Jdi na obsah Jdi na menu

Archiv

TJ Štítná A vs. FK Luhačovice 1:0

1. 4. 2018

TJ Štítná A vs. FK Luhačovice  1:0

branky: Liška Jaroslav

tj_stitna_a_vs__fk_luhacovice_-_001.jpg

Pro další fotografie klikněte na úvodní fotku

 
Celý příspěvek
| Rubrika: A.Mužstvo

TJ ŠTÍTNÁ n. VL. – LUHAČOVICE 1 : 0 (0:0)

1. 4. 2018

Mistrovské utkání: TJ ŠTÍTNÁ n. VL. – LUHAČOVICE 1 : 0 (0:0)

V neděli 1. 4. 2018 sehrálo naše A – mužstvo mistrovské utkání s kvalitním soupeřem z Luhačovic.

Sestava TJ Štítná: Vaculík – Šánek, Sloboda, Chovančík L.., Chovančík V. – Liška J., Chovančík T., Spáčil (80. Maniš), Liška T. (86. Krůžela) - Kořenek , Hrnčiřík J.

Scházel: Smolka, Marcaník

Branka: 63. Liška J.

Od první minuty předváděli hosté z Luhačovic nátlakovou hru založenou na změně těžiště hry a dlouhých míčích do stran, po kterých následovaly centry do šestnáctky. Zhruba patnáct minut nám trvalo, než jsme se s tím srovnali a dostali se do hry. Soupeř byl sice častěji na míči, zato my jsme byli nebezpečnější. Dvacátá minuta přinesla z naší strany rychlou a přímočarou akci, po které následovala nejvyloženější šance prvního poločasu, kdy hlavou přestřelil prázdnou branku Liška J. Závěr prvního poločasu byl vyrovnaný, hosté hrozili hlavně ze standartních situací, my rychlými kontry.

 Obraz hry druhého poločasu byl jiný. Hra v poli se vyrovnala, ale nebezpečnější jsme byli stále spíše my. Solidním presinkem, nápaditými kombinacemi a rychlými brejky jsme si vytvářeli šance. Naše napadání také vedlo v 63. minutě k jediné brance v utkání, kdy pod tlakem chyboval hostující stoper a J. Liška postupoval ze šestnáctky sám na hostujícího brankáře a tentokrát svou šanci proměnil. Branka hosty dokonale zaskočila a v následujících patnácti minutách jsme měli místy velkou převahu a spoustu šancí, bohužel zůstaly nevyužity. Poslední desetiminutovka naopak přinesla závěrečný nápor Luhačovic. Dařilo se nám ho v pohodě eliminovat, i když v 88. minutě nás zmrazila hlavička hostujícího útočníka, která mířila do šibenice, ale P. Vaculík se vytáhl parádním zákrokem a pomohl udržet vítězství.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: A.Mužstvo

Výsledky 13. týden 2018

2. 4. 2018

TJ Štítná A vs. FK Luhačovice  1:0

branky: Liška Jaroslav

SK Slopné vs. TJ Štítná B   8:1

branky: Pukýš David

Dorost TJ Štítná vs. FK Luhačovice  3:1

branky: Hrnčiřík Ondřej 2, Mejzlík Dominik vlastní

 
Celý příspěvek

Dorost SK Spartak Hulín vs.TJ Štítná nad Vláří 3:1

7. 4. 2018

Dorost SK Spartak Hulín vs.TJ Štítná nad Vláří 3:1

branky: Králík Martin

img_6637ax.jpg

Pro další fotografie klikněte na úvodní fotku

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Dorost

BYSTŘICE pod HOSTÝNEM - TJ ŠTÍTNÁ n. VL. 1 : 0

7. 4. 2018

Mistrovské utkání: BYSTŘICE pod HOSTÝNEM - TJ ŠTÍTNÁ n. VL. 1 : 0  (0:0)

V sobotu 7. 4. 2018 sehrálo naše A – mužstvo mistrovské utkání v Bystřici pod Hostýnem. 

Sestava TJ Štítná: Vaculík – Šánek, Sloboda, Chovančík L., Chovančík V. – Liška J., Chovančík T., Spáčil, Liška T. (20. Smolka (75. Maniš) - Kořenek , Hrnčiřík J. 

