Jdi na obsah Jdi na menu

Přípravné utkání: TJ ŠTÍTNÁ n. VL. – BOJKOVICE 5:0 (3:0)

4. 3. 2018

Přípravné utkání: TJ ŠTÍTNÁ n. VL. – BOJKOVICE  5:0 (3:0)

V neděli 4. 3. 2018 sehrálo naše A – mužstvo přípravné utkání s účastníkem 1.A třídy skupiny B. 

Sestava TJ Štítná – 1. poločas: Vaculík – Krůžela , Sloboda, Chovančík T., Chovančík V. – Liška J., Šánek, Maniš, Liška T. - Hrnčiřík J., Hrnčiřík J. 

Sestava TJ Štítná – 2. poločas: Marcaník – Šánek, Sloboda, Chovančík T., Chovančík V. – Spáčil, Maniš (60. Zvonek), Liška T., Hrnčiřík J. – Kořenek, Zvonek 

Scházeli: Chovančík L., Králík, Smolka

Branky: 7. Maniš, 11. a 22. Kořenek, 50. Hrnčiřík J., 52. Liška J.

V úvodu zápasu nás soupeř zaskočil vysokým presinkem, takže jsme nemohli praktikovat postupnou rozehrávku již od obrané čtveřice, ale museli jsme to řešit dlouhými nákopy. Chvilku nám trvalo, než jsme se s tím vyrovnali, hlavně se získáváním druhých míčů.

 Oproti minulým zápasům se nám dařilo proměňovat šance a dvě rychlé branky nás uklidnily. Hráči se začali prosazovat kombinační hrou, ve které nechyběly nápadité akce. Přišly další brankové příležitosti, z nichž jsme do poločasu zužitkovali již jen jednu. Konečně se nám také dařilo prosazovat se ze standartních situací, hlavně po rozích. 

Znovu nám to trochu skřípalo v defenzivě, hlavně na krajích obrany. V závěrečné fázi zápasu jsme opět neproměnili i nejvyloženější šance. U některých hráčů se také projevily drobné technické nedostatky.