Jdi na obsah Jdi na menu

Komentáře k zápasům 22.kola -III.třída-B-mužstvo - Zlínský deník

25. 5. 2012

SKUPINA B

NEVŠOVÁ – SMOLINA 7:3 (2:2)

I v úvodním oťukávání měla Nevšová převahu, přesto se paradoxně po čtvrt hodině hry ujala vedení Smolina, když se střela odrazila od tyče do sítě. O pět minut později vyrovnal Tomšů po centru Jurigy. Smolina se nevzdala a po zmatku v domácí obraně šla opět do vedení. Jenže ještě do přestávky Nevšová vyrovnala opět zásluhou Tomšů. Druhá půle začala opatrně, Nevšová si však vytvořila převahu, ale dlouho bez gólového efektu. Naopak Smolina se potřetí v zápase dostala do vedení přesnou střelou k tyči z trestného kopu. Nevšová maximálně zabrala a Juriga vyrovnal – 3:3. Smolina definitivně odpadla a následovala řada šancí soupeře, dvě z nich Tomšů proměnil. Drtivý nápor pokračoval a šestou trefu přidal benjamínek Vašička. Nevšová stále rodila nové šance, nejblíže měl ke gólu Šoman, jemuž scházel klid a štěstí v koncovce. V závěru Juriga vyvezl míč, oklamal celou obranu soupeře a jeho střelu usměrnil do sítě Tomšů, který vstřelil svůj pátý gól a pečetil účet zápasu.

Branky: Tomšů 5, Juriga, Vašička – Malina, Houser, Barcuch. Rozhodčí: Goňa.

Nevšová: Koběrský – Topič, Srcháček, Zimolka, Juriga, Munster, Haviar, Čačko, Kováč, Tomšů, Šoman. Střídali: Šindler, Adly, Vašička.

NEDAŠOVA LHOTA – MIROŠOV 5:1 (4:1)

Nedašova Lhota začala zápas tlakem a ve 20. minutě se Pagáčem ujala vedení. V tlaku neustávala a o pět minut později zvýšil František Pacík. Po půl hodině hry rozhodčí odpískal penaltu a Pagáč přidal třetí trefu. O tři minuty později se však Mirošovští dostali až do velkého vápna a domácí je faulovali a Raisnauer snížil. Ještě do přestávky Lhota vstřelila čtvrtý gól. Jenže ve druhém poločase zásluhou vysokého vedení přestali hrát. I tak si ale vytvořili pár šancí, které ale domácí neproměnili. Až v 90. minutě Struhař přidal pátou trefu.

Branky: Struhař 2, Pagáč 2, Pacík – Raisnauer. Rozhodčí: Ptáček.

Nedašova Lhota: Fojtík O. – Novák, Fojtík R., Struhař, Pagáč, Bartošák J., Šerý K., Vaněk V., Pacík, Vaněk J., Juřica. Střídali: Urbánek, Šerý, Kostka. Trenér: M. Fojtík.

VLACHOVICE B – DRNOVICE 2:1 (1:0)

Zápas začaly lépe Vlachovice a do 10. minuty si vytvořily několik slibných šancí, které ovšem skončily v rukou gólmana nebo mimo tři tyče. Pořekadlo Nedáš – dostaneš se opět potvrdilo a hosté šli po trefě Gabka do vedení. Vlachovice se ale nepoložily a svého soupeře zatlačily. Po několika dalších šancích se domácí dočkali vyrovnání, když se do míče opřel Kořenek a ranou do šibenice nedal gólmanovi šanci. Po změně stran se hrálo více ve středu hřiště a čekalo se na chybu. V 75. minutě se k míči dostal opět Kořenek a střelou k tyči rozhodl o vítězství Vlachovic. Domácí už si triumf pohlídali a soupeře k ničemu vážnějšímu nepustili.

Branky: Kořenek 2 – Gabko. Rozhodčí: Goňa.

Vlachovice B: Fojtík – Jandík, Šimoník, Maček, Mikeska, Olejník, Milch, Gbelec, Kořenek, Doruška, Floreš. Střídali: Zoubek, Obadal, Drábik.

ŠTÍTNÁ N. VL. B – POZLOVICE 2:3 (0:1)

Pozlovice se hned ve 4. minutě z první vážnější šance ujaly vedení. Jinak se hrál vyrovnaný fotbal bez větších příležitostí. Štítná hned dvě minuty po přestávce vyrovnala. Jenže v 73. minutě převážily opět misky vah Pozlovice na svou stranu. Štítná však deset minut před koncem vyrovnala. Po druhé žluté kartě byl v závěru vyloučen hostující Vrátník a v nastavení jej pod sprchy následoval i domácí stoper. V deseti byli šťastnější Pozlovičtí, kteří v 94. minutě ze standardní situace rozhodli třetí trefou o svém vítězství.

Branky: Babulík, Chovančík – Adámek 2, Kučera. Rozhodčí: Ruman Milan.

Štítná nad Vláří B: Hošík – Liška, Fagulec, Fojtík, Zvoníček, Pinďák (10. Farský), Soja (46. Baran), Chovančík, Kořenek, Kulíšek (80. Janáč), Babulík.

NÁVOJNÁ – POTEČ 2:2 (0:1)

Ve velkém horku hrané utkání nabídlo dva rozdílné poločasy. V prvním byla Návojná horším týmem. Kazila přihrávky a celkově se jí nedařilo, čehož využili hosté a zásluhou Procházky se ujali vedení. I nadále si počínali o poznání lépe. Druhý poločas se ale hrál v úplně jiném gardu i přesto, že se hostům podařilo z ojedinělé šance navýšit vedení Fojtíkem. Návojná se od začátku druhého poločasu snažila s utkáním něco udělat, ale dlouho se jí nedařilo zakončení. Až na konci utkání zlomila odpor Poteče a dvěma góly Štěpána Surého a Marka Šenkeříka stanovila konečný výsledek utkání. Nutno podotknout, že rozhodčí Zikmund neměl rozhodování jednoduché, protože utkání bylo velmi vyhrocené a plné různých šarvátek a pokřikování. Přes to všechno jej podle domácích zvládl ukočírovat.

Branky: Šenkeřík M., Surý – Procházka, Fojtík. Rozhodčí: Zikmund.

Návojná: Řehák R. – Vaněk Miroslav, Pavlík, Řehák M., Lorenc – Surý Š., Šánek, Macháč, Vaněk Martin – Janáč, Šenkeřík Aleš. Střídali: Šenkeřík Marek, Ptáček, Řehák Jiří st.

LUHAČOVICE B – SLOPNÉ 1:1 (1:1)

Utkání začalo ve svižném tempu, a tak se na šance nemuselo čekat dlouho. Domácí na svého soupeře vletěli a již v 5. minutě se mohli radovat z vedení po průniku Kunce, ale gólman hostů jeho střelu vyrazil na roh. Po čtvrt hodině hry se ovšem po dlouhém výkopu Coufalíka dostal k míči Slezák, obhodil si obránce a pěknou střelou k tyči poslal domácí do vedení – 1:0. Prvních 25. minut se hrálo především na půli hostů a na jejím konci se Slezák na hranici pokutového území dostal ke střele, ovšem jeho ránu pod břevno vytáhl gólman hostů. Ke konci poločasu hráli aktivně hosté a po standardní situaci v 35. minutě se dočkali vyrovnání, když se v pokutovém území prosadil Bruník – 1:1. Do druhé půle nastoupili aktivně hosté a prakticky do konce zápasu tlačili domácí. Ale obrana domácích odolávala místy drtivému náporu. Největší šanci hostů zahodil Žáček, když po rychlém protiútoku zakončil akci střelou těsně vedle. V 80. minutě měl na noze rozhodnutí zápasu paradoxně domácí Surý, ale svou střelu namířil vedle. Slopné zahrozilo ještě pět minut před koncem, když po standardní situaci domácí Červenka prodloužil centr, ale výborně zasáhl gólman Coufalík a zachránil Luhačovice od pohromy.

Branky: Slezák – Bruník. Rozhodčí: Dvořák, 100 diváků.

Luhačovice B: Coufalík – Šenovský, Coufalík, Bartoš, Červenka, Polách, Stolařík, Smištík, Kunc, Surý, Slezák. Střídali: Plášek, Ďurďa.

BISKUPICE – ROKYTNICE 1:1 (0:1)

Celý zápas se odehrál téměř bez vyložených šancí. Pět minut před přestávkou střelu dorazil do sítě Antonín Goňa mladší a poslal Rokytnici do vedení. Biskupice šťastně vyrovnaly, když si dlouhý aut usměrnili hosté sami do vlastní sítě. Po vyrovnání měla Rokytnice více ze hry, ovšem ani jeden z týmů již nedokázal se skóre pohnout.

Branky: vlastní – Goňa A. Rozhodčí: Veselý.

Rokytnice: Baklík – Bureš, Řihák , Goňa T., Saloky, Hamalčík, Goňa M., Goňa A. ml., Mikloš, Suchý, Kovařík. Střídal: Plášek, Pešek. Trenér: A. Goňa st.

1. Nevšová 22 20 0 2 90:25 60
2. Poteč 22 13 4 5 65:44 43
3. Slopné 22 12 6 4 58:33 42
4. Nedašova Lhota 22 11 4 7 70:51
5. Rokytnice 22 10 6 6 50:49 36
6. Návojná 22 10 3 9 46:37 33
7. Luhačovice B 22 10 2 10 62:46 32
8. Biskupice 22 8 7 7 37:41 31
9. Pozlovice 22 8 6 8 47:62 30
10. Vlachovice B 22 8 4 10 42:44 28
11. Drnovice 22 6 6 10 33:44 24
12. Štítná n. Vl. B 22 5 5 12 38:53 20
13. Mirošov 22 4 5 13 35:63 17
14. Smolina 22 0 0 22 21:102 0