Scházel: Krůžela, Marcaník, Králík 

V prvním poločase se hrála téměř vyrovnaná partie, odehrávající se převážně mezi pokutovými územími. Domácí byli sice aktivnější, ale nevytvořili si žádnou vyloženou šanci a tak hrozili především ze standartních situací. Zahrávali několik rohů a volných přímých kopů, ale naše obrana si s nimi poradila. My jsme se v prvním poločase dostali také k několika přímým kopům z větší vzdálenosti a ke dvěma rohům, z nichž ten první ve 44. minutě přinesl největší šanci celého prvního poločasu. Rohový kop zahrávaný z pravé strany přinesl zmatek do domácí obrany a míč propadl k nikým nekrytému Šánkovi J., kterému se ale nepodařilo z bezprostřední blízkosti prostřelit brankáře, který jeho střelu vyrazil.

Druhý poločasu přinesl již tradičně naši zlepšenou hru a zvýšenou aktivitu. Soupeře jsme začali přehrávat a dostali jsme jej pod mírný tlak. Zahrávali jsme několik rohových a trestných kopů a přišli i náznaky šancí. Bohužel, 59. minuta přinesla náš chybně rozehraný odkop, po kterém se domácí dostali do rychlého protiútoku. Byl veden z pravé strany a domácí útočník kličkou na střed hřiště oklamal naše obránce a křižnou střelou ke vzdálenější tyči vstřelil branku. Obdržená branka nás zdravě nabudila. Soupeře jsme ještě více zatlačili do defenzivy a přišly i šance. K těm největším patří střela Hrnčiříka J., která v 75. minutě skončila na břevně a v 85. minutě po centru z přímého kopu Sloboda P. hlavou jen těsně minul branku již překonaného brankáře. Několik dalších střel ze střední vzdálenosti kryl domácí brankář.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: A.Mužstvo

Výsledky 14. týden 2018

8. 4. 2018

FK Bystřice p. Hostýnem vs. TJ Štítná A  1:0

branky:

TJ Štítná B vs. TJ Tatran Biskupice  3:2

branky: Hrnčiřík Šimon, Krůžela Radek, Maniš Martin

Dorost SK Spartak Hulín vs. TJ Štítná  3:1

branky: Králík Martin

St. žáci TJ Štítná vs. FC Rožnov p. Radhoštěm  1:2

 branky: Tkadlec David

 Ml. žáci TJ Štítná vs. FC Rožnov p. Radhoštěm  0:14

  branky:

 
Celý příspěvek

TJ Štítná nad Vláří vás zve na pouťové zábavy 2018

9. 4. 2018

Pátek 6.5.2018 od 20:00 

KABÁT Revival Morava

předkapela - DNESKANE

 

Sobota 7.5.2018 od 20:00 

FOCUS ROCK

předkapela - STOPPERS

 

Neděle 8.5.2018 od 20:00

CINDY ROCK

 
Celý příspěvek

TJ Štítná A vs. TJ Juřinka 3:2

15. 4. 2018

TJ Štítná A vs. TJ Juřinka  3:2

branky: Kořenek Daniel 2, Maniš Martin

tj_stitna_vs__tj_jurinka_-_022.jpg

Pro další fotografie klikněte na úvodní fotku

 
Celý příspěvek
| Rubrika: A.Mužstvo

TJ ŠTÍTNÁ n. VL. - JUŘÍNKA 3 : 2 (3:1)

15. 4. 2018

Mistrovské utkání: TJ ŠTÍTNÁ n. VL. - JUŘÍNKA  3 : 2  (3:1)

Sestava TJ Štítná: Vaculík – Šánek, Sloboda, Chovančík L., Chovančík V. – Liška J., Chovančík T., Maniš, Liška T. (72. Smolka) - Kořenek , Hrnčiřík J. (85. Černý)

Branky: 5. a 7. Kořenek, 11. Maniš

ŽK: Kořenek, Chovančík T.

Scházeli: Krůžela, Marcaník, Králík

Úvod zápasu přinesl naše rychlé tříbrankové vedení. Všechny branky padly po povedených akcích. Nejprve v 5. minutě Kořenek dorážel vyraženou střelu, 7. minuta přinesla vysunutí Kořenka a jeho chladnokrevné zakončení a konečně v 11. minutě povedenou kombinační akci zakončoval do prázdné branky Maniš. Tento poněkud hektický úvod byl zakončen brankou soupeře ze 14. minuty, kterou jsme obdrželi po nedůrazu ve středu pole a chybě středu obrany. Po obdržené brance jsme se trochu zatáhli a přenechali jsme herní iniciativu soupeři, který si ale kromě několika standartních situací vyloženou šanci nevytvořil. Naopak my jsme se dostali do dvou dalších vyložených šancí, které jsme ale neproměnili.  Závěr první půle přinesl vyrovnanou hru, spíše boj uprostřed hřiště.

