Jdi na obsah Jdi na menu

Dorost

 

dorost_tj_stitna_vs._fc_slusovice_-_128.jpg

Sekretář Hnaníček Jan, Ved. mužstva Kuja Martin st., Hnilo Ladislav,Polášek Lukáš,Hnaníček Václav, Orsák Ondřej, Zvoníček Ondřej, Králík Martin, Kamenčák Lukáš, Trenér Šurán Jiří, Asistent Lysáček Tomáš,

Fojtík Ondřej, Maniš Martin, Malaník Patrik, Ujčík Vlastimil, Hrnčiřík Ondřej, Kuja Martin

 Hrnčiřík Šimon, Milo Michal, Důlka Daniel, Štěpančík Vojtěch

https://stitnafotbal.estranky.cz/fotoalbum/fotoalbum-dorost/

 

Příspěvky

Dorost TJ Štítná vs. SK SV Bojkovice

23. 4. 2017

 Dorost TJ Štítná vs. SK SV Bojkovice  1:2

branky: Spáčil Jan

V pořadí 5.zápas hráli dorostenci doma s Bojkovicemi. Náš tým sužuje velká marodka,hned 3 hráči základní sestavy museli hrát i přes zranění. Zápas byl od začátku ze strany Bojkovic velmi tvrdý a protože rozhodčí hosty prakticky netrestal,měl problém utkání nějakým rozumným způsobem vůbec odřídit. Hosté dali hned z 1.šance branku. My jsme do poločasu mohli otočit,ale tentokráte jsme neproměňovali. Zápas velmi ovlivnil zákrok hostujícího hráče na konci 1.půle,kdy tento doslova přejel Paťu Malaníka a vyřadil ho tak ze hry. Tuto jednoznačně surovou hru rozhodčí ohodnotil pouze žlutou kartou!!! Druhý poločas jsme byli jednoznačně lepším a bojovnějším týmem. Spálili jsme i další šance,a tak udeřilo na opačné straně. Po špatném odkopu šel hostující hráč sám a svou šanci beze zbytku využil. Hosté po tomto gólu až komicky polehávali na hřišti a zdržovali hru. Spíše se nehrálo a více ošetřovalo jejich hráče. My jsme hosty s blížícím se koncem hodně zatlačili a odměnou byla penalta,kterou s přehledem proměnil Honza Spáčil. Bohužel to byla jen korekce výsledku. Zápas tak skončil 1-2. Klukům bych chtěl poděkovat za snahu,sebezapření a bojovnost v dnešním utkání.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Dorost

Dorost ČSK Uherský Brod vs. TJ Štítná

16. 4. 2017

 Dorost ČSK Uherský Brod vs. TJ Štítná  2:0

Ke svému 4.jarnímu zápasu zajížděli dorostenci na půdu silného Uherského Brodu. Bohužel opět zafungovala "úžasná interní komunikace (spíše nekomunikace)" a do zápasu A-mužstva už podruhé za sebou nastoupil v základní sestavě zraněný dorostenec!!!!!!! Logicky se jeho zranění v rychlejším a hlavně tvrdším zápase ještě daleko zhoršilo. Pokud to takto bude i nadále,tak sezónu důstojně nedohrajeme, což ale některé nezajímá. Navíc se na svoje spoluhráče někteří hráči vykašlali a bez řádné omluvy se na utkání nedostavili!!!! K zápasu jsme tak nastoupili pouze v 11 lidech z toho 2 žáci se zápasem v nohách a jeden zraněný obětavec. Zápas jsme začali dobře. Zatlačili jsme v úvodu Brod na jeho polovinu a měli i gólové šance. Bohužel jsme je nevyužili,a tak udeřilo na straně druhé. Z první vážnější situace se domácí ujali vedení 1-0. Tímto gólem se Broďané uklidnili a začali nás přehrávat. Vytvořili si i několik pološancí,které ale nedotáhli. My jsme hrozili spíše jen z breaků,ale také bez golového efektu. První poločas se odehrával spíše na naší polovině ale jen po hranici 16 metrů. Druhý poločas začal stejně,jak skončil ten první. Brod byl více na míči,ale nějaké šance si nevytvářel. Až zhruba v 65 minutě jsme nesmyslně zahráli offside systém a domácí útočník toho s přehledem využil 2-0. Trenér Brodu několikrát vystřídal a čerství borci hru proti našim unaveným hráčům hru značně rozhýbali a byli nebezpeční. Jenže finální fázi řešili naštěstí pro nás špatně. My jsme postupem času hru značně otevřeli a v závěru jsme si vytvořili 3 velké šance. Ani v jednom případě jsme však netrefili bránu a zápas tak skončil 2-0. Brod si vítězství zasloužil,nicméně hráčům,kteří utkání odehráli nemůžeme nic vytknout. Bojovali a velmi silnému Brodu cestu za vítězstvím značně zkomplikovali.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Dorost

