Jdi na obsah Jdi na menu

Komentáře k zápasům 13.kola B-mužstvo-III.B

3. 11. 2011
SKUPINA B

LUHAČOVICE B – SMOLINA 14:0 (10:0)

Domácí po výhře v Biskupicích chtěli navázat na slušný výkon v zápase s beznadějně poslední Smolinou. Přitom se postarali o největší výhru v samostatné historii luhačovské rezervy! Hosty přejeli domácí již v poločase a na konci zápasu svítilo na tabuli hrozivých 14:0! Smolina přijela k zápasu pouze v deseti lidech, což se jí nevyplatilo. Skóre otevřel již po třech minutách Rejda hlavičkou do prázdné brány – 1:0. Domácí na svého soupeře vlétli a v 15. minutě po dalších brankách Zichy, Polácha a Peška vedli již 4:0! Smolina si za celý první poločas vypracovala pouze jednu šanci, ale sólo Vlčka pokryl Coufalík. Po půlhodině hry začali domácí nevídaný brankostroj, který spustil ranou k tyči Slezák, a svého soupeře nenechali vydechnout. Skóre se po první půli zastavilo na hrozivých 10:0! Do druhé půle domácí prostřídali a snažili se ještě nenasytně navýšit výsledek. Ale prosadil se až v 70. minutě krásnou střelou Polách. Prakticky v zápětí navýšil vedení domácích Pešek a Slezák. V 82. minutě ovšem padla nejkrásnější branka zápasu. Na odražený míč si počíhal Jakub Červenka, a jelikož bylo pokutové území plné hráčů, rozhodl se pro chytré zakončení obloučkem a jeho pokus zapadl od tyče přesně do levého horního rohu branky Ďulíka. Hosté si ve druhé půli vytvořili pár šancí, které ovšem vyřešila obrana domácích v čele s brankářem. Smolina tak nebodovala ani v jednom zápase podzimní části a z Luhačovic si odvezla hrozivý výprask.

Branky: Polách 5, Zicha 2, Slezák 2, Pešek 2, Rejda, Hubáček. Rozhodčí: Ruman – Belka, Ševčík. Luhačovice B: Červenka J. – Coufalík M., Červenka D., Kovařík, Hubáček, Rejda, Slezák, Hrnčiřík, Zicha, Pešek, Polách, Konečný. Střídali: Surý, Červenka. Smolina: Ďulík – Barcuch Jakub, Bosák, Pechanec, Chovanec, Barcuch Jan, Houser, Vlček, Rečka, Ročák.

NÁVOJNÁ – BISKUPICE 2:0 (1:0)

Domácí vstoupili do utkání s jednoznačným cílem naplno bodovat a podle toho se odvíjel celý první poločas. Kombinační nátlakovou hrou uzavřeli Biskupice na jejich půli a vytvářeli si pozice k ohrožování hostující branky. Ale až dalekonosná rána domácího kapitána Janáče znamenala vedení. Do poločasu mohl ještě zvýšit Holba, ale tváří v tvář hostujícímu brankáři neuspěl. Druhý poločas přinesl vyrovnanou partii. Návojné se ale přestala dařit kombinační hra, kterou rychlým napadáním hosté přerušovali. Hosté si vytvořili i pár náznaků šancí, ale domácí obrana i s gólmanem obstála. Uklidnění přinesla až druhá branka Janáče, které docílil po rohovém kopu. Do konce zápasu už to byl jen boj ve středu hřiště s pár šancemi na obou stranách.

Branky: Janáč V. 2. Rozhodčí: Zikmund. Návojná: Surý O. – Řehák M., Lorenc – Vaněk Miroslav, Janáč – Řehák P., Surý Š., Šánek P., Vaněk Martin – Holba P., Macháč O. Střídali: Řehák J., Holba L., Naňák J.

ŠTÍTNÁ NAD VLÁŘÍ B – ROKYTNICE 1:1 (1:0)

Rezerva Štítné nad Vláří se v první půli ujala vedení zásluhou Berana. Soupeř Rokytnice ale po přestávce vyrovnal Hamalčíkem a pomohl svému týmu alespoň k remíze.

Branky: Baran – Hamalčík. Rozhodčí: Macháč. Štítná nad Vláří B: Malaník – Zvonek, Liška Frant., Prešnajdr, Šanta – Pinďák, Struhař Martin, Fryželka, Baran – Kulíšek, Kořenek Miroslav. Střídali: Chovančík Tomáš, Macháč, Svárovský.

VLACHOVICE B – SLOPNÉ 1:1 (1:0)

Slopné bylo zpočátku aktivnějším týmem, ve střelbě si však počínalo nepřesně, proto Vlachovice odcházely do kabin spokojenější a s jednogólovým vedením zásluhou Pavla Obadala, který střelou zakončil svůj průnik obranou hostů. Po přestávce hra přinesla pouze další nemohoucnost při zakončování akcí. Hosté vyrovnali Žáčkem po chybě vlachovské obrany. Domácí i přes bojovnost další gól nepřidali a v napínavém utkaní je rozdělení bodů nakonec spravedlivé.

