Jdi na obsah Jdi na menu

BORŠICE - TJ ŠTÍTNÁ n. VL. 1 : 2 (0 : 0)

21. 5. 2018

Sestava TJ Štítná: Vaculík P. – Liška J., Chovančík L., Chovančík T., Chovančík V. – Maniš M., Sloboda P., Liška T., Spáčil J. - Hrnčiřík J., Králík M.

Branky: 76. Spáčil J., 89. Hrnčiřík

ŽK: Liška J.

Scházeli: Krůžela R., Marcaník M., Kořenek D., Smolka S., Šánek J.

První poločas se hrála vyrovnaná partie, která probíhala spíše ve středu hřiště. Šancí bylo na obou stranách poskrovnu, nicméně domácí byli o něco aktivnější. Pokud jde o šance z naší strany, tak za zmínku stojí dvě. Ve 22. minutě hlavičkoval ve slibné pozici nikým neatakovaný Sloboda P., ale minul branku a ve 35. minutě po perfektním centru z pravé strany se ocitli sami před brankářem hned dva naši hráči, ale ani jeden se do zakončení nedostal.

Vše podstatné se odehrálo ve druhé půli. My jsme do ní nastoupili s přesuny na jednotlivých postech a sestava pro druhý poločas byla následující: Vaculík P. – Chovančík L., Sloboda P., Chovančík T., Chovančík V. – Liška J., Spáčil J., Liška T., Králík M. (70. Hrnčiřík Š.) – Hrnčiřík J., Maniš M. Z obou stran se začal hrát otevřený fotbal nahoru dolů a obě mužstva chtěla zápas zlomit a vybojovat pro sebe. Domácí se dostali do několika vyložených šancí, které ale trestuhodně zahodili, nebo tyto šance zlikvidoval bezchybně chytající Vaculík P. My jsme začali být nebezpečnější až v poslední dvacetiminutovce. Nejprve v 71. minutě nebezpečně vystřelil Liška T., ale jeho prudkou střelu vyrazil domácí brankář. 76. minuta přinesla nenápadnou akci, kterou zakončil křižnou střelu Spáčil J. a vedli jsme 1 : 0. Domácí zvýšili obrátky ve snaze vyrovnat. To se jim po několika šancích nakonec podařilo v 87. minutě, taktéž po nenápadné střele. Infarktový závěr zápasu završil náš rohový kop v 89. minutě, po kterém hlavou skóroval Hrnčiřík J., a tak zápas skončil naším vítězstvím 1 : 2.