Dorost TJ Štítná vs. FC Rožnov pod Radhoštěm 

8. 4. 2017

 Dorost TJ Štítná vs. FC Rožnov pod Radhoštěm  2:0

branky: Spáčil Jan, Malaník Patrik

 Soupeřem 3.jarního kola nám byl celek Rožnova. Zápas jsme odehráli doma a byli jsme jasným favoritem na zisk 3 bodů. My jsme chtěli potvrdit minulou výhru z hřiště 1.mužstva soutěže Slušovic a prodloužit tak jarní šňůru výher. Soupeř přijel s jedinou taktikou-zaparkovat autobus před vlastní bránu a třeba utkání nějakým způsobem uplichtit. Velice jim k tomu nahrával i fakt,že se utkání z důvodu nepřipravení hlavního hřiště hrálo na umělé trávě. My jsme byli od začátku mužstvo,které udávalo tempo hry,ale vždy jen po hranici 16 metrů. Zde byla doslova zeď,kterou si před svým vápnem vybudovali hosté. Na přehuštěném prostoru se nám nedařilo najít skulinku k finální přihrávce,a tak mohli jít do vedení paradoxně hosté. Šanci jsme jim doslova nabídli chybou ve středu pole. Hostující hráč ale pěknou střelou trefil pouze břevno. To bylo ze strany hostů v tomto utkání vše. My jsme mohli strhnout vedení na naši stranu hned po šanci hostů. Dobře jsme rozehráli standartku,ale Martin Králík bohužel trefil hlavičkou taktéž pouze břevno. Pak začalo naše obléhání brány hostů,ale bez nějakého efektu. Hrozili jsme spíše jen ze standartních situací. Poločas tak skončil 0-0. V kabině si kluci jasně řekli,že z tohoto utkání berou jen 3 body a podle toho vypadal vstup do druhého poločasu. Zvýšili jsme aktivitu a soupeř nestíhal. Bohužel pořád naše akce končily před šestnáctkou. Přibývalo i faulů v dobrých pozicích a z jedné takové trefil krásně svůj trestný kop Honza Spáčil 1-0. Měli jsme i další náznaky,ale dnes nám předfinální fáze prostě nešla. Poté jsme trošku nechali hrát hosty,ale ti si nevytvořili vůbec nic nebezpečného. A tak pojistka přišla na druhé straně-po levém křídle utekl Malaník a svou akci zakončil s přehledem pod břevno 2-0. Poté uz rozhodčí ukončil utkání. I když soupeř úmorně bránil a utkání nám hodně znepříjemnil, vyhrát jsme si zasloužili a posunuli jsme se do klidného středu tabulky. Velice nás těší, že jsme na jaře zatím neinkasovali.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Dorost

