Jdi na obsah Jdi na menu

TJ ŠTÍTNÁ n. VL. – ROŽNOV p. RADHOŠTĚM 3 : 1

15. 5. 2018

Mistrovské utkání: TJ ŠTÍTNÁ n. VL. – ROŽNOV p. RADHOŠTĚM 3 : 1 (1 : 0)

Sestava TJ Štítná: Vaculík – Chovančík L., Sloboda, Chovančík T., Chovančík V. – Liška J., Spáčil J. Šánek J., Liška T. (80. Polášek L.)  – Kořenek (70. Králík M.), Maniš M.

Branky: 37. (penalta) a 48. Kořenek, 60. Maniš

ŽK: Kořenek, Chovančík T., Chovančík L., Maniš

Scházeli: Smolka, Marcaník, Hrnčiřík J.

Od první minuty zápasu jsme se pustili do našeho soupeře s cílem tento souboj vyhrát, a to za tři body. Měli jsme jasnou převahu, ale do výraznějších brankových příležitostí jsme se začali dostávat až zhruba od 20. minuty. Zahrávali jsme velký počet rohů, po kterých jsme se dostávali do zakončení, kterému ale scházela přesnost. Ve 27. minutě po jednom z rohů nastřelil hlavou Sloboda P. břevno a následnou dorážku Šánka J. vyhlavičkoval na brankové čáře hostující obránce. Naše velká snaha byla odměněna ve 37. minutě, když jsme po ruce hostujícího hráče zahrávali pokutový kop, který Kořenek D. s jistotou proměnil.

Cíl pro druhý poločas byl jasný, vstřelit uklidňující branku a nepustit soupeře do hry. Podařilo se nám ho uskutečnit hned ve 48. minutě, kdy po pěkné kombinační akci postupoval sám ze strany na branku Liška T., nezištně přihrál před prázdnou branku Kořenkovi D. a bylo to 2:0. Branka nás uklidnila a měli jsme místy výraznou převahu s velkým množstvím brankových příležitostí. Po jednom z průniků Kořenka D., který nastřelil břevno, Maniš M. zvyšoval do prázdné branky již na 3:0. Dále jsme soupeře mačkali, ale v naší hře se začala objevovat spousta nepřesností a individuálních chybiček. Po jedné takové se soupeři v 78. minutě podařilo snížit na rozdíl dvou branek, což ale na další vývoj zápasu nemělo žádný vliv.