Jdi na obsah Jdi na menu

Komentáře k zápasům 10.kola III.třída sk.B 8.10.2011 -Béčko

14. 10. 2011
SKUPINA B

SMOLINA – NEVŠOVÁ 2:5 (1:2)

Domácí celek od začátku začal defenzivněji, jelikož si uvědomoval propastný rozdíl mezi mužstvy. Nevšovou, která s přehledem soutěž vede, v prvních minutách do zakončení poslední Smolina napouštěla. Hned v první vážnější akci se dokonce dostala do vedení, když po standardní situaci poslal míč do sítě domácí Vlček, čímž mírně zaskočil soupeře. Nevšová se však postupně dostávala k otěžím zápasu a zanedlouho již vedla po brankách Šomana a Tomšů. Po poločasové přestávce svůj tlak i nadále zvyšovala a dostala se na vedení 1:4, když další možnosti proměnili Balon s Čačkem. Smolině se podařilo díky Bosákovi snížit na rozdíl dvou branek, závěrečný odpor ovšem ztlumil druhou brankou Tomšů.

Branky: Vlček, Bosák – Tomšů 2, Čačko, Balon, Šoman. Rozhodčí: Popelák. Smolina: Ďulík – Barcůch J., Ekart, Sucháček J., Pykal, Rečko M., Sucháček P., Ročák, Houser, Vlček, Bosák. Nevšová: Podušel – Kováč, Balon, Munster, Čačko, Juriga, Zimolka, Srcháček, Topič, Šoman, Tomšů.

MIROŠOV – NEDAŠOVA LHOTA 2:2 (0:2)

Oba týmy začaly ve svižném tempu, ale pouze Nedašova Lhota dokázala dvakrát skórovat střelami z dálky, na které neměl brankář šanci zareagovat. O přestávce nastalo v kabině Mirošova trochu dusno, což se ale pozitivně projevilo na herním projevu. Najednou bylo domácích plné hřiště. Nedašovu Lhotu zatlačili před vlastní branku. Mnoho šancí brankář hostů pochytal, ale Mirošov se přece jen prosadil. Ve skrumáži ve vápně se nejlépe zorientoval domácí střelec Frajt a snížil – 1:2. Do konce zápasu zbývalo ještě dvacet minut, proto se Mirošov nevzdal a vše vsadil na jednu kartu. Otevřeli hru a po jednom z faulů v šestnáctce na Rajznauera sudí odpískal penaltu, kterou sám faulovaný proměnil a určil konečný výsledek.

Branky: Frjat, Rajznauer – Vaněk V. 2. Mirošov: Procházka – Obadal, Matějíček, Sucháček, Zvonek, Prášil, Frajt, Němeček, Frys, Kořenek, Rajznauer. Střídal: Bednář.

DRNOVICE – VLACHOVICE B 5:2 (4:2)

Hned po deseti minutách otevřel skóre drnovický Petr Zicha, ale chvíli poté vyrovnal vlachovický Floreš. Utkání tím dostalo ještě rychlejší spád a branky padaly jako na běžícím páse. Nejprve se domácí opět dostali do vedení střelou z dálky Ludíka, poté zvýšil vedení Drnovic opět Zicha. Za hosty snížil Obadal, což ale bylo od hostů vše. Do přestávky dovršil hattrick Petr Zicha i s přispěním obránce. Druhý poločas již byl brankově chudší, jelikož se prosadil pouze domácí Pastorek. Červenou kartu ještě dostal jeden z hostujících hráčů za nesportovní chování.

Branky: Zicha P. 3, Ludík, Pastorek – Floreš, Obadal P. st. Rozhodčí: Ruman Josef.

POTEČ – NÁVOJNÁ 2:4 (2:3)

Do utkání lépe vstoupila Návojná, která svou aktivní ofenzivou dělala Poteči velké problémy. Hosté se dostali do vedení již ve 4. minutě, kdy se po sérii rohových kopů hlavou prosadil hostující Holba – 0:1. Domácí vyrovnali po čtvrt hodině Bartošem, který z přímého kopu zatočil míč za postavenou zeď – 1:1. Poteč dostal dokonce do vedení ve 20. minutě Mana, který hlavou našel přetažený rohový kop – 2:1. Obrana Poteče v první půli udělala řadu hrubek, které útočníci Návojné tvrdě trestali. Po půlhodině hry nedokázala po rohu dostat míč mimo vápno a po krásném přehození potečského Tvarůžka zamířil Řehák pod břevno – 2:2. Ve 40. minutě obrana domácích opět chybovala, po špatném autovém vhazování se míč dostal až na hranici pokutového území, a Holba krásnou střelou po zemi k tyči dostal Návojnou do vedení. Domácí mohli ještě do přestávky vyrovnat, ale gólman Návojné, tak i obránci svými obětavými zákroky na brankové čáře odolali. V 55. minutě mohla Návojná zvýšit, když ale překonali domácího gólmana, míč na brankové čáře vykopávali míč domácí obránci. Otevření hry ze strany domácích se ale nevyplatilo a v 88. minutě po chybě domácího stopera Holba svým třetím gólem stanovil konečné skóre.