Dorost FC Slušovice vs. TJ Štítná  0:2

2. 4. 2017

 Dorost FC Slušovice vs. TJ Štítná  0:2

branky: Malaník Patrik 2

Helou

Opět s velkou marodkou Manis ,Zwoníček,Hrnčiřík Šimon,Orsàk,Ujčík.....
 Zàpas začal ve velkém tempu ze strany domacích Slušovic ,ale pouze nakopàvanými balony za obranu ,kde byla ovšem po celý zàpas doslova zeď v rozestavení Kuja Hnilo:Kamenčàk -Kràlík:Struhař
zàloha nezůstala po zadu z prava Milo tři středàci Černý,Malaník,Spàčil, Hnaníček
A ve předu osamocený Dan Dulka
Po jednom z brejků se dostal od půlky hriště k balonu Paťa Malaník ,který vykoupal oba stopery i s obràncem a střelou k pravé tyči rozvnil síť domàcí branky0-1.Branka nàs uklidnila a Slušovice do poločasu neměly nic .
Po změně stran Slušovice zabraly ,ovšem Martin Kuja všechny balony s přehledem likvidoval.
Snažily jsme se hru kouskovat co to šlo a to se taky dařilo ,když už se chystal u postraní čàry na plac Zvoníček Honza Spàčil na puli hriště vyslal do brejku opět Malaníka a ten lechtačkou umistil kolem brankàře.0:2. 70minuta.
Kdo si myslel že nás to uspokojí ,byl na omylu dàl jsme makaly a to i střídající hràči Hrnčiřík Ondřej,Hnilo Ondřej(Dominik),Zvoníček a v poslední řadě i Kapitàn Maniš ,který oživil útok svými sprinty . Do konce zàpasu jsme hru uklidnily a po vynikajícím výkonu celého týmu zaslouženě braly body za vyhru 0:2.chtěl  bych poděkovat obraně  kterà je více než ligová nepustit za celý zápas prvni tým tabulky ke střele a za 2 zapasy nedostal branku ! Pome.
S pozdravem druhý kouč Deividbeckham

 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Dorost

Dorost tabulka podzim 2016

24. 11. 2016

 tabulka-dorost-podzim-2016.jpg

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Dorost

Dorost TJ Štítná vs. TJ Hluk

23. 10. 2016

 Dorost TJ Štítná vs. TJ Hluk  5:1

branky: Malaník Patrik 2, Králík Martin, Maniš Martin, Orsák Ondřej

Poslední zápas před domácím publikem sehráli dorostenci s Hlukem na umělé trávě. S vědomím, že je nutné zabojovat konečně i doma, nastoupili se sebezapřením téměř všichni naši zranění hráči.
Ze začátku si obě mužstva spíše zvykala na malou umělku, a tak prvních 10 minut byl spíše boj o každý centimetr. Poté přišly první šance a hned obrovské - po standartce měl na noze gól Ondra Zvoníček, jenže zakončil nedůrazně. Hned o pár vteřin později jsme se opět nedůrazem ve vápně připravili o vedení, a tak udeřilo na opačné straně - po rychlém přechodu z obrany do útoku střední záložník zkusil štěstí z dálky a k velkému překvapení všech Laďa Hnilo tuto slabou střelu pustil za svá záda 0-1. Hosty tato branka nabudila a začali být nebezpeční. Měli i gólové šance, ale náš brankář, jakoby chtěl odčinit první branku, se rozchytal k velkému výkonu. My jsme se do šance dostali až na konci poločasu. Byl to ovšem moment gólový- Martin Králík vzal míč uprostřed hřiště, neměl komu přihrát, tak si jej navedl z levé strany do vápna a nádherně míč naservíroval Patrikovi Malaníkovi před prázdnou branku. Tomu nezbývalo už nic jiného než rozvlnit síť a jít Martinovi poděkovat. Poločas tak skončil 1-1.
Do druhého poločasu hosté nastoupili s pozměněnou sestavou. Jenže domácí hráči odhodlání doma vybojovat konečně vítězství na ně pořádně vletěli. K obratu zavelel náš kapitán. Hned v první minutě si vybojoval míč ve středu pole, zavezl jej do vápna a po opakované střele nám zajistil vedení 2-1. Domácí nepřestávali dřít a hned za pár okamžiků se stejný hráč znovu prodral do vápna, kde jej hostující obránce nevybíravě sestřelil - jasná penalta. Míč si postavil Martin Králík a i když hostující brankář vystihl směr jeho střely, neměl absolutně šanci jeho bombu chytit 3-1. Penalta se pískala i na druhé straně a také po zásluze. Míč si postavil kapitán hostů. Náš brankář jeho střelu taktéž vystihl, ale narozdíl od toho hostující ji chytil. Následující dorážku už dobíhající útočník poslal Pánu Bohu do oken. To byl zlomový okamžik. Pak už jsme v poklidu čekali na chyby soupeře a ty přicházeli - Patrik Malaník dostal pěkný balon na levé křídlo a jak se na útočníka sluší, nic nerozmýšlel a krásně napálil míč do branky 4-1. To byl signál ke střídání. A ta se povedla, protože v další šanci v klidu Ondra Orsák vyhodnotil situaci a zkušeně přehodil brankáře 5-1.
Výsledek byl pro hosty nakonec krutý, nehráli vůbec špatně. V tomto zápase se ale konečně ukázalo srdíčko a chuť se poprat o vítězství domácích, kteří nakonec po zásluze vybojovali další důležité body. Opět nutno poděkovat žákům za podporu, bez nich by utkání bylo vzhledem k naší marodce hodně složité.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Dorost

