Jdi na obsah Jdi na menu

Komentáře k zápasům 4.kola -III.třída-B-mužstvo - Zlínský deník

6. 9. 2012

SKUPINA B

VLACHOVICE B – POTEČ 1:3 (1:1)

Do utkání vstoupila lépe rezerva Vlachovic, která si hned v úvodu vytvořila tři gólové šance, avšak nedokázala z nich skórovat. Trest přišel až po půlhodině hry, kdy Mňačko osamocen v pokutovém území prostřelil domácího gólmana. Ve 40. minutě se domácím podařilo vyrovnat, když střelu před potečským gólmanem tečoval Drábík. Po pauze Poteč přidala na důrazu a Vlachovice již do žádné větší šance nepustila. V 55. minutě domácí obrana tak váhala s rozehrávkou, až po zemi poslaná malá domů do protipohybu gólmana skončila za brankovou čárou a Poteč se dostala do vedení – 1:2. Konečné skóre stanovil J. Mana, který v 76. minutě ranou pod břevno určil konečné skóre. Branky: Drábík – Mňačko, Mana J., vlastní. Rozhodčí: Zikmund. Poteč: Kolařík – Juřica V., Tvarůžek, Rosner, Procházka, Sukup (80. Mana R.), Františák, Bartoš, Trčka, Mňačko, Mana J.

POZLOVICE – BISKUPICE 2:2 (1:1)

Od začátku se v tradičním derby hrál vyrovnaný fotbal se šancemi na obou stranách. Tu první vážnější hned ve 4. minutě dokázal pozlovický Karel Adámek proměnit. O čtyři minuty později však došlo k zaváhání na druhé straně a soupeř vyrovnal. Do druhé půle pak vstoupili šťastněji hosté, když se v 53. minutě prosadil hlavou v šestnáctce Tomáš Gajdůšek. Pozlovice se však nevzdaly a v 63. minutě se prosadily opět Karlem Adámkem. Záhy se po velkém závaru mohli domácí dokonce ujmout vedení, ale ani natřikrát nedokázali ve vápně prostřelit hradbu hostů. Branky: Adámek 2 – Krajča, Gajdůšek. Rozhodčí: Střelec – Bednařík, Vaškůj. Pozlovice: Vaškůj – Voráček, Adolt, Vrátník, Semela – Janošík, Adámek, Stolařík, Máčala – Čech, Kučera. Na střídání: Vrba, Bartončík P., Bartončík O., Koudelka. Biskupice: Tomala – Michálek, Maršovský, Skovajsa, Porubský, Gajdůšek, Krajča, Vašina, Kašpárek, Gajdůšek, Dobiáš. Na střídání: Mikel, Důbrava, Talaš R., Talaš P.

ROKYTNICE – NED. LHOTA 2:1 (1:0)

V prvním poločase se střídaly šance na obou stranách. Proměněná zůstala až ta poslední v závěru poločasu. Rokytenský Antonín Goňa se prohnal obranou hostí a vstřelil jim gól do šatny. Když v 52. minutě Kovařík přidal druhý gól, zdálo se, že je rozhodnuto. Zase se ale potvrdilo pořekadlo nedáš – dostaneš. Rokytnice neproměnila několik vyložených šancí a byla potrestána, když Vaněk nekompromisně ranou k tyči zpoza šestnáctky snížil. Nedašově Lhotě narostla křídla a domácí se až do konce strachovali o výsledek. V posledních pěti minutách rokytnická obrana odvracela tři rohové kopy. Rokytnice konečně prolomila smůlu a Nedašovu Lhotu po letech porazila. Branky: Goňa A., Kovařík – Vaněk V. Rozhodčí: Měrka. Rokytnice: Baklík – Eliáš J., Vaněk, Goňa T., Řihák, Saloky P., Hamalčík, Goňa M., Kovařík, Mikloš, Goňa A. Střídali: Suchý, Eliáš M, Plášek. Nedašova Lhota: Fojtík – Pacík V., Vaněk M., Šerý V., Bartošák, Pagáč, Vaněk V., Pacík F., Šerý V., Struhař, Vaněk D. Střídali: Novák, Kolínek, Urbánek.

LUHAČOVICE B – SLOPNÉ 2:3 (0:3)

Domácí byli z počátku utkání aktivnější a vypracovali si dvě slušné příležitosti, ale střely Smištíka jen o kousek minuly svatyni hostů. V 10. minutě se do své první šance dostal Outrata, ale skvělým zákrokem ho vychytal Kuchař. Po čtvrt hodině hry už ovšem udeřilo. Žáček si hezky narazil míč s Outratou, který střelou k tyči poslal hosty do vedení. Za dalších deset minut se dvakrát prosadil Žáček a zdálo se, že utkání je rozhodnuté. Slopné přestalo hrát a Novosad mohl ještě do poločasu snížit, ale nejprve po rohu nastřelil břevno a jeho druhou šanci lapil gólman hostů. Do druhé půle nastoupili domácí s větší chutí, ale zdálo se, že branka Slopného je zakletá. Nejprve po rohu Novosad opět nastřelil břevno a dvě střely Smištíka zlikvidoval spolehlivě chytající brankář hostů. V závěru utkání se nejprve individuálně prosadil Džuba, který pěknou střelou podél brankáře snížil. A v nastaveném čase Slezák rychle rozehrál přímý kop na Coufalíka, který přesně našel na zadní tyči Novosada, pro něhož nebyl problém snížit – 2:3. Domácím už zbylo na vyrovnání málo času a musí na své první podzimní body čekat minimálně další kolo. Branky: Outrata, Žáček 2 – Džuba, Novosad. Rozhodčí: Šimek.

