Jdi na obsah Jdi na menu

VELKÉ KARLOVICE - TJ ŠTÍTNÁ n. VL. 4 : 1 (2 : 1)

22. 4. 2018

Mistrovské utkání: VELKÉ KARLOVICE - TJ ŠTÍTNÁ n. VL. 4 : 1 (2 : 1)

Sestava TJ Štítná: Vaculík – Šánek (70. Hrnčiřík Š.), Sloboda, Chovančík L., Chovančík V. – Liška J., Chovančík T., Maniš (75. Černý), Spáčil - Kořenek , Hrnčiřík J.
Branka: 40. Kořenek
ŽK: Kořenek, Chovančík T., Spáčil
Scházeli: Krůžela, Marcaník, Králík, Liška T., Zvonek, Smolka
Začátek zápasu přinesl vyrovnanou hru se spoustou nepřesností na obou stranách, k čemuž velkou měrou přispělo hrbaté a velmi tvrdé hřiště. Postupem času ale naše obrana začala vytvářet jednu hrubou chybu za druhou. Po jedné z nich v 10. minutě domácí zahrávali přísně nařízený pokutový kop, ale Vaculík P. střelu domácího hráče vyrazil. 15. minuta přinesla rohový kop domácích, po něm následovala tečovaná střela z hranice šestnáctky a vedení domácích 1 : 0. Dále jsme v obraně předváděly naivní a nedůraznou hru se spoustou hrubých chyb, které ale domácí nevyužili. Závěrečná čtvrt hodinka prvního poločasu přinesla z naší strany nejlepší pasáž celého utkání. Dostali jsme se do několika solidních příležitostí, ale branku přinesla až šance Kořenka ze 40. minuty, kdy přeloboval domácího brankáře. Bohužel 45. minuta přinesla opět hrubou chybu naší obrany a velmi snadné vedení domácích 2 : 1.
Do druhého poločasu jsme šli s cílem zlepšit hru obrany a pokusit se alespoň o vyrovnání. Pokus o zatlačení soupeře ale přinesl jen několik standartních situací a mírnou převahu ve středu pole. Definitivní tečku za zápasem udělala 60. minuta, kdy brankář Vaculík vyrazil střelu domácího útočníka z velkého úhlu tak nešťastně, že domácí skórovali do prázdné branky. Navíc 66. minuta přinesla další chybu naší obrany a zvýšení vedení domácích již na 4 : 1. Ještě jsme se pokusili redukcí obranné čtveřice na hru se třemi obránci utkání zdramatizovat, ale bez efektu.