Branky: Obadal – Žáček. Rozhodčí: Měřička. Vlachovice B: T. Hověžák – Olejník, Šimoník, Jandík, Urbaník – Barnabáš, Floreš (Horáček), Gbelec, Pavlůsek, Kořenek. Drábík (D. Hověžák), Pavel Obadal. Trenér: Jiří Častulík.

NEDAŠOVA LHOTA – POTEČ 3:2 (0:2)

V souboji nováčků soutěže byla favoritem Poteč. Utkání však začali aktivněji domácí, ale brankovou příležitost si vytvořit nedokázali. A tak udeřilo na druhé straně. Hosté se dvěma slepenými góly do poločasu ujali vedení. Druhou půli začali Lhoťané opět aktivně a byli odměněni šťastným snižujícím gólem – 1:2. Poteč znejistěla a domácí po vytrvalém tlaku výsledek dvěma brankami definitivně otočili a vyhráli.

Branky: Vaněk V. 2, Bartošák – Mana, Fojtík. Rozhodčí: Liška – Hrnčiřík. Poteč: Kolařík – Juřica V., Svoboda, Rosner, Tvarůžek – Sukup (35. Žáček), Františák, Bartoš, Fojtík – Trčka, Mana.

NEVŠOVÁ – POZLOVICE 5:0 (2:0)

Poslední utkání podzimní části začalo v režii Nevšové. Už ve 2. minutě Balon vystřelil, ale jeho ránu brankář neudržel a jeho střelu Čačko pohotově dorazil. Poté se hra uklidnila a hosté se z úvodní branky rychle oklepali. Držení míče bylo sice na straně Nevšové, ale hrálo se jen ve středu hřiště. Domácí se nedokázali prosadit rychlým přechodem k brance soupeře. Naopak hosté zahrozili z dobře zahraného trestného kopu, který dokázal Podušel vyrazit. Až pět minut před přestávkou dokázal Kováč projít přes celou soupeřovu obranu a poslal míč směrem k bráně, kde se nejlépe zorientoval Čačko, který opět překonal gólmana Pozlovic. Druhá půle začala náporem domácích ve snaze přidat další gól, a uklidnit tak hru. Nevšové se to podařilo hned v 55. minutě, kdy zmatku v obraně hostů nejlépe využil Šoman – 3:0. Následoval tlak Nevšové, kdy se soupeř prakticky už jen bránil, často i za cenu faulů. Po jednom z nich v pokutovém území byla nařízena penalta. Čačko ale dokonale zmátl všechny přítomné nacvičeným signálem s Balonem, který překonal překvapeného gólmana hostů. Jejich „akci“ však rozhodčí vyhodnotil jako neplatnou z důvodu, že Balon vyběhl na dorážku moc brzy. Penalta se opakovala a jako exekutor Tomšů se nemýlil – 4:0. Konečný výsledek stanovil dvě minuty před koncem Munster, na jehož střelu od tyče do sítě nemohl brankář reagovat.

Branky: Čačko 2, Tomšů, Šoman, Munster. Rozhodčí: Ptáček – Machač, Liška, 120 diváků. Nevšová: Podušel – Topič, Kováč, Srcháček, Zimolka (Juriga), Čačko, Balon, Munster T., Haviar, Šoman (Vašička), Tomšů.

MIROŠOV – DRNOVICE 1:1 (0:0)

V souboji dvou okolních vesnic se v malém derby většina času první půle odehrávala jen na půli hřiště s minimem šancí. Po přestávce se hra malinko zlepšila a více šancí si vytvořili Drnovičtí, ale gólově jako první úřadoval Mirošov. Po vyhraném souboji u lajny poslal domácí hráč do šance Kořénka, který se nemýlil – 1:0. Drnovice ale zatlačily soupeře až na hranici vápna a Postorkem vyrovnaly.

Branky: Kořének – Pastorek. Rozhodčí: Divácký. Mirošov: Vangor – Obadal, Matějíček, Sucháček, Zvonek, Prášil, Pecl, Frajt, Němeček, Řepka, Kořenek. Střídal: Rajznauer.

1. Nevšová 13 12 0 1 54:12 36
2. Poteč 13 8 2 3 42:27 26
3. Slopné 13 7 4 2 32:22 25
4. Nedašova Lhota 13 7 1 5 47:33 22
5. Luhačovice B 13 7 1 5 44:32 22
6. Návojná 13 7 0 6 30:23 21
7. Biskupice 13 6 2 5 25:28 20
8. Rokytnice 13 5 3 5 29:32 18
9. Pozlovice 13 4 6 3 25:29 18
10. Vlachovice B 13 4 3 6 27:31 15
11. Drnovice 13 3 4 6 23:31 13
12. Štítná n. Vl. B 13 3 2 8 17:33 11
13. Mirošov 13 2 4 7 23:35 10
14. Smolina 13 0 0 13 12:62 0