Jdi na obsah Jdi na menu

Ladislav Hnilo -předseda TJ Štítná před jarem 2016

 Před začátkem jarní části soutěží pro Vás odpověděl na pár otázek  předseda TJ Štítná – Ladislava Hnilo

 

1.Dobrý den pane Hnilo, skončilo přípravné období a mužstva Štítné zahajují jarní boje.Jak by jste zhodnotil  přípravu mužstev z pozice předsedy TJ?

Myslím si, že všechny naše mužstva udělala v zimním období maximum proto, abychom v jarní části soutěže předváděli dobré výsledky, zároveň musím jako předseda dodat, že jsme se snažili vyhovět požadavkům(přáním) všech mužstev, tak
snad se nám to Všem na jaro vrátí v mistrovských zápasech.
2.Jaro bude jistě těžké zvláště  pro A mužstvo ,jaký má tým cíl a obstojí v silné konkurenci v krajském přeboru?

.Cíl pro A mužstvo jako nováčka soutěže je jasný, záchrana v krajském přeboru. A jestli obstojí, uvidíme na konci sezony, já osobně ogarům věřím, ale je to fotbal.
3.Ostatní mužstva mají něco nahráno z podzimní části ,co lze od nich očekávat?

Já už jsem řekl na začátku soutěže, že pro takovou dědinu, jako je Štítná hrát ve třech kategoriích krajský přebor je velký úspěch, takže pro letošní rok každé umístění v horní polovině tabulky bude by byl super výsledek, ale buďme na zemi. já bych byl nadmíru spokojen s tím když budeme mít trojité zastoupení v krajském přeboru i příští sezónu.A pak je tu ještě B tým, který je na tom po podzimu nejlépe, budu rád když bude pokračovat ve výborných výkonech i na jaro, a pak uvidíme... .
4.Co vzkážete štítenskému fanouškovi ,proč by měl přijít do Štítné během jara na fotbal?

Přijďte se bavit fotbalem a když to našim hráčům někdy nepůjde podle představ, tak je hned nekritizujte, všichni občas máme den blbec, ale zároveň bych chtěl podobně vzkázat hráčům , aby vzali sportovně to, že je někdo zkritizuje, dejte si po štamprli a za týden znova, děkuji