Do druhého poločasu soupeř přišel s poněkud ofenzivnějším rozestavením, jehož cílem bylo dát kontaktní branku. Soupeři to sice přineslo mírnou převahu, ale bez šancí. Naopak my jsme se dostali kombinační hrou nebo rychlými brejky do několika vyložených příležitostí. Všechny zůstaly nevyužity, a tak trestal soupeř, kdy v 73. minutě z téměř nulového úhlu vstřelili kontaktní branku. Hned v 75. minutě jsme mohli náš náskok opět navýšit, ale střela Hrnčiříka J. skončila pouze na tyči. Posledních 15. minut se hra přelévala z jedné strany na druhou, soupeř se snažil o vyrovnání, my o zvýšení náskoku. Hosté z Juřínky se dostali do jedné slibné šance, my asi do čtyř, ale skóre zůstalo nezměněno.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: A.Mužstvo

Výsledky 15. týden 2018

16. 4. 2018

TJ Štítná A vs. TJ Juřinka  3:2

branky: Kořenek Daniel 2, Maniš Martin

SK Rudimov vs. TJ Štítná B   4:2

branky: Holba Rostislav, Pukýš David

 Dorost TJ Štítná vs. SK Baťov  3:3 na penalty 2:3

  branky: Králík Martin 2, Maniš Martin

St. žáci FC Fastav Zlín B vs. TJ Štítná  13:0

 branky:

 Ml. žáci FC Fastav Zlín B vs. TJ Štítná  7:0

  branky:

 
Celý příspěvek

St. žáci TJ Štítná vs. ČSK Uh. Brod

22. 4. 2018

St. žáci TJ Štítná vs. ČSK Uh. Brod  1:4

branky: Frýželka Pavel

st__a_ml__zaci_tj_stitna_vs__uh__brod_-_037.jpg

Pro další fotografie klikněte na úvodní fotku

 
Celý příspěvek

Ml. žáci TJ Štítná vs. ČSK Uh. Brod

22. 4. 2018

Ml. žáci TJ Štítná vs. ČSK Uh. Brod  0:10

 

st__a_ml__zaci_tj_stitna_vs__uh__brod_-_082.jpg

Pro další fotografie klikněte na úvodní fotku

 
Celý příspěvek

VELKÉ KARLOVICE - TJ ŠTÍTNÁ n. VL. 4 : 1 (2 : 1)

22. 4. 2018

Mistrovské utkání: VELKÉ KARLOVICE - TJ ŠTÍTNÁ n. VL. 4 : 1 (2 : 1)

Sestava TJ Štítná: Vaculík – Šánek (70. Hrnčiřík Š.), Sloboda, Chovančík L., Chovančík V. – Liška J., Chovančík T., Maniš (75. Černý), Spáčil - Kořenek , Hrnčiřík J.
Branka: 40. Kořenek
ŽK: Kořenek, Chovančík T., Spáčil
Scházeli: Krůžela, Marcaník, Králík, Liška T., Zvonek, Smolka
Začátek zápasu přinesl vyrovnanou hru se spoustou nepřesností na obou stranách, k čemuž velkou měrou přispělo hrbaté a velmi tvrdé hřiště. Postupem času ale naše obrana začala vytvářet jednu hrubou chybu za druhou. Po jedné z nich v 10. minutě domácí zahrávali přísně nařízený pokutový kop, ale Vaculík P. střelu domácího hráče vyrazil. 15. minuta přinesla rohový kop domácích, po něm následovala tečovaná střela z hranice šestnáctky a vedení domácích 1 : 0. Dále jsme v obraně předváděly naivní a nedůraznou hru se spoustou hrubých chyb, které ale domácí nevyužili. Závěrečná čtvrt hodinka prvního poločasu přinesla z naší strany nejlepší pasáž celého utkání. Dostali jsme se do několika solidních příležitostí, ale branku přinesla až šance Kořenka ze 40. minuty, kdy přeloboval domácího brankáře. Bohužel 45. minuta přinesla opět hrubou chybu naší obrany a velmi snadné vedení domácích 2 : 1.
Do druhého poločasu jsme šli s cílem zlepšit hru obrany a pokusit se alespoň o vyrovnání. Pokus o zatlačení soupeře ale přinesl jen několik standartních situací a mírnou převahu ve středu pole. Definitivní tečku za zápasem udělala 60. minuta, kdy brankář Vaculík vyrazil střelu domácího útočníka z velkého úhlu tak nešťastně, že domácí skórovali do prázdné branky. Navíc 66. minuta přinesla další chybu naší obrany a zvýšení vedení domácích již na 4 : 1. Ještě jsme se pokusili redukcí obranné čtveřice na hru se třemi obránci utkání zdramatizovat, ale bez efektu.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: A.Mužstvo

