Jdi na obsah Jdi na menu

Komentáře k zápasům 6.kola B-mužstvo-III.B

15. 9. 2011
SKUPINA B

SMOLINA – VLACHOVICE B 1:5

Hosté byli od počátku lepším družstvem, zejména hostující Míča vynikal a vstřelil úvodní branku, na kterou hned navázal Obadal ml. Domácí marně překonávali obranu hostí, za kterou stál pozorný Bodlák.V druhé půli navíc přidali branky opět Obadal ml., nechytatelně hlavou Mikeska a v závěru i střídající Hověžák. Za domácí už jen kosmetickou úpravu zajistil Ročák. Hosté si tak odvezli zasloužené vítězství.

Branky: Ročák – Obadal P. ml. 2, Obadal P. st, Hověžák, Mikeska. Vlachovice: Bodlák, Doruška, Šimoník, Mandík, Mikeska – Kořenek, Zoubek, Obadal P., Pavlůsek-Míča, Obadal P. ml.

N. LHOTA – ŠTÍTNÁ N. VL. B 5:1 (1:1)

Domácí se ujali vedení v 10. minutě gólem Radka Macháče. O pět minut později ale Štítná vyrovnala Prešnajderem. Po přestávce Nedašova Lhota zvýšila tlak a v 55. minutě Vlastimil Vaněk opět dostal domácí do vedení. Navíc v 65. minutě Daniel Vaněk zvýšil na 3:1. Sedm minut před koncem hosté debatovali s rozhodčím natolik, až je za řečnění potrestal nařízeným přímým kopem na hranici vápna. Do míče se opřel Radek Fojtík, který se nemýlil – 4:1. V poslední minutě Struhař pečetil na konečných 5:1. Štítná dohrávala bez dvou vyloučených hráčů, kteří museli pod sprchy v 63. a v 85. minutě za dvě žluté karty po faulech.

Branky: Machač R., Vaněk V., Vaněk D., Fojtík R., Struhař M. – Prešnajdr. Rozhodčí: Divácký. Nedašova Lhota: Fojtík Ondřej – Macháč Josef, Fojtík Radek, Novák Josef, Macháč, Radek, Šerý Josef, Vaněk Daniel, Vaněk Vlastimil, Šuráň, Holba, Pacík. Střídal: Struhař.

NEVŠOVÁ – NÁVOJNÁ 1:0 (0:0)

Zápas začal minutou ticha uctěním památky tragicky zesnulých hokejistů. Nevšová nemohla nasadit tři hráče základní sestavy, navíc se jí během zápasu zranil Šindler. Po opatrném začátku měla Nevšová více šancí, Návojná spoléhala převážně na brejky. Největší šanci domácích měl Tomšů, jenž orazítkoval břevno. Druhá půle nezaznamenala žádnou změnu, utrápená hra Nevšové pokračovala. Soupeř bojoval a dokázal se dostat i do samostatných průniků, které ale Podušel vychytal. Po hodině hry nastřelil Balon druhé břevno a už se zdálo, že Nevšové není souzeno skórovat. Návojná v 70. minutě nastřelila hráči Nevšové ruku ve vápně, to však sudí ještě nechal bez povšimnutí. O deset minut později již však další ruku při střele na bránu netoleroval a nařídil penaltu, kterou Tomšů proměnil – 1:0. Návojná se nevzdala a bojovala, ale na vítězství to nestačilo. Za zmínku stojí výkon Romana Vašičky, který ve svých 17 letech již druhé utkání po sobě hraje velice bojovně, nevypustí žádný souboj, a přestože měl v „nohách“ ranní zápas dorostu za Brumov, dokázal celých 90 minut se soupeřem udržet krok.

Branka: Tomšů. Rozhodčí: Měřička. Návojná: Podušel – Srcháček, Kováč, Juriga, Šindler S., Zimolka, Haviar, Munster, Balon, Vašička, Tomšů. Střídali: Šindler J., Botík, Adly.

MIROŠOV – LUHAČOVICE B 2:3 (0:2)

Hosté začali aktivně, ale většinu svých akcí zakončili nepřesnou střelou nebo zkaženou finální přihrávkou. Po čtvrthodině hry pronikl do vápna Smištík, ovšem jeho střelu vychytal gólman Mirošova. Ve 20. minutě si tentýž hráč narazil míč s Poláchem, pronikl mezi dva stopery soupeře a otevřel skóre zápasu. Po půlhodině hry se hosté radovali podruhé. Středopolař Polách krásnou uličkou vybídl do šance rozběhnutého Červenku, který střelou k tyči nedal brankáři domácích šanci – 0:2. Mirošov se dostával před branku hostů jen sporadicky, a když ve 42. minutě zazdil svou šanci Pecl, skončil poločas 0:2 pro hosty. Do druhé půle hosté nechtěli ponechat nic náhodě a tlačili se před branku domácích. V 55. minutě pronikl po pravé straně Kunc a předložil míč Slezákovi, ten ale vysoko přestřelil. V 58. minutě prošel individuálně do vápna Polách a prostřelil tvrdou ranou gólmana domácích – 0:3. Zdálo se, že je o výsledku rozhodnuto, ale opak byl pravdou. Hosty třetí branka ukolébala a v 63. minutě využil zmatků v obraně Frys a snížil. V 71. minutě se z nenápadné akce prosadil pěknou střelou z voleje k tyči Němeček a hosté se začali strachovat o výsledek. V poslední dvacetiminutovce ovšem stále nepřicházel očekávaný tlak domácích, a tak hosté dovedli utkání k vítěznému konci.