Dorost FK Kunovice vs. TJ Štítná

16. 10. 2016

 Dorost FK Kunovice vs. TJ Štítná  6:1

branky: Zvoníček Ondřej

Dorostenci tentokrát zajížděli k silným Kunovicím. Sestava byla velmi oslabená - nehrálo hned několik klíčových hráčů. Nutno poděkovat trenérovi žáků, že nám zapůjčil své klíčové hráče včetně prvního brankáře a my jsme tak nemuseli k utkání odjíždět pouze v 10 lidech. Vzhledem k sestavě jsme se rozhodli nikam se nehnat, hrát ze zajištěné obrany a zkusit využít breaky nebo standartní situace. Kunovice byly velmi běhavé a vytvořili si ze začátku několik náznaků šancí. Jednu z akcí využil domácí útočník už v cca 15. minutě. Hra se poté trochu vyrovnala. My jsme zlobili ze standartek. Z jedné z nich vyrovnal Ondra Zvoníček. Domácí výrazně znervózněli. Poločas skončil 1-1.
Druhý poločas začali domácí dobře. Dali branku na 2-1, nám se zranil Patrik Malaník a bylo po zápase. Domácí v posledních minutách dali 3 branky, a tak se skóre zastavilo na konečných 6-1.
Mužstvo zaslouží pochvalu za obětavý výkon především v 1. půli. Pochvalu zaslouží i mladý Kuba Pippal, který se nezalekl vyšší kategorie a dobře odchytal složitý zápas.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Dorost

