michna – Kašpárek, Gajdůšek J.

LUHAČOVICE B – DRNOVICE 2:0 (2:0)

Po výhře v Mirošově chtěla rezerva Luhačovic potvrdit body i v zápase s Drnovicemi. Proto štěstí šla hned od začátku naproti. V prvních deseti minutách hry si domácí vytvořili převahu i nějaké šance, které ovšem vyřešila obrana hostů. Po čtvrt hodině hry se po centru z pravé strany prosadil hlavou Kuchař, ale jeho branka nebyla pro ofsajd uznána.

Ve 21. minutě se domácí již radovali z vedení. Červenka vyhrál vzdušný souboj, míč se dostal ke Smištíkovi, který obešel brankáře hostů a dopravil míč do sítě – 1:0. Ve 32. minutě si po dlouhém výkopu brankáře Coufalíka zpracoval míč Slezák a krásnou přihrávkou do uličky vybídl do sóla Smištíka, který byl v pokutovém území stažen za dres. Rozhodčí odpískal penaltu, kterou s přehledem proměnil Červenka – 2:0. Po přestávce domácí pokračovali v aktivní hře a hosty prakticky nepouštěli do šancí.

V rozmezí deseti minut Luhačovice zahrávaly čtyři přímé kopy, ovšem všechny pokusy skončily nad bránou hostů. V 71. minutě prošel po pravé straně Hrnčiřík, předložil míč Rejdovi, který nastřelil tyč! V 81. minutě se hosté dočkali své vůbec první velké šance v zápase. Na pravé straně nasadil jeden z vystřídavších hráčů obránci Pláškovi jesličky, a jeho střelu zastavil až brankář domácích. Béčko Luhačovic si ale vedení pohlídalo.

Branky: 21. Smištík, 32. Červenka D. z pen. Rozhodčí: Korch. Luhačovice B: Coufalík – Červenka Z., Rejda, Kuchař, Kunc – Plášek P., Kovařík, Ciesar, Červenka D. – Slezák, Smištík. Střídali: Plášek M., Pešek, Hrnčiřík.

NÁVOJNÁ – MIROŠOV 3:1 (2:0)

Již v 5. minutě Návojná vstřelila první gól, ale nebyl uznán pro ofsajd. O chvíli později již však podle pravidel otevřel skóre Řehák. V prvním poločase to však bylo na dlouhou dobu poslední vzrušení. Až pět minut před koncem první půle skóroval po hlavičkovém souboji Janáč. Hned po přestávce Mirošov snížil Kořénkem. Návojná začala spalovat spoustu šancí. Pouze po dvaceti minutách hry se ve skrumáži natřikrát prosadil Janáč.

Branky: Janáč V. 2, Řehák P. – Kořének. Rozhodčí: Divácký.

ŠTÍTNÁ N. VL. B – NEVŠOVÁ 0:3 (0:2)

Utkání začalo spíše v mírném tempu, obě mužstva nechtěla vyprodukovat chybu. Zvrat nastal ve 25. minutě zápasu, kdy hlavou prodloužil míč Šoman na Tomšů, který nezaváhal – 1:0. Poté si Nevšová vytvořila tlak, který soupeř eliminoval jen za cenu faulů. Po jednom z nich následoval trestný kop Haviara, kterým překvapil gólmana hostů Malaníka, jemuž míč proplul pod rukama až do sítě – 0:2. Nuceně musel vystřídat Zimolka, jemuž se obnovilo zranění. Po přestávce hosté nastoupili ve snaze zdramatizovat vývoj utkání. Zahrávali řadu rohových i trestných kopů, ale nebyli schopni skórovat. Nepovedlo se to však ani Nevšové při šancích Šomana, Tomšů a Balona. V první minutě nastavení domácí ve snaze zabránit brejku hostů špatně vyhodnotili situaci a vstřelili si vlastní gól. Štítná nad Vláří byla velmi nespokojena s výkonem rozhodčího Frajta.

Branky: Tomšů, Haviar, vlastní. Rozhodčí: Frajt. Nevšová: Podušel – Topič, Srcháček, Kováč, Juriga, Zimolka, Haviar, Munster T., Balon, Šoman, Tomšů. Střídali: Munster P., Botík, Červenka.

VLACHOVICE B – N. LHOTA 5:4 (5:2)

Vlachovice překvapily soupeře již ve 3. minutě rychlou brankou. Než se Lhota zmohla k odporu, prohrávala po krásných brankách Pavlůska, Obadala juniora a Kořenka 0:3. Hosté se ale nevzdali a podle domácích svou neukázněností, simulováním a nátlakem na sudího dospěli až ke snížení na 3:2. Tíhu okamžiku však na sebe vzal opět Pavel Obadal mladší a po proběhnutí stojící obrany Lhoty zvýšil na 4:2. Další změnu skóre zajistili domácí po pohledné akci, kterou zakončil pro změnu Pavel Obadal starší. Po přestávce již byl předvedený výkon Vlachovic slabší, scházely jim síly a neproměňovaly vyložené šance. Nedašova Lhota snížila skóre na 5:4, podle Vlachovických jen díky nasimulovaném pádu lhotského útočníka a proměněnou penaltou a posléze minelou v domácím brankovišti. Lhota však na vítězství nedosáhla.

Branky: Obadal P. ml. 2, Pavlůsek, Kořének, Obadal P. st. – Bartošák, Vaněk D., Struhař M., Šerý. Rozhodčí: Veselý. Vlachovice B: Hověžák – Mikeska, Jandík, Zoubek (Častulík), Kašša – Kořenek, Gbelec, Obadal P. starší (Drábík) , Pavlůsek (Horáček) – Floreš Barnabáš, Obadal P. mladší.

1. Nevšová 7 6 0 1 29:8 18
2. Luhačovice B 7 5 1 1 21:14 16
3. Biskupice 7 5 1 1 15:10 16
4. Poteč 7 4 2 1 22:16 14
5. Nedašova Lhota 7 4 0 3 33:21 12
6. Slopné 7 3 2 2 16:16 11
7. Vlachovice B 7 3 1 3 15:13 10
8. Pozlovice 7 2 4 1 12:10 10
9. Návojná 7 3 0 4 13:17 9
10. Rokytnice 7 3 0 4 17:22 9
11. Drnovice 7 1 3 3 9:15 6
12. Štítná n. Vl. B 7 2 0 5 8:16 6
13. Mirošov 7 0 2 5 9:19 2
14. Smolina 7 0 0 7 7:29 0