Branky: Smištík, Červenka D., Polách – Frys, Němeček. Rozhodčí: Ruman Milan. Luhačovice B: Novosád – Červenka Z., Kovařík, Hrnčiřík, Kunc, Plášek, Polách, Smištík, Červenka D., Slezák, Kuchař. Střídali: Surý, Ciesar, Hubáček, Coufalík.

DRNOVICE – BISKUPICE 1:2 (0:1)

Domácí začali velice aktivně a hosté se do útoku dostávali jen sporadicky. Biskupice však z jedné z mála šancí za první poločas dokázaly skórovat po půlhodině hry se štěstím ze závaru a po střele Krajči. Drnovice si odpověď nechaly až do druhého poločasu, kdy také se štěstím vstřelil gól Ludík. Netrvalo ale dlouho a hosté byli opět ve vedení zásluhou Gajdůška. Domácí měli do konce zápasu ještě mnoho šancí, žádnou z nich však nedokázali využít.

Branky: Ludík – Gajdůšek T., Krajča. Rozhodčí: Ševčík. Drnovice: Struška M. – Zicha P., Junga, Vlček M., Lukáš L. – Ludík, Vlček T., Vlček J., Šerý M. – Pastorek, Běloň. Biskupice: Tomala – Machálek, Maršovský, Dubrava, Skovajsa, Gajdůšek J., Krajča, Vaculík, Kašpárek, Gajdůšek T., Talaš.

POZLOVICE – ROKYTNICE 4:0 (1:0)

Do zápasu vstoupili lépe hosté a již ve třetí minutě zazvonila tyč domácí branky. Poté převzali iniciativu domácí a odměnou jim byl gól Hamouze po nedorozumění stopera hostů s brankářem. První poločas se pak dohrál pod taktovkou Pozlovic, k čemuž jim výraznou měrou pomohlo i vyloučení hostujícího kapitána Hamalčíka po druhé žluté kartě. Krátce po přestávce přidal Vrátník krásnou hlavičkou druhý gól. Další domácí šance zůstaly nevyužity, a k náporu se tak nadechla sympatickým výkonem i oslabená Rokytnice. Zkušený gólman domácích Vaškůj si však zřejmě před zápasem dobře postavil tyče své branky, protože tyč zazvonila za jeho zády za celý zápas třikrát. Uklidnění domácím přinesl v závěru svou druhou brankou kapitán Vrátník a v nastavení se dočkal i svého prvního gólu mezi dospělými střídající dorostenec Hasoň.

Branky: Vrátník 2, Hamouz, Hasoň. Rozhodčí: Zavadil, 100 diváků. Pozlovice: Vaškůj – Plášek, Michálek, Adolt, Semela – Divila, Hamouz, Bartončík, Zoubek – Vrátník, Bernátek. Střídali: Stolařík, Hasoň, Jurák.

POTEČ – SLOPNÉ 3:1 (1:1)

Duel dvou vyrovnaných týmů nabídl od první minuty pohledný a bojovný fotbal. Do utkání lépe vstoupili fotbalisté Slopného, když do vedení je po čtvrthodině hry dostal vlastní gól soupeře po rohovém kopu. Z vedení se však dlouho neradovali, neboť o pět minut později Trčka vhodil dlouhé autové vhazování až do brankoviště soupeře, kde obránce Slopného prodloužil vhazování nešťastně ke vzdálenější tyči – 1:1. Také po změně stran pokračovala převaha domácího týmu, který se po hodině hry dostal do vedení – Trčka se prokličkoval celou obranou a přihrávkou vybídl Sukupa ke skórování. Slopné následně přidalo na tempu a na Poteč se valil jeden útok za druhým. Místo vyrovnání však udeřili domácí. Deset minut před koncem Bartoš vyslal k brejku Sukupa, jenž nezaváhal – 3:1. Rekordní podzimní návštěva tak oslavovala zasloužené vítězství domácích barev.

Branky: Sukup 2, vlastní – vlastní. Rozhodčí: Zikmund, 140 diváků. Poteč: Kolařík – Juřica V., Juřica P., Rosner, Tvarůžek – Holba (35. Sukup), Smolek (45. Svoboda), Fojtík, Trčka – Mňačko, Mana (55. Bartoš).

sk. B:
1. Nevšová 6 5 0 1 26:8 15
2. Biskupice 6 5 0 1 14:9 15
3. Luhačovice B 6 4 1 1 19:14 13
4. Nedašova Lhota 6 4 0 2 29:16 12
5. Poteč 6 3 2 1 18:14 11
6. Pozlovice 6 2 3 1 11:9 9
7. Rokytnice 6 3 0 3 15:18 9
8. Slopné 6 2 2 2 11:14 8
9. Vlachovice B 6 2 1 3 10:9 7
10. Drnovice 6 1 3 2 9:13 6
11. Štítná n. Vl. B 6 2 0 4 8:13 6
12. Návojná 6 2 0 4 10:16 6
13. Mirošov 6 0 2 4 8:16 2
14. Smolina 6 0 0 6 5:24 0