Dorost TJ Štítná vs. FK Luhačovice

10. 10. 2016

 Dorost TJ Štítná vs. FK Luhačovice  4:6

branky: Malaník Patrik 3, Králík Martin

K dalšímu utkání nastoupili dorostenci v neděli v poledne a soupeřem jim byly Luhačovice.
Utkání to muselo být pro diváka jistě zajímavé, trenéři už tak spokojeni být nemohli, protože na obou stranách byla k vidění spousta chyb. První hrubá chyba na naší straně znamenala gól Luhačovic už ve 3.minutě. Hned na to sice vyrovnal Malaník, který šel dravě za gólem, ale ihned po rozehře přišla naše další hrubá chyba a další branka hostů. Běžela 8.minuta a na ukazateli skóre svítilo 1-2. Poté se hra uklidnila, ale šancí a zejména chyb v obranách bylo stále k vidění obrovské množství. Nám se do poločasu podařilo vyrovnat - střelcem byl opět Malaník. Poločas tak skončil 2-2.
Druhý pro nás začal přímo výborně - vystřídavší Maniš rozjel s Králíkem akci ve středu pole, na jejíž konci stál opět Patrik Malaník, který tak dovršil hattrick. Hned o minutu později mohl definitivně zlomit odpor hostů znovu Malaník, jenže v dobré šanci neproměnil, a tak přišel trest. Naši hráči se vykašlali na bránění standartky a nejmenší hráč na hřišti doslova donesl míč nějakým způsobem až do branky. Hned asi za 2 minuty hosté otočili - opět hrubá chyba v obraně, brankář nevyběhl a hostující útočník tak klidně mohl dojít s míčem pomalu až do branky!!!!! Poté se hra opět trochu uklidnila. Štítná jednoznačně začala přebírat aktivitu. Do vápna létal jeden centr za druhým a přibývalo také šancí. Bohužel jsme je ve velkém zahazovali. Ujalo se až Králíkovo vyrovnání nohou ve vzduchu alá Zlatan 4-4. Jenže výrazné zlepšení směrem dopředu nám nebylo nic platné, když obrana totálně vyhořela. Po další hrubici nám hostující útočník podruhé v podstatě donesl míč až do branky a bylo to 4-5. Dorostenci měli další šance na vyrovnání, ale nic už nedotáhli, a tak přišla pojistka na druhé straně. Hosté rozehrávali roh a jediný hráč!!!!! ve vápně zůstal po špatném odhadu a podskočení míče Zvoníčkem naprosto nepochopitelně neobsazený a pohodlně tak dovršil hattrick 4-6. Poté už hosté pouze střídali, takže už se do konce utkání nehrálo.
K utkání někteří hráči nepřistoupili dobře, takto se o záchranu nehraje!!!! Pochvalu zaslouží žáci, kteří nám šli pomoci. Všichni se i přes utkání v nohách enormně snažili - zejména pak nováček v základní sestavě David Struhař, který byl po zásluze vyhlášen hráčem utkání.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Dorost

Dorost FC TVD Slavičín vs. TJ Štítná

1. 10. 2016

  Dorost FC TVD Slavičín vs. TJ Štítná  0:1

branky: Králík Martin 

Ke svému dalšímu venkovnímu zápasu zajížděli dorostenci do blízkého Slavičína. Hrálo se na trávě, na které byla ještě hodně znát přítomnost ranní rosy. Míče získávaly velkou rychlost po odskoku a hráči měli problémy s pohybem.
První poločas jsme začali dobře a hned v první minutě jsme se mohli radovat po dalekonosné bombě Ondry Zvoníčka. Brankář ale dobře zasáhl. Od té doby diktoval tempo hry domácí Slavičín. Jeho hráči byli silní na míči a vypracovali si hned několik slibných šancí. Žádnou ale nedotáhli, a když to pro ně vypadalo slibně, zasáhl výborně chytající Kuja. My jsme si toho v první půli příliš mnoho nevypracovali, naopak naše hra byla chaotická a bez náboje. První půle skončila i přes převahu domácích 0-0.
Do druhého poločasu jsme nasadili do hry zraněného Maniše. Správný přístup našeho kapitána-sám se nabídl, že chce i přes bolest na hřiště, i když první poločas sledoval z pozice diváka. Jeho přítomnost byla na hřišti hodně znát a obraz hry se značně změnil. Uz jsme neztráceli míče tak lacino a začali jsme si vytvářet i šance. Hlavně Martin Králík byl hodně aktivní ve střelbě. Několik jeho pokusů ale brankář s problémy vyrazil. V druhém poločase už na nás byla vidět chuť o zápas zabojovat. A za zvýšenou aktivitu jsme byli odměněni krásnou střelou právě Martina Králíka zpoza hranice pokutového území. Vyměnil si míč s O. Orsákem a levačkou trefil přesně k pravé tyči. Závěr už se nesl v duchu planého tlaku domácích a jejich nakopávání směrem k naší bráně. Naši hráči si své vedení v poklidu pohlídali a nakonec tak odvezli další důležité 3 body z hřiště soupeře. Snad už konečně body potvrdíme i doma s Luhačovicemi.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Dorost

Dorost TJ Štítná vs. FC Elseremo Brumov

25. 9. 2016

 Dorost TJ Štítná vs. FC Elseremo Brumov  3:4

branky: Zvoníček Ondřej, Malaník Patrik, Králík Martin 

dorost_tj_stitna_vs._fc_elseremo_brumov_-_002.jpg

Pro další fotografie klikněte na úvodní fotku

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Dorost