Branky: Mana J., Bartoš P. – Holba P. 3, Řehák R. Poteč: Kolařík – Trčka, Juřica P., Rosner, Tvarůžek (75. Procházka) – Fojtík (30. Sukup), Františák, Smolek, Bartoš – Svoboda (45. Mňačko), Mana.

POZLOVICE – ŠTÍTNÁ NAD VLÁŘÍ B 1:1 (0:0)

Oba trenéři měli před utkáním problémy se složením svých sestav, a první poločas se tak odehrál bez vážnějších šancí na obou stranách. Nebezpečné byly pouze některé střely z dálky. Ve druhé půli se dostavil tlak domácích, kteří však trefovali pouze tyče a břevna. Postupně na konstrukci branky ztroskotali Coufalík, Kubáček i Adámek. Když se v 85. minutě z protiútoku trefil hostující Struhař, zdálo se, že všechny body poputují do Štítné. V nastavení ale domácí vydřeli alespoň remízu, trefil se kapitán Vrátník. K vidění bylo korektní utkání bez ostrých faulů.

Branky: Vrátník– Struhař. Rozhodčí: Ševčík. Pozlovice: Vaškůj – Zoubek, Michálek, Adolt, Semela – Vrátník, Coufalík, Adámek, Kubáček – Vrba, Bernátek.

SLOPNÉ – LUHAČOVICE B 4:1 (3:0)

Vstup do zápasu se lépe vydařil Slopnému, které se již ve 3. minutě dostalo do vedení brankou Tomáše Kozubíka. Další průběh prvního poločasu byl vyrovnaný bez výraznějších šancí na obou stranách. Po půlhodině hry prošel Žáček přes půl hřiště a jeho centr si srazil do vlastní branky obránce hostů. Po této brance se do několika velmi dobrých šancí dostali hosté, ale nemířili přesně. Jednou domácí vykopávali míč i z brankové čáry. Těsně před koncem poločasu zvýšil na 3:0 Petr Šůstek. Druhý poločas lépe zahájili hosté. Měli více ze hry a v 55. minutě z trestného kopu míč jen těsně minul šibenici branky domácích. V 63. minutě se dočkali kontaktního gólu, když se Konečný prosadil přes tři obránce domácích a prostřelil brankáře. V 75. minutě ještě hosté nastřelili břevno. Ale nakonec v 81. minutě pečetil výsledek svým druhým gólem Petr Šůstek.

Branky: Šůstek P. 2, Kozubík T., vlastní – Konečný. Rozhodčí: Mikeska. Slopné: Petráš – Chlud J., Trunkát J., Kozubík T., Chlud Jaroslav – Chlud R., Mikulka, Bartoš, Kozubík P. – Žáček, Šůstek. Střídali: Trunkát E., Brunik, Pochylý.

ROKYTNICE – BISKUPICE 2:2 (1:1)

Kdo z diváků nestihl začátek utkání, neviděl první branku domácích. Hned v první minutě Antonín Goňa po samostatné akci poslal Rokytnici do vedení. Biskupice se ale z šoku brzy otřepaly a ve 28. minutě střelec Tomáš Gajdůšek po zaváhání domácí obrany vyrovnal. Začátek druhého poločasu byl jako přes kopírák, ale tentokrát v podání hostů. Hned v první minutě se prosmýkl domácí obranou opět T. Gajdůšek – 1:2. Rokytnici se podařilo srovnat v 75. minutě, když Pavel Hamalčík z trestného kopu vymetl pavučinu biskupické brány. Hosté se poté dostali pod tlak, ale domácí nedokázali proměnit ani ty nejvyloženější příležitosti, a tak si oba soupeři připsali do tabulky po bodu.

Branky: Goňa A., Hamalčík – Gajdůšek T. 2. Rozhodčí: Jan Divácký. Rokytnice: Malaník – Goňa T., Bureš, Řihák, Orgoník, Saloky, Eliáš, Kovařík, Goňa M., Vaněk, Goňa A. Střídali: Saloky, Šuráň. Biskupice: Tomala – Michálek R., Maršovský, Michálek M., Skovajsa, Gajdůšek J., Krajča, Kašpárek, Michna, Gajdůšek T., Důbrava. Střídali: Vaculík, Sančár, Mikel.

 

sk. B:
1. Nevšová 10 9 0 1 41:11 27
2. Poteč 10 6 2 2 34:22 20
3. Slopné 10 5 3 2 25:20 18
4. Biskupice 10 5 2 3 19:21 17
5. Nedašova Lhota 10 5 1 4 37:26 16
6. Luhačovice B 10 5 1 4 24:27 16
7. Návojná 10 5 0 5 24:21 15
8. Pozlovice 10 3 5 2 18:18 14
9. Rokytnice 10 4 2 4 25:27 14
10. Vlachovice B 10 4 1 5 21:24 13
11. Drnovice 10 3 3 4 20:23 12
12. Štítná n. Vl. B 10 3 1 6 15:24 10
13. Mirošov 10 1 3 6 16:26 6
14. Smolina 10 0 0 10 10:39 0