MIROŠOV – DRNOVICE 3:2 (0:0)

V utkání v duchu derby se čekal bojovný zápas. V první půli měl Mirošov více šancí ke skórování, ale hostující brankář jim to nepovolil. Do druhé půle lépe skočili hosté, když po chybě domácích otevřeli skóre. Mirošov to ale nezaskočilo a během deseti minut zápas otočili ve svůj prospěch – 2:1 Domácí vedení uklidnilo, ale za chvíli po nastřelené ruce nařídil rozhodčí penaltu, kterou hosté využili – 2:2. Domácí se nechtěli smířit s dobře rozehraným zápasem a po krásné akci vstřelili rozhodující gól. Branky: Rajznauer 2, Svoboda – Vlček J., Kostka. Rozhodčí: Mirošov: Krahula – Prášil, Matějíček, Frys, Němeček, Andrýs, Pecl, Fojtík, Pechanec, Svoboda, Rajznauer. Střídal: Trčka.

ŠTÍTNÁ N. VL. B – ŠANOV 5:2 (2:1)

Úvod zápasu vyzněl vyrovnaně, ale ve 20. minutě se Štítná nad Vláří ujala vedení, ovšem Šanov vzápětí vyrovnal. Přesto ještě do přestávky si domácí vedení vzali zpět. Jenže Šanov vstoupil do druhé půle výborně, Štítná nevěděla čtvrt hodiny, kam dřív skočit a hosté z náporu vyrovnali. Jenže Štítná se opět náhodně ujala vedení, ale i přes dvě vyložené šance hosté potřetí nevyrovnali. A Štítná po krásných akcích v závěru přidala další dva góly. Branky: Liška 2, Šuráň, Pinďák, Hnaníček – Urbánek, Humpola. Rozhodčí: Lebloch. Štítná nad Vláří B: Tkadlec – Zimáček, Liška, Šebák, Struhař, Fagulec, Kováč, Fojtík, Pinďák, Pukýš, Hnaníček. Šanov: Gazdík – Peléšek, Ščuglík, Humpola, Urbánek, Macík Milan, Stejskal, Kročil B., Kročil M., Chlebana, Macík Miroslav.

PASEKY – NÁVOJNÁ 4:1 (1:0)

Od úvodních minut hrála obě mužstva ve svižném tempu. Jako první se z gólu radoval domácí tým v 18. minutě dorážkou Reimitze – 1:0. Zbytek první půle přinesl řadu možností na obou stranách, ale skóre se neměnilo. Druhý poločas nabídl ještě kvalitnější fotbal a především hosté byli do 60. minuty pány na hřišti. Svůj tlak korunovali o minutu později Šenkeříkem A. – 1:1. O minutu později mohla Návojná výsledek dokonale otočit, ale velkou šanci hostí zlikvidoval spolehlivý brankář Pasek Mikulík. To Paseky zdravě nakoplo a vrátily se ke kombinační hře. V 65. minutě se k trestnému kopu z 25 metrů postavil stoper Pagáč a propálil vše,co mu stálo v cestě – 2:1. V 68. minutě se kolem hostujících zadáků prohnal Machů a ve velkém vápně jej nedovoleně zastavil hostující gólman a penaltu proměnil kapitán Tuna – 3:1. Hosté se ještě nadechli k závěrečnému náporu, ale všechny šance skončily na brankáři Mikulíkovi nebo mimo tyče. Naopak Paseky v 87. minutě po brejku dorostence Vašuta a nechytatelné bombě Novotného uzavřely účet. Branky: 18. Reimitz, 65. Pagáč, 68. Tuna z pen., 87. Novotný – 61. Šenkeřík A. Rozhodčí: Valenta, 230 diváků. Paseky: Mikulík – Šoula, Šafařík, Pagáč, Krčmář – Reimitz, Langr, Novotný, Gracl – Tuna (83. Vašut), Jermakov (62. Machů). Trenér: M. Hlavňovský.

1. Paseky 4 3 1 0 18:4 10
2. Rokytnice 4 3 1 0 12:4 10
3. Návojná 4 3 0 1 16:5 9
4. Poteč 4 3 0 1 12:7 9
5. Pozlovice 4 2 2 0 14:8 8
6. Slopné 4 2 1 1 9:7 7
7. Mirošov 4 2 0 2 5:13 6
8. Štítná n. Vl. B 4 1 2 1 7:6 5
9. Nedašova Lhota 4 1 1 2 11:10 4
10. Vlachovice B 4 1 1 2 8:14 4
11. Šanov 4 1 0 3 6:11 3
12. Drnovice 4 1 0 3 4:14 3
13. Biskupice 4 0 1 3 6:16 1
14. Luhačovice B 4 0 0 4 4:13 0