Výsledky 16. týden 2018

23. 4. 2018

FC Velké Karlovice vs. TJ Štítná A  4:1

branky: Kořenek Daniel

TJ Štítná B vs. SK Vizovice  3:2

branky: Křápek Ondra, Krůžela Radek, Bartoš Pavel

Dorost FC TVD Slavičín vs. TJ Štítná  3:1

branky: Struhař David

St. žáci TJ Štítná vs. ČSK Uherský Brod 1:4

 branky: Frýželka Pavel

 Ml. žáci TJ Štítná vs. ČSK Uherský Brod  0:10

  branky:

 
Celý příspěvek

TJ Štítná A vs. FC RAK Provodov 0:1

29. 4. 2018

TJ Štítná A vs. FC RAK Provodov  0:1

tj_stitna_a_vs__fc_rak_provodov_-_006.jpg

Pro další fotografie klikněte na úvodní fotku

 
Celý příspěvek
| Rubrika: A.Mužstvo

TJ ŠTÍTNÁ n. VL. - PROVODOV 0 : 1 (0 : 1)

29. 4. 2018

Mistrovské utkání: TJ ŠTÍTNÁ n. VL. - PROVODOV 0 : 1 (0 : 1)

Sestava TJ Štítná: Vaculík – Chovančík L., Sloboda, Chovančík T., Chovančík V. – Liška J. (72. Králík), Smolka (65. Šánek), Spáčil, Maniš - Kořenek , Hrnčiřík J. (45. Hrnčiřík Š.) 

Branka: 

ŽK: 49. Smolka, 90. Chovančík L.

Scházel: Liška T.

Od první minuty zápasu hosté potvrzovali, že mají v týmu spoustu zkušených hráčů, kteří již mají něco za sebou. Byli o něco lepší na míči, dobře kombinovali, měli nebezpečné standartky a protiútoky. My jsme působili poněkud zakřiknutě a vyrobili jsme velké množství nepřesností a individuálních chyb. Předváděli jsme sice dobře organizovanou hru, ale chyběla nám větší agresivita ve středu pole. Pro soupeřovu branku jsme nepředstavovali žádné nebezpečí, o čemž svědčí jen dvě střely a jeden jediný roh za celý první poločas. 33. minuta přinesla další z četných individuálních chyb ve středu pole, po ní následoval rychlý protiútok, který byl zakončen střelou a nešťastnou tečí našeho obránce - 0 : 1. 

Do druhého poločasu jsme udělali jednak hráčské změny a také změny v rozestavení. Zpřesnili jsme hru, dařily se nám kombinace a byli jsme pro soupeřovu branku nebezpečnější. Stoupal počet našich standartních situací a přicházely šance. S postupem času navíc soupeři, který moc netrénuje, docházely síly a dostali se pod náš tlak. Zatlačili jsme je do hluboké defenzivy a ostřelovali jejich branku. V mnoha případech měli hosté štěstí, spoustu střel zblokovali, něco kryl brankář a některé střely jen těsně minuly jejich branku. I přes naši velkou snahu se ale na výsledku z prvního poločasu už nic nezměnilo.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: A.Mužstvo

Výsledky 17. týden 2018

30. 4. 2018

TJ Štítná A vs. FC RAK Provodov  0:1

branky:

TJ Sokol Bohuslavice vs. TJ Štítná B   2:0

branky:

 Dorost TJ Štítná vs. Viktoria Bojkovice  1:3

  branky: Králík Martin

St. žáci FC TVD Slavičín vs. TJ Štítná  3:2

 branky: Hnilo Ondřej, Holík Radovan

 Ml. žáci FC TVD Slavičín vs. TJ Štítná  15:0

 
Celý příspěvek

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky