Jdi na obsah Jdi na menu

Komentáře k zápasům 14.kola B-mužstvo-III.B

11. 11. 2011
SKUPINA B

SMOLINA – DRNOVICE 1:2 (0:2)

Domácí měli možnost sáhnout po prvních bodech „jara“ a měli k tomu velmi blízko. Do vedení se nejprve dostaly hostující Drnovice, když si po chytře zahraném přímém kopu srazila míč do sítě domácí obrana. Dvoubrankové vedení hosté získali o několik minut později, když se ze skoro nemožného nulového úhlu trefil Pastorek a Smolina byla na kolenou. Po přestávce se Drnovice dále tlačily k brance domácích, i po několika vyložených šancích však své vedení nepojistily. To se hostům vymstilo dvacet minut před koncem, kdy se podařilo snížit Pykalovi díky dalekonosné střele k tyči. V závěru mohli diváci vidět několik šancí na obou stranách, které vyvolalo bouřlivé ofenzivní nasazení domácích. Vyrovnat se však Smolině již nepodařilo. Branky: Pykal – Pastorek M., vlastní. Rozhodčí: Machač – Hrnčiřík. Smolina: Ekart – Houser, Pechanec, Pykal, Chovanec, Barcůch Jan, Vlček, Valenčík, Pozlovský, Sucháček P., Ročák. Drnovice: Struška – Ludík, Lukáš M., Pastorek, Vlček, Zicha, Nosál, Lukáš L., Gabko, Vrána, Kostka.

MIROŠOV – POZLOVICE 3:7 (1:3)

Mirošov si ze začátku vytvořil dvě tutovky, které ale neproměnil, a pykal. Pozlovice se dvěma brankami ujaly vedení. Domácím se sice podařilo snížit, ale chvíli před přestávkou po chybě brankáře inkasovaly třetí a zřejmě rozhodující úder. Po pauze Pozlovice vstřelily další čtyři branky a Mirošov už jen v závěru korigoval třetím gólem. Mirošov zápas sice vyloženě nevypustil a snažil se, ale Pozlovičtí byli důraznější a běhavější. Branky: Frys, Zvonek, Pecl – Vrátník 2, Kubáček, Bernátek, Zoubek R., Adolt, Hasoň. Rozhodčí: Ruman Josef.

NEVŠOVÁ – POTEČ 6:1 (3:1)

Jarní předehrávka proti Poteči začala svižně a v režii domácích. Už ve 2. minutě po přihrávce Šomana nedal Tomšů gólmanovi Poteče šanci – 1:0. O dvě minuty později si Čačko naběhl na centr a zvýšil na 2:0. Přestože hosté byli zaskočeni nepříznivým průběhem utkání, dokázali hru uklidnit. Ovšem hrálo se jen ve středu pole bez přímého ohrožení gólmana Nevšové. Ve 20. minutě zápasu se uvolnil Tomšů a i přes střežení dvěma obránci přesně zakončil. Poté Srcháček orazítkoval jen tyč. Ještě do přestávky Poteč po brejku snížila zásluhou Many. Tři minuty po přestávce Tomšů pečetil svůj hattrick a zároveň vstřelil svou jubilejní 200. branku v dresu Nevšové. Poté si domácí vytvořili drtivý tlak, ve kterém po trestném kopu Balona vyrazil brankář Poteče míč do tyče. Poteč se po celý zbytek zápasu jen bránila, přesto nedokázala uhlídat Haviara a Balona, kteří pečetili na konečných 6:1. Branky: Tomšů 3, Čačko, Balon, Haviar – Mana. Rozhodčí: Valenta, Liška, Ptáček, 100 diváků. Nevšová: Podušel – Topič, Srcháček, Kováč, Haviar, Čačko, Zimolka, Munster T., Balon, Šoman, Tomšů. Střídali: Juriga, Vašička, Adly. Poteč: Kolařík – Trčka, Svoboda, Rosner, Tvarůžek – Františák, Bartoš, Fojtík, Sukup (70. Gargulák) – Procházka, Mana.

NEDAŠOVA LHOTA – SLOPNÉ 0:0

Nedašova Lhota si i bez pěti hráčů základní sestavy vytvořila snad pět vyložených šancí, ale vyhořela na jejich proměňování. Navíc k nevoli domácích rozhodčí Goňa neodpískal dvě situace, které podle nich zaváněly penaltou. Bojovnější a opticky lepší Nedašova Lhota mohla dokonce i prohrát, kdyby kapitán hostů proměnil v samém závěru samostatný únik Rozhodčí: Goňa.

VLACHOVICE B – ROKYTNICE 2:3

Vlachovice začaly mnohem lépe. O úvodní branku se zasloužil J. Doruška, který zdálky tvrdou střelou pod břevno otevřel skóre. Navíc domácí zvýšili Kořenkem z penalty. Navíc byl vyloučen obránce hostů Orgoník, který reflexivně zasáhl míč rukou. Jenže Kovařík ještě do přestávky z přímého kopu snížil a odstartoval dokonalý obrat. Po přestávce však Vlachovice polevily, nevytvářely si mnoho brankových příležitostí, a proto již neskórovaly. Rokytnice vyrovnala díky Hamalčíkově centrovanému míči, který propadl skrz obranu až k pravé tyči domácích. O převrat v zápase se nakonec po dle domácích zasloužili rozhodčí. Napodruhé, po dlouhé domluvě s hosty, uznali branku Goňi, který ve sporné situaci v malém vápně podle Vlachovických zahrál rukou, a Rokytnice i v deseti odvezla ze hřiště soupeře všechny body. Branky: Dorůška, Kořének – Kovařík, Hamalčík, Goňa A. Rozhodčí: Veselý – Belka.

ŠTÍTNÁ N. VL. B – BISKUPICE 2:2 (0:2)

Biskupice začaly jarní předehrávku lépe a po trefách Krajči a Vaculíka odcházely na přestávku spokojenější. Jenže po pauze se rezerva Štítné zmobilizovala a brankami M. Struhaře a Kořenka vyrovnala. Branky: Struhař M., Kořenek – Krajča, Vaculík. Rozhodčí: Štítná nad Vláří B: Malaník – Svárovský, Liška, Prešnajdr, Babulík – Pinďák, Struhař, Fryželka, Zvoníček – Kulíšek, Kořenek.

NÁVOJNÁ – LUHAČOVICE B 2:1 (1:0)

Návojná do zápasu nevstoupila dobře a měla téměř celý první poločas problémy přejít přes dobře hrající hosty. Šance v první půli byly na obou stranách, ale střelcům zřejmě zvlhl prach. Když už všichni čekali na poločasový hvizd rozhodčího, udeřila Návojná. Narážečkami od půlicí čáry překonali po ose Šánek – Janáč – Martin Vaněk zálohu i obranu Luhačovic a posledně jmenovaný zakončil snadno do odkryté branky. Do druhé půle hosté vstoupili bojovně a začali Návojnou přehrávat. Po sérii rohových kopů, centrů a různých náznaků šancí udeřil Galuška. Výborně zahraný rohový kop návojský gólman skvělým zákrokem ještě vyrazil, ale následná dorážka z téměř nulového úhlu překvapila všechny, a procedil míč mezi stoperem a tyčí. Po inkasovaném gólu se Návojná opět probrala a začala útočit. Do děje ale vstoupil podle domácích ne příliš vydařeným způsobem rozhodčí Divácký, jelikož vyloučil po druhé žluté kartě hostujícího kapitána podle Návojnských zřejmě oprávněně. V tu chvíli se strhla asi pětiminutová debata mezi rozhodčím a luhačovickou lavičkou, která vyústila ve vykázání hostujícího trenéra. Po tomto incidentu již Luhačovice působily odevzdaným dojmem a Návojná plně převzala iniciativu a snažila se strhnout vedení opět na svou stranu. Po pár náznacích šancí se ujala až kombinace domácího týmu, při které domácí kapitán Janáč posílal přihrávku na rozběhlé útočníky a ty tak urputně bránil hostující obránce, až si míč krásně k tyči uklidil do své brány. Tento moment utkání rozhodl a posledních pár minut se odehrálo již téměř bez boje. Branky: Vaněk M., vlastní – Galuška T. Rozhodčí: Divácký – Zikmund. Návojná: Surý O. – Vaněk Miroslav, Řehák M., Lorenc, Janáč – Šánek, Surý Š., Řehák P., Vaněk Martin – Naňák, Macháč. Střídali: Řehák J., Holba L. Luhačovice B: Kuchař – Červenka, Kovařík, Hrnčiřík, Pešek – Polách, Galuška, Hubáček, Smištík – Surý, Slezák. Na střídání: Coufalík, Fojtů.

sk. B:

1. Nevšová 14 13 0 1 60:13 39
2. Poteč 14 8 2 4 43:33 26
3. Slopné 14 7 5 2 32:22 26
4. Návojná 14 8 0 6 32:24 24
5. Nedašova Lhota 14 7 2 5 47:33 23
6. Luhačovice B 14 7 1 6 45:34 22
7. Pozlovice 14 5 6 3 32:32 21
8. Rokytnice 14 6 3 5 32:34 21
9. Biskupice 14 6 3 5 27:30 21
10. Drnovice 14 4 4 6 25:32 16
11. Vlachovice B 14 4 3 7 29:34 15
12. Štítná n. Vl. B 14 3 3 8 19:35 12
13. Mirošov 14 2 4 8 26:42 10
14. Smolina 14 0 